Teşekkür ederim, deneyeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (141. sayfa)
-
-
A12 hindistan sürümü için yayınlanan c.17 sürümüyle ilgili ekranda dikey yeşil bir çizginin ortaya çıktığını belirten birçok kullanıcı var oneplus forumda. Yazılım ile nasıl böyle bir donanımsal sorun ortaya çıkar, bu sorunun cidden yazılımla alakası var mıdır bilmiyorum tabi ama böyle rastlantısal bir durum söz konusu. Belki güncelleme eu ve global sürüm için de yayınlandığında bu bilgiyi de değerlendirerek hareket etmek isteyenler olur diye yazmak istedim.
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam keşke telefoncuda deneyerek alsaydınız her markanın camının boyu eşit olmuyor telefoncuda yapıştırmadan test ederdiniz en azından ama umarım sorunsuz oturur ekrana :) benim taktırdığım sunix markaydı ve kamera deliği yoktu. Kamera deliğinin denk gelmeme ihtimali var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 18 Mayıs 2022; 21:55:39 >
İptal edeyim o zaman, marka için teşekkürler hocam. Telefoncu da yaptırayım. Riske atmayayım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Watsap kamerası dar çekiyor ne yapılabilir?
Seda sayan filtresi gibi yeminle.
Merhaba ,
TElefonum onePlus8T, Dubai den aldım. eski telefonumun IMEI sini buna yazdırdım.
Os11 deyken 2 ucu da USBC olan orjinal kablo ile bilgisayar veya başka bir telefonu sarj edebiliyordum. (yanlış hatırlamıyorsam pil-->performans altından seçebiliyordum)
OS12 e geçince böyle bir seçenek ortadan kalktı.
Bu konuda bir bilgisi olan var mı?
Ayrıca USB üzerinden interneti paylaşmak için eskiden erişimnoktası simgesine tıklayıp seçebiliyordum şimdigeliştirici seçeneklerinden usb yapılandırmasına girmem gerekiyor.
bir de ColorOS u denemek istiyorum. Belki bu sorunlar orada çözülür. Nasıl geçerim, kararlı sürüm nereden bulurum , verilerim silinir mi bir fikir verir misiniz?
Teşekkürler
-
Hocam merhaba,
Oos11 de herhangi bir seçenek seçmeye gerek yok başka bir cihazı şarj için. Direk bluetooth kulaklık üzerinde denedim ve şarj aldı. Ama bu özelliği hiç kullanmadığım için nasıl oos12 ne durumda bilmiyorum.
Usb üzerinden interneti paylaşmak için geliştirici seçeneklerine girmenize gerek yok hocam. Ayarlardan bluetooth ve internet tarzında bir seçenek var bağlantı seçeneklerinde. Ordan usb tethering aktif edebilirsiniz. Bir de üstten aşağı kaydırınca gelen hızlı erişim ekranında kalem işareti göreceksiniz. Oraya tıklayın. Çıkan simgelere bir bakın. Belki kısayol olarak hızlı erişime eklenebiliyordur şu an oos11 de olduğum için bakamadım.
Coloros denemek istiyorsanız telegramda "Pavlova UI The Newsroom" adında bir grup var. O gruba dahil olun. Orada oneplus cihazlar için çeşitli şeyler paylaşılıyor. Yeni çıkan coloros sürümleri de paylaşılıyodu. Biraz karışık bir grup aradığınızı bulmak zor olabilir ve 8T için çok paylaşım yok. 8T için son çıkan coloros sürümünü bulup indirin. Grup içinde 8T diye arama yaparak bulabilirsiniz. Oos11 den direk yerel yükseltme yoluyla geçiş yapabilirsiniz. Oos12 den geçiş zor çünkü yerel yükseltme seçeneği oos12 de mevcut değil.
Coloros ile ilgili ek bilgide vereyim. Oos12 den çok daha stabil, çok daha güzel bir sürüm fakat dil ingilizce, olay store ön yüklü olarak gelmiyor sizin apk olarak kurmanız gerekiyor ve whatsapp bildirimleri oad ekranında görüntülenemiyor. Bunları değerlendirerek yüklemek isteyip istemediğinize karar verin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 26 Mayıs 2022; 17:47:56 >
-
Teşekkür ederim. Oos11 de dediğiniz gibiydi. telefonu notebooka usb-c üzerinden bağlayınca bilgisayarı şarj etmiştim. usb takınca gelen bildirimden seçebiliyordun.
oos12 de sadece telefonu şarj edebiliyorum.
internet paylaşımı da aynı şekilde yeri değişmiş. oos11 de daha hızlı erişirken oos12 de dediğim yerden ancak yapılabiliyor.
oos12 görsel olarak sevmiştim ama bu özelliklerin ulaşılamaz gibi yapılması keyfimi kaçırdı. telefondan bilgisayarımı şarj etmek birkaç kere hayatımı kurtarmıştı
coloros için sanırım erken. dilinin ingilize olması sorun değil. whatsapp mesajlarının görünmemesi dert edilecek bir şey değil. hatta zen modu gibi olur iyi de olabilir. :))
görünen o ki oos12 pişmanlık oldu. 11 e downgrade etmekten de çekiniyorum. tüm programları tekrar kurmak ayarlamak çok zaman alacak. ama asıl korkum eski telefonumun imeisini klonlamıştım bu telefona.
coloros a geçmek veya oos11 e downgrade yaptığımda imei tarafında bu risk olur mu biliyor musunuz?
-
Şebeke problemine kesin çözüm var mı hocamlar?
Ayrıca volte için güncel bir yöntemimiz var mı? Burada eski yazılanı uygulayamadım pdc mi neydi o program, telefonu görmedi bir türlü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Defalarca kez coloros a geçtim ve defalarca kez de downgrade yaptım msmdownloadtools kullandım. Hiçbirinde de imei tarafında sıkıntı yaşamadım. Sizinde yaşayacağınızı sanmam hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 27 Mayıs 2022; 1:14:49 >
Ekran jelatini arayanlar mi 11 lite 6.55 tlfonun jelatini uyuyor
Hocam coloros ile oos arasında şarj bakımından fark var mı ? Mizancell'in YouTube videosunda fark yok gibiydi ama arayüz olarak coloros güzel. Ben de msmtool ile downgrade yapıp, coloros kurayım diyorum.
Hocam hatrımda kalmadı inan ama şarj konusunda üzmüyordu diye hatırlıyorum aynı sayılır gibi kalmış aklımda. Color os oos12 den daha işlevsel, görsel anlamda daha başarılı ve daha akıcı bir romdu en son kullandığımda. Tek sıkıntısı ingilizce olması. Uygulamalar türkçe oluyor ama ayarlar menüsü vs ingilizce kalıyor. Bir de WhatsApp bildirimlerinde aod ekranda gözükmüyor. Onun haricinde bir sıkıntısını hatırlamıyorum ben.
Hocam önceden Realme 7 Pro kullanıyordum. Onda da coloros vardı. Görsel olarak gayet güzeldi. Vakit olunca geçeyim bakalım.
Nerden indiriyoruz hocam coloros sürümlerini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 27 Mayıs 2022; 23:4:24 >
OnePlus 8T 12/256 gümüş renk, kayıtlı, kutusuz, orjinal şarj aleti var. Orjinal Standstone siyah kılıf var. Ekranda Smartdevil koruyucu var. Kendimi tecrite soktuğum için toplamda 10 kere full şarj olmamıştır. Kaça gider. S21 Plus’a geçmeyi düşünüyorum.
Kendini tecrite sokuyorsan telefonu ne yapacak diyenlere, sormadan söyleyeyim. Heves işte.
Birde aradaki fiyat farkına değer mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 28 Mayıs 2022; 5:22:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İki önceki msjımda bahsettim hocam benim nereden indirdiğimi. Oradan bulabilirsiniz. Bende tekrar deneyeceğim bu aralar coloros u. 7 serisinde bile android 13 betaları çıktı diyorlar coloros için. 8 serisine de yakında gelir sanırım
Hocam şahsi düşüncem elinizdeki telefonu satsanız üstüne neredeyse bir oneplus 8t parası daha koymanız gerekecek. Hız olarak zaten ekstra bir kazancınız olmayacak neredeyse. Elde edeceğiniz tek şey sadece biraz daha iyi bir kamera deneyimi olur. Ha bütçenizi sarsmayacak bir durumsa içinizde kalmasın tabi denenebilir teknoloji denemeyi seven biriyseniz. Ama onun haricinde bence hiç gereği olmayan bir hareket olur
Garanti, suya toza dayanıklılık, güncelleme desteği aklımı çeliyor. Dediğiniz gibi bir adet 8T kadar para vermek gerekecek. Doğru düzgün kullanmadım. Kurulum vs yaparken ısınma sorunu yok. Pil sorunu yok. Güncelleme yapmadığım için hala kararsızım. Önce satmadan direk alamıyorum zaten. Direk s21 Plus alabilsem belki geçerdim daha sonra 8T’yi satardım fakat önce 8T’yi satmam gerektiğinden kararsızım. Şimdilik biraz daha düşüneyim. Fikirlerinizi paylaştığınız için, çok teşekkür ederim hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X