Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
44
Favori
202.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oneplus 8t kullanıyorum 9R rom yüklü olarak. OOS12 güncellemesi yaptıktan sonra şebeke gitti. Sim kart takıldığı algılanıyor ama şebeke yok görünüyor. Imei mi gitmiştir,ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkür ederim.

• Hala daha alinir mi bu cihaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Asistan sizde çalışıyor mu? Özellikle Android Auto kullanırken sesli komut özelliğini kullanamıyorum bu cihazda desteklenmiyor uyarısı alıyorum.

• Pi kullanıcısına yanıt
    2 sene olmuş zaten cihazların ömrü 3 sene ben çok beğenmeme rağmen (kamera hariç) almazdım bunda batarya performansıda etkili olur alacağın cihazların bataryaları düşmüştür.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kızın adı gortce K kullanıcısına yanıt
    Ayni şekilde dusunuyorum ama isin içinden de cikamadim dogrusu. Bütçeyi zorlayıp 9 pro dusunur oldum bir de. Onun da kamerasi cok iyi gelmedi o kadar paraya göre.

• Pi kullanıcısına yanıt
    Tabiki ekonomik nedenlerden dolayı yinede siz bilirsiniz. Sonuçta bu orta-ust arasında aynı paraya alt bir telefon varsa neden olmasın denilebilir piyasadan çok haberim yok.

• Arkadaşlar şarj aleti Kendisinin olmadan Max kaç watt hızlı şarj yapıyor bizim telefonlar ?

• Benim şarj aleti bozuldu çok garip şekilde elinde olan varsa orijinali bakabilirim

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Hocam benim şarj bozuldu 65 w olması önemli değilde siz hangisini kullanıyorsunuz kaç watt

xiaomi nin mi4 ve mi6 orjinal şarj aletleri ve kendi şarj aletini kullanıyorum. orjinal batarya 500 tl miş, çok para. almadım bişe.

Bende hanımın original şarj aletini kullanıyorum Xiaomi bekleye bekleye yani ne büyük nimetmis hızlı şarj.

Kendi şarj aletini derken 65 watt olan mi sizin şarj aletiniz bozulmamış mıydı .

Evet 65 watt orjinal var. Onun disinda yedek olarak xiaomi leri kullaniyorum ama onlar hizli sarj degilm

Anladım hocam benim 65 watt olan şarj aleti bozuldu. Arıyorum şimdilik bakalım

Elinde 65 waat warp yapan arkadaşlar varsa veya bildikleri yerler yardımcı olursanız sevinirim.

Kacak getirenlerde 500 tl, alayim diyorsan irtibat vereyim

Olur hocam hepsini verebilirsiniz

facebooka teknoess yaz ordan sor. whatsap linki veriyorlar, ona dönüş hızlı olur. onlar satıyordu orjinal.

Onu biliyorum hocam çok alışveriş yaptım. Emin bey tatile çıkmış dönünce sorarım.
    Çok teşekkür ederim ilginiz için ayrıca.

• Arkadaşlar android 12 güncellemesi yaptıktan sonra bluetooth kulaklık sesi çok düştü. Aynı sorunu yaşayan var mı, ya da çözümünü bilen?

• excalibur1905 kullanıcısına yanıt

1 ay kadar android 12 kulandım telefon çok kötü hale geldi. Birçok işlev bozuldu. Geri android 11 e döndüm, tavsiye ederim 11 e dönün. 12 yazılımı 8t ye göre konfigüre edilmemiş gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan760 -- 25 Ağustos 2022; 12:7:28 >
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.