Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.271
Cevap
44
Favori
201.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kullanıp sorun yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • menem M kullanıcısına yanıt

Tam sürüm geldi, geldiği günden beri kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Oxygen Updater ile indirip yükleyebilirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba bildirim geliyor, bildirim çubuğundan bildirime tıklayınca uygulamaları açmıyor bu sorun bir önceki güncelleme ile başladı 13 yaptım hala devam ediyor. Uygulama açılıyormus gibi olup kapanıyor.

Sizde bunu yaşayan varmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Android 13 de volte ve vowifi aktif edilebiliyor mu? Android 12 de root yapmadan aktif edilemiyordu.

• TK- kullanıcısına yanıt
    Ben kb2003 almistim Bir donem onda aktif ediliyordu rootsuz nesiz pc ile ama android 13 miydi hatirlayamadim

• menem M kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim. Hanımda telefon güncellemeler gelse bile yüklemez :)) 2 ay önce bendeydi.

Peki pil durumundan eksi bir yön gözlemlediniz mi?

• Selam bende iphone x den geçtim daha dün aldım,yurtdışı kb 2003 sürümü,iphone da faceid falan çalışmıyordu ekran batarya değişmişti sonrasında 8t çiçek gibi geldi, android 13 güncellemesi yaptim gayet aktif fakat aksesuar alanı çok dar bununla alakali "ben bu kılıfı yada ekran koruyucuyu aldım ve memnunum" diye referans gösterebilecek birisi varmı ? Çok hafif cihaz şuan kılif ekran koruyucu yok düşünce ortadan 2ye ayrilacakmis gibi hissediyorum :)

• mustafayunuzoemre M kullanıcısına yanıt
    Ben Samsung a11 ini mat ekran koruyucusunu taktırdım telefona tam uydu ama bazı ekran koruyucular kamera kısmı taşıyor deneyerek bakabilirsiniz hocam
    Kılıf olarak Ali express ten aldım siyah kamera koruyan sert bı plastikli kılıf var ve kamera koruyan kızakli bölüm zamanla düşmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibur00 -- 28 Kasım 2022; 17:10:9 >
  • excalibur00 E kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam o zaman en azından ekran koruyucu için a11 in ekran koruyucusu bu alicaz , teşekkür ederim bilgi için :) birde bazı oyunlarda tam ekran olmuyor örneğin rocket league side swipe da ekranı küçültüyor bunun bir nedeni varmı yada tam ekran olabiliyor mu :)

• excalibur00 E kullanıcısına yanıt
    Birde Samsung a11 in Alt çerçevesi kalın olduğu için bizim ekranın alt kısmına uyumlu değil gibi sanki :) mi 11 lite da uyumlu gibi sanki

• Oppo reno 4 lite kırılmaz ekranlar tam oturuyor. Ben kullanıyorum. Tavsiye ederim

• myonur M kullanıcısına yanıt
    Ben o ayarı chrome flags te bulamadım

• mat9934 M kullanıcısına yanıt
    Deniycem hocam ama tam kaplayan nanolarin alt kısmı biraz kalın gibi,şu sararan chrome ayarına bir bakayım sizin dediğiniz modelin ekran koruyucusunuda araştırıcam :)

• mustafayunuzoemre M kullanıcısına yanıt
    Silikon seffaf koseleri ekstra sisirmeli kilif al gec..ekrana da bir halt takma...Gorilla zaten sikinti olmuyor..anca konforundan ödün verirsin

• Arkadaşlar bizim cihazlarda bildirim sayıları neden çalışmıyor,buna çözüm bulabilen oldu mu?
    Sadece sayı/sayı veya nokta secildiginde destekleyen uygulamalarda rozet ,sayı olarak gelmesi gerekiyor.
    Whatsap sayı özelliğini destekliyor olarak görünüyor.
    Nokta çalışıyor sadece

• Kb 2000 cihazım a11 yüklü haldedir. Direk olarak updater üzerinden a13 e geçsem sorun olur mu? Bir de ekran ve bekleme süresi farkı var mıdır ? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi :)

• {GreenArrow} kullanıcısına yanıt
    Geçmeyin, VoLTE yok, sadece 11'de var.

• Günaydın arkadaşlar yurtdışı bu cihaz yada Xiaomi mi 11 litre arasında kaldım.kronik bir sorunu var mı almama engel, bilgilendirirseniz sevinirim

• Viper_Sensation kullanıcısına yanıt
    Kamerası hariç herşey güzel. Kamera aktif kullanımda ise ben önermiyorum

• Arkadaşlar android 13 ile batarya baya az gitmeye başladı. Sizde de böyle bir durum var mı? Günde 1-1,5 saat civarı telefon görüşmem oluyor. Maksimum 3 saat ekran açık kullanabiliyorum. Cihazı çift hat kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burocker25 -- 20 Aralık 2022; 0:3:2 >
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.