Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.276
Cevap
44
Favori
202.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son sürümü deneyen oldu mu resmi yolla gelen güncellemeyi 11.C.21 sürümünü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlyJacksoN O kullanıcısına yanıt

Ben kendim güncelledim çok memnunum kb2001 hindistan modeli cihazım ota dan güncelledim arayüz vs çok güzel olmuş android 12 ile google in yeniliklerinden de faydalanıyorsunuz. Stabil olmuş hatta android 11 den daha stabil geldi bana arayüz. Fabrika ayarlarına da sıfırlamadım. Tek sıkıntı yatay modda yani tam ekranda birşeyler izlerken bildirim çekmecesini çektiğimde gelen bildirimleri göremiyorum cevap veremiyorum. O da çok problem değil benim için. Ana ekran animasyonu yavaştı ana ekran ayarlarından hızlıya ayarladım eskisinden farkı yok. Ekranda donma kasma var diyenler güç tasarrufu ayarından ekran yenileme hızını düşür seçeneğini iptal etsinler hatta oxygen os 12 ile güç tasarrufunda ekranın uykuya alma süresinin 15 sn olmasını da güç tasarrufu ayarından iptal edebiliyorsunuz. PUBG Mobile de oynadım hiçbir sıkıntı yoktu hatta OnePlus ın oyun modunda güç tasarrufunu seçtim şarj daha uzun süre gidiyor. Genel olarak android 11 e göre de şarjı daha uzun süre gidiyor.

Size tavsiyem uygulama ile android güncellemelerini yapmayınız otadan stabil güncellemenin gelmesini bekleyiniz.

Eu sürüm için c21 henüz gelmedi o yüzden deneyemedim. En son c20 sürümünü denedim herşeyiyle güzel ama şebeke sorunu olmaya başladı c20 sürümünde. Belki c21 de düzelir. O yüzden oos11 e geri dönmüştüm. Oos11 bana daha akıcı daha sezgisel geliyor. Oos12 ise daha görsel daha güzel ama daha yavaş geliyor tüm ayarları yapmama rağmen. C21 ile ilgili yorumlarınızı gördükten sonra eu sürüme geldiğinde tekrar bir şans vereceğim ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] 

• Oxygen Os 12.1 e geçiş yaparsanız bu ayarları yapınız.

1.Ana ekran basılı tutup Diğer seçeneğinden Uygulama başlatma ve kapanma hızını "Hızlı" diye ayarlarsanız arayüz daha hızlı oluyor.

2.Güç tasarrufunu aktif ettiğinizde ekran yenileme hızı 60 Hz e düşüyor onu da; Ayarlar>Pil>Güç Tasarrufu modu>Varsayılan Optimizasyonlar>Ekran Yenileme Hızını Azalt seçeneğini iptal ederseniz ekran yenileme hızı 120 Hz de kalıyor.

Tek yapamadığım Volte ve VoWifi bunlar yine yok galiba aktif edemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlyJacksoN -- 8 Temmuz 2022; 1:12:16 >

Hocam colos os tercih etmiyorum. Dili İngilizce ve WhatsApp bildirimleri aod ekrana düşmüyor. Ama bunlar haricinde oos 12 den çok daha stabil bir rom ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] 

• Telefonu satacağım imei atılı fakat format atmam lazım. İmei silinmeden her şeyi silmenin bir yolu varmı?

• Bildiğim kadarıyla IMEI format ile gitmiyor

• gs01 G kullanıcısına yanıt

Hocam yanlış yazmışım Oxygen Os a geçerseniz bunları yapacaksınız 😅✋

Şuan gördüğüm 35 dk şarj oluyordu şimdi 40dk üzeri

• arkadaşlar oneplus 8t nin 12.1 son sürümündeki recovery img i paylaşabilecek olan var mı rom atarken hata oluştu edl moduna giremiyorum sadece fastboot bölümü aktif oluyor

Hocam merhabalar. İmeiniz güncelleme sonrasında gitti mi duruyor mu? Yurtdışı benim telefon IMEI gider diye güncellemedim daha

• Merhabalar nfc de dokun ve odede kartlar& bankalar görünmüyor sizdede aynımı

• Uygulamayı kaldırın yeniden yükleyin düzelir

• Android 12 volte olayı çözüldü mü hala 11 de kaldım güncellemedim sorunlu diye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • menem M kullanıcısına yanıt

Yok hocam olmuyor keşke guncellemeseydim:(

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.