Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.276
Cevap
44
Favori
202.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pretty34 P kullanıcısına yanıt
    60 Hz'de mi hocam ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt

120hz hocam

• ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]
    ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

Bu arada 8 saat ile tamamladım,%7 de şarja taktım,bekleme süresi kısaydı biraz,

Bu attığım suanki durum,bekleme süresi daha iyi,değerler güzel,muhtemelen yine 8 saat civarı verir,
    Video falan izleme ile 10 saati çok rahat geçer

• pretty34 P kullanıcısına yanıt
    Baya iyi süre vermiş hocam.

• Merhabalar, 8T KB2003 model cihazda internet çekiminin az olduğu yerlerde bulunulduğunda telefon arama ve internet bağlantısını kesiyor. Ancak yeniden başlat yaparsam arama ve internet bağlantısı geri geliyor. 5 Mayıs Android 12 en son sürüm mevcut telefonda. Var mıdır bir çözümü?

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

3g ve 2g bandını secersen sıkıntı olmuyor

• denizci535 kullanıcısına yanıt
    4G olmadığından biraz yavaşlayacaktir internet. Bu şekilde olması da can sıkıcı. Teşekkürler.

• Selam
    Bu telefona 8t resmi olarak stabil android 12 güncellemesi geldi mi ? Ben arıyorum hala yok yoksa bunu güncellemenin farklı bir yolu mu var

• palamutix P kullanıcısına yanıt

Geldi, Oxygen Updater uygulamasıyla (Google Play'den indirebilirsiniz) güncelleyebilirsiniz ama tavsiye etmiyorum çok hata var 12. sürümde.

• wakari_mayo kullanıcısına yanıt

Bunun update yapma şekli neden farklı? Normalde ben samsung kullanıyorum ve telefonun ayarlar menüsünden güncelleme alıyor

• palamutix P kullanıcısına yanıt

Normal şartlar altında bu telefonlarda da ayarlardan OTA şeklinde alabiliyorsunuz ancak sunucular aşırı yüklenip çökmesin diye tüm cihazlara tek seferde sunmuyorlar güncellemeyi bu sebeple güncelleme globalde yayınlandıktan sonra hemen yüklemek istiyorsanız Oxygen Updater sizin için OnePlus sunucularından güncelleme dosyasını depolama alanına kaydediyor ve böylece yerel dosya üzerinden güncelleme yapabiliyorsunuz.

• wakari_mayo kullanıcısına yanıt

Ben 12 kullanıyorum EU sürümü hiç sorun yaşamıyorum. Siz ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz?

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

• MMistanbul kullanıcısına yanıt

Hocam ben de KB2003 EU sürümünü kullanıyorum ancak güncelleme sonrasında çalışan VoLTE ve VoWiFi gitti, Google Pay güncelleme kaynaklı bozuldu, sistemin akıcılığı yok oldu, batarya daha hızlı tükeniyor, Shelf özelliğini bildirim çubuğunun sağından çekmek suretiyle açmak dışında bir seçenek bırakmadılar ve 3 saniyede açılıyor ve daha bir sürü problem var. Siz sormadan söyleyeyim evet fabrika ayarlarına sıfırlayıp temiz kurulum yaptım ancak problemler yine aynı.

• Arkadaslar 90 ve 120 hz ler icin deneme yazıları vardi aşağıya dogru uzun sekilde onun kopyasi olan var mi ?

• Herkese merhaba, daha önce Oneplus One dan itibaren Oneplus kullanıcısıyım. Şimdi ise TMobile 8T 5G telefon aldım. Ancak SiM KİLİDİ mevcut buna çözüm arıyorum. Yardımcı olabilecekler ile görüşmek isterim. Maddi olarak ta karşılığı verilecektir. Yardımlarınızı bekliyorum.

• must_my kullanıcısına yanıt
    Aynı şey benim de başıma geldi yanlış sürüm attigimdan oldu sanırım sonra başka sürüm attım düzeldi

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.