Teşekkür ettim Bende de kb2003 var ama şu an beta sadece hindistan için verildi diye biliyorum. Kullanima bağlı yorumlarınızı bekliyor olacağım. Bir de 12 de volte ve vowifi çalışmıyor ve çözümü yok. Forum da bir arkadaş 13 ile geldi demiş. Sizde çalışıyor mu? Son olarak hindistan sürümüne mi değiştirdiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (150. sayfa)
-
-
Hocam KB2003 cihazda Betaya nasıl geçiş yaptınız cihaz rootlu mu?
-
önce oos11 kurdum msm ile,sonra beta sürümü otadan yerek yükseltme ile kurdum hocam.
oos12 kb2003 den direk geçiş yok.
ya kb2001 oos12 yada oos11 kuracaksınız,ancak o şekilde geçiliyor.
-
Hocam tecrübelerinizi soracaktım bir de volte ve vowifi çalışmaya başladı mı onu sormuştum ama cevap alamadım. Ufak çaplı bir değerlendirme yapma şansınız var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam özelden yazmıştım volte ile ilgili,
rootsuz çalışmıyormuş.turkcell kullanıyorum,volte vowifi yok malesef.root yapmadım denemedim.
cihaz genel olarak akıcı,takılma bug vs rastlamadım,görsel olarak bazı değişiklikler var güzel olmuş.
akşam eve geçince bazı görseller paylaşacağım.
pil,oos12 den farklı değil,sanki 1 tık çabuk bitiyor gibi geldi bana temiz kurulum olmasına rağmen.
benim için şuan tek sorun vakıfbank nfc çalışmıyor,nfc aktif edemiyorum vakıfta
-
-
bu spotify şeyi her zaman açık ekranda bitmoji ile beraber çalışıyor mu hocam?
Sanırım sorduğunuz bu
evet teşekkür ederim :)
Hocam peki 120 hz de dynamic refresh rate çalışıyor mu. Belli bir süre sonra otomatik olarak 60hz e dönüyor mu. 11 de vardı ama 12 de ekran kullanılmasa bile hep 120 hz dolayısıyla ekran süresine etki ediyor.
Hocam ayarlarında 60 ve 120 var sadece,bu dediğiniz açılıp kapanan bir ayarsa öyle bişey görünmüyor,yada nerede göreceğim bunu,
Geliştirici seçeneklerinden yenileme hızını göster seçeneği ile baktığımda sürekli 120 hz gösteriyor hocam. Dinamik olarak değişmiyor ekrandaki görüntü sabit olsa bile. Tabi bu seçenek dinamik olarak bilgi veriyor mu bilmiyorum çünkü YouTube uygulamasını açıyorum 60 hz oluyor çıkıyorum 120 hz oluyor. Hiç 119 118 felan gibi dalgalanmıyor. O yüzden net bir sonuç mudur bilemiyorum.
Edit:Display FPS diye bir uygulama ile de denedim. Dinamik olarak bir ayarlama yok. Aynı şekilde 118-121 fps arası gidip geliyor ekrandaki görüntü sabit olarak kalsa bile düşmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 23 Ekim 2022; 19:10:21 >
Kötü olmuş dinamik değil o zaman halbuki cihaz kullanılmadığında 60hz'e düşse batarya açısından fark olabilirdi. 11'de o şekildeydi. Acaba 9 pro gibi LTPO ekran kullanan full dynamic telefonlarda da o şekilde mi merak ettim öyleyse çok kötü olur. Bilgilendirme için teşekkürler.
-
Tabi bataryaya etkisi muhakkak vardır hocam ama ben 12 nin şarjını da 11 den daha iyi buluyordum. 13 ün şqrjı da sanki 11 e göre daha iyi gibi. Tabi benim şahsi kullanımımda böyle. Vaktiniz varsa denenebilir beta da olsa elzem bir sorunla karşılaşmadım açıkçası.
-
https://onepluscommunityserver.com/list/Unbrick_Tools/
Msm tool kullanarak geri dönme işlemi yapılabiliyor hocam 8t cihazımda imei ile ilgili bir problem de olmamıştı. Sizinkinde durum farklı mı bilmiyorum ama sanmam. Youtubeda msm tool ile ilgili video vardır eminim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hindistan sürümünde herkes andorid 12 c.65 sürümünde Volte kendiliğinden geldi diyor.
Oneplus 8T kullanan özellikle Turkcell IN yani hindistan sürümünü kullanan ve Volte aktif olan varmı ?
Çalışıyorsa ona göre geçiş yapacağım yoksa boşuna uğraşmayalım.
-
EU için C36 geldi Oxygen Updater üzerinden indirip kurabilirsiniz. Ben güncelledim bir sıkıntı görmedim. Güvenlik yaması 5 Ekim olmuş.
-
Arkadaşlar merhaba KB2003_11_C.20 sürümündeyim. OTA yoluyla güncelleme gelmedi hala. Aynı durumda olanlar var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
herkes volte'nin çalışıp çalışmadığıyla ilgili ortaya bir fikir atmış. anladığım kadarıyla size de açıklama yapmaya çalışayım. operatörler cihaz bilgisini imei den çekiyorlar. o yüzden oneplus 8t volteyi desteklese de içindeki imei farklı cihaza ait olduğu için volteyi tekrar iptal ediyor. cihaz desteklemiyor uyarısı veriyor. örneğin türk telekom online işlemlere girdiğinizde >ayarlar>internet servis ayarları bölümünü kontrol edin, volte servisiniz aktif bile olsa imei atılı cihaz desteklemediğinden siz aktif etseniz bile sistemde aktif hale gelmiyor ve kullanamıyorsunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X