Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: The MasteR Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.279
Cevap
44
Favori
202.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Ben de dönüştürücü ile şarj ediyorum hızlı şarja etkisi yok. Şarj aleti orijinal mi emin miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mike4peace kullanıcısına yanıt
    9 Pro'nun 65 watt şarj aleti hocam. Kutudan çıkma. Sizin kaç dakikada doluyor ? Dolum yaparken Ampere uygulamasından mA değerini ekran görüntüsü olarak atma şansınız var mı ? Bi karşılaştırma yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 17 Mayıs 2022; 9:18:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam vadettiği sürede dolduruyor 35 dk civarı. Dediğinizi akşam yapar gönderirim.

Tamamdır hocam bekliyorum.

Android sürümüne dostum yeni sürümlerde hızlı şarjı azaltmışlar enim Android 12 İdi 11'e geçince hızlı şarj arttı

• excalibur00 E kullanıcısına yanıt
    Hocam dün 11'e düşürdüm. Çok fark etmedi.

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

Android sürümünüz ne hacim benim Android 12'de hat problemi oldu 11'e geçtim onda da hat problemleri şebeke kopmaları oldu yeni sürüm atmayı planlıyorum

Hocam sizde max 6000'i görmüş. Bende bu şekilde değil hiç.

• excalibur00 E kullanıcısına yanıt

Şu şekilde benim hocam. 12'de de bir sorun yaşamadım. Cihazı dün 12 ile aldım. 11'e düşürdüm direk. Global sürüm.

Bende eu 11.0.13 sürümü var, 11in son sürümüydü sanırım. Sebebi ne olabilir sıkıntının bilmiyorum malesef

Eve geçince bi deneyeceğim hocam. Teşekkür ediyorum.

• Selamün aleyküm hocam, ben Smartdevil cam ekran koruyucu kullanıyorum.

Siz ne kullanıyorsunuz ve ne önerirsiniz?

Benim için ön kamera deliğinin açık olmasına gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 18 Mayıs 2022; 0:10:16 >
  • Enigmatical kullanıcısına yanıt

Ekran kilidi için yakınlık sensörünü kullanmak istiyorsanız nillkin almalısınız. Yakınlık sensörü ekranın sağ üst köşesinde ve açık kalması için nillkin de orada çentik var. Smartdevilde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar,
    Kb2000 olan cihazım a12 sonrasında kb2005 oldu. A12 güncelleme sonrasında wipe yaptım ve şöyle bir sorun yaşıyorum. Eskisi gibi açılmıyor, sanki 1.boot ekranı gelmiyor direkt 2.boot ekranı ile açılıyor. Ve o animasyon çok kasıyor, eskisi gibi akıcı "O" olmuyor. Ne tavsiye edersiniz?

• eaduvan E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Hemen bakıyorum.

Kılıfla kullanıyorum. Hangisini tercih etmeliyim?
    Temper cam değil de film bulamadım.

Fiyatlar pahalı, TR’de GOR marka var uygun fiyatlı o olmaz mı?
    Nillkin’e mecbur muyuz? Uygulama konusunda da beceriksizim. Nillkin ben de ziyan olur. Telefoncuya taktırsam bile aparatla milimetrik takamıyor.
    GOR marka film koruyucu için uygun derseniz 5’li paketten 2 paket geçmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 18 Mayıs 2022; 12:16:13 >

• Gor marka ekran jelatininden bende aldım biraz kalınca yani cam kadar kalın değil ama öyle incecikte değil sanki. Bir adetini kullandım ama cam kadar güzel olmuyor maalesef. Cam kullanmayı düşünürseniz de yurtdışından almanıza hiç gerek yok. Telefonculardan galaxy a11(tam modeli buydu sanırım) ekran camları bizim telefonlara uyuyor. Ben 10-15 tl gibi bir fiyata telefoncuda taktırmıştım. Siz de deneyebilirsiniz eğer cam düşünürseniz.

• eaduvan E kullanıcısına yanıt

Kb 2000 için oxygen os 12 yok diye biliyorum hocam. Sadece eu ve global sürümleri var. Sizin telefon için olan a12 sürümü color os sanırım. Global sürüm yüklediğiniz için kb2005 olmuştur. Sorun teşkil edecek bir durum değil isim değişikliği. Boot animasonu içinde yapacak birşey yok hocam o animasyon hep kasar gibi çalışıyor a12 de. A11 e dönebilirsiniz veya xda da bakınıp eğer varsa farklı boot animasyonları vs yüklemeyi deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 18 Mayıs 2022; 13:59:53 >
  • Bende de smartdevil var. O sensör kılıf yüzünden çalışmıyor diye AliExpress den aldığım spigen armor kılıfı kestim, berbat olunca çöpe gitti. Hanimda da aynı telefon var ve onda nillkin takılıydı sonradan anladım ki problem ekran koruyucudanmış. Pahalı diye almamıştım ama pahalı olan kılıfta gitti ayrıca smartdevilde sağ kısımda hava kabarcıkları kaldı ne yaptıysam çıkmıyor, nillkin de böyle bir şey yok. GittiGidiyor'dan 60 liraya kılıf aldım sensör ben de çalışmıyor ama eşimde çalışıyor. Gravity screen programı yardımcılıgla yer çekimi sensörünü kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.