< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (145. sayfa)
-
-
amazonBaseus Speed Mini, USB-C 20 W Hızlı Şarj Cihazı, PD, Beyaz, CCFS-SN02https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00G49OVS8/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&th=1
merhaba, üstteki ürünü 2 aydır kullanıyorum. telefon şarjdayken fazla ısınmaya başladı. şarj süreside kısaldı gibi. sanırım bu cihaz bizim telefonla uyumlu değil ?
-
8T'lerde IMEI ile alakalı sorun olmuyor model kodlarında. 2001 modelini kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değil tabii ki, oppo 65w şarj cihazı alın waarp şarj yapıyor o da
-
teşekkürler hocam
-
bunu buldum, yurtdışı harici pek yok gibi burda.
trendyol.comOppo Vc56jaeh 30w Vooc4.0 Hızlı Şarj Adaptörü Beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/oppo/vc56jaeh-30w-vooc4-0-hizli-sarj-adaptoru-beyaz-p-135357906 -
67w olmadığı için Bi işe yaramaz bu 30w cöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne anlamda işe yaramaz ? daha şimdi teslim aldım kargoyu. uyumlu değil mi yavaş diye mi ?
önerdiğiniz varsa link paylaşır mısınız ?
https://oppo.biz.tr/oppo-reno-5-orjinal-usb-type-c-sarj-aleti-data-kablosu
şunu buldum birde. Orjinal ise birtek bu var ülkede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 28 Temmuz 2022; 13:17:51 > -
Hep aldıktan sonra sormuşsunuz. Şimdi elinizde 2 adet şarj cihazı var ve ikisi de işe yaramaz maalesef.
yahu bir kişide çıkıp şunu al diye link atmıyor ki ?
önceki aldığımı arkadaşıma veririm hediyem olur, sorun değil.
bu aldığımıda çok beyendim, telefon hiç ısınmıyor ve hızlı şarj yapıyor. ha diyorsanız şunu al onu alayım ?
-
Tabiki ikinci aldığınız hızlı şarj ediyor ama olması gerekenden %60 düşük hızda.
65w değerde olan şarj aleti alın. Özelliklerine bakıp alabilirsiniz.
Android 12 ye geçtikten sonra mobil temassız ödemeyi kullanamıyorum (vakıf) bunu nasıl çözeriz
C21 sürümündeyim yani android 12 vakıf kullanıyorum. Geçen güncelleme gelince hata vermiştim vakıf kaldırdı tekrar kurdum düzelti. Başka banka varsa dikkat edin. Önceliği vakıf a atayın
Facebook'ta Emin Yılmaz var. Teknoess grubunun sahibi. Ona sorun hocam. Bende Realme'nin 65 watt şarj aleti var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 2 Ağustos 2022; 14:28:7 >
sonunda gerçekten yardım eden biri :) yazdım gerçi dönmedi ama dönerler heralde. bu 65wat şarj aleti bulunmuyor pek. fiyatıda 300 den fazlaysa almam gerçi.
-
WhatsApp'tan yaz hocam. 500 TL'di en son. Telegram'da aktif OnePlus grubu var. Oraya gelin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 2 Ağustos 2022; 19:0:53 >
500 tl ise kalsın hocam. ben 165 tl ye 30 watt olanı aldım. varsın 30 dk değilde 70 dk da dolsun. 3 katı para vermeye gerek görmüyorum.
-
İşinizi görüyorsa sorun yok hocam.
dediğiniz kişiyle whatsapp tan görüştüm. 30wat olan üründe pd desteği yok hızlı şarj yapmaz dedi ki çok hızlı değil zaten. telefona-bataryaya zararı olmazmış. ilgilendi-yardımcı oldu.
65watt olan 500 tl dedi çok para ya. Çin de 1000 tl dedi. buraya gelince 500 tl nasıl oluyor sormadım artık :) aliexpress te falan çakma ürün çok.
-
Toptan elinde olduğu için şimdiki yurtdışı fiyatına göre daha uyguna gelmiştir. Siz hangisinden aldınız ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X