Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.279
Cevap
44
Favori
202.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 8t telefonumu düşürdüm ekran ve arka kapak kırıldı ama telefonun her özelliği çalışıyor dokunmatik bile ama ara sıra görünü gidip geliyor yaptırmak için 3000 lira masraf cıkıyor sizce en mantıklı yol nedir?

• muratmantc kullanıcısına yanıt
    Ben yaptırmazdım orjinalindeki gibi olmuyor kafa ağrıtıyor maddi hem sinir ediyor insanı. Oldu olmadı orijinal mi değil mi birçok tantana.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benimde geçen hafta arka camı kırılmıştı. aliexpress ten yenisini istedim arka kapağın. yaptırıp mı satsam yoksa böylece mi satsam ? ne kadar eder acaba ? 10t almayı düşünüyorum.

• metehan760 M kullanıcısına yanıt
    Hocam android 11 sürümü olarak ne kullanıyorsunuz benim kb2003 12gb 256 olan 11.0.13.13ba kullanıyorum şarjı çabuk bitiyor kararlı bi android sürümü bulamadım

• Elf Mariachi kullanıcısına yanıt

benimde kırıldı geçen sene 4 ay önce aliexpress ten 80-90 tl civarı alıp kendim değiştirdim evde orjinalden hiç farkı yok bence değiştirip satın

• sa_vas S kullanıcısına yanıt

en ucuz 250 civarına geliyor şimdi vergiler ile yada ben bulamadım. evde nasıl değiştirebiliriz ? ben yinede telefoncuya veririm galiba.

• Elf Mariachi kullanıcısına yanıt
    Fön makinesiyle kenarlara ısı uyguladım biraz kolay bir şekilde sökülüyor gelen kapakta yapışkanlar var açıp yapıştırıyorsun kolay bir işlem ama dikkatli olmakta fayda var kameraya toz kaçma ihtimali var elin yatkın değilse telefoncuya verebilirsin ben alalı 5 ay oluyor normal dolar vergi durmadan artıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende aynı sürümü kullanıyorum. Şarjı gayet normal.

• orjinal sarj kablosu lazım nerden temin edebilrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt

Hocam bu işlemi android 11 de iken yaptım ama, sizce işlev görür mü ?

• {GreenArrow} kullanıcısına yanıt

Bir fikrim yok, Android 11 zaten batarya olarak sorunsuzdu. Siz deneyin sonucu yazarsınız.

• MMistanbul kullanıcısına yanıt

Yükledim ekran kullanım süresini paylaşacağım, teşekkürler

• karel23 K kullanıcısına yanıt
    ugreen kullanıyorum performans farkı görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar telefonumun batarya performansı sankı azalmaya başladı gibi, internetten baktığımda 8t için batarya satışı bulamadım. Bir satıcıda var sadece oda 2500 mah gibi birşey yazmış. Konuyla alakalı bilgisi olan varmı? 2 sene sonra biz nasi batarya bulucaz bu telefona?

• Arkadaşlar herkese merhabalar. Oneplus 8t Kb2003 Android 12 sürümünü kullanıyorum. cihazı kuzey Iraktan getirtmiştim. her iki simi de cihaz kapanana kadar kullandım. süresi bitmeye yakın telefoncuya götürdüm repair işlemi için, güncelleme yaptığın için şuan imei atamıyoruz dedi. 12 de imei atılmıyor mu bilgisi olan var mı ? ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz

• Dirilis1299 D kullanıcısına yanıt

Selamlar

Telefonunuzda 2X2500 mah lik pil var, dolayısı ile 2 adet almanız gerekir

Saygılarımla

• Axminster kullanıcısına yanıt
    Hocam iki batarya birleşik vaziyette gözüküyor videolarda iki batarya alıp nası takıyım ben? Siz yaptınızmı bu işlemi daha önce?

• denizolservet kullanıcısına yanıt

Benim cihaz 12 ama cihazda imei var. Önceki sahibi attırmış yani.

• denizolservet kullanıcısına yanıt
    Sanırım Android 11'e dönmeniz lazım. Qualcomm usb driverlarini bulamadım bir türlü.

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.