benimde iyice azaldı bende farkettim. ilk aldığımda tek şarjla 2 gün gidiyordu batarya. Sonra güncellemer oldu günde 1 şarja döndüm. şimdi günde 2 şarja döndü nerdeyse. |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (153. sayfa)
-
-
Aynı şekilde ben de gün içinde mutlaka şarja takıyorum ne yazık ki. -
Msm ile 11.0.7.9 üzerine updater ile 2003. F13 sürümüne güncelledim batarya olarak bi fark yok. Sizlerde temiz kurulum yaparak deneyebilirsiniz
Not:pil bölümünde whatsapp harici uygulamaları optimize et olarak ayarladım oos 11 de de o şekilde kullanıyordum -
Android 11 için stabil çalışan arama ses kaydedici program önerisi olan var mı? -
Arkadaslar 8t kb 2007 cihazda bir sıkıntı olurmu şebeke vs. Birde bu cihazda 5g mi var -
13 sürümünde ntfc ödeme problemi yaşıyorum. Benzer durumda olup çözüm bulan var mı?
13 için wipe cache nasıl yapılıyor? 12 de kullandığım sim kilidini 13 de yazdım, telefon açılmadı. Farklı bir telefonda simi iptal edip o şekilde kullanıyorum. -
yeni güncelleme gelmiş yüklemeye çalışırken hata veriyor yeniden başlatmaya çalışırken sorun oluştu diye nasıl çözeriz
-
Eskiden uygulama uyutma güzel çalışıyordu şimdi eskisi gibi çalışmıyor. Uygulama bilgilerine girip durdurmam gerekiyor. Optimize et kısmı düzgün çalışmıyor. -
Sürümü 12'ye düşürüp OTA güncelleme yoluyla 13'ü kurup tekrar factory reset yapmanız gerekiyor hocam. Doğrudan 13'ü flaşlayanlar NFC ödemelerde sorun yaşıyor.
-
Kb2005 11_F ile 11_C arasında ne fark var?
-
quote:
Orijinalden alıntı: semihmuratyeni güncelleme gelmiş yüklemeye çalışırken hata veriyor yeniden başlatmaya çalışırken sorun oluştu diye nasıl çözeriz
Geliştirici seçeneklerinden otomatik güncellemeyi aç
-
Arkadaşlar, son update sonrasında kişilerimde arama yaptığımda arama sonuçları çıkmıyor sadece yakındaki yerler gibi bişeyler çıkıyor. Bu sorunu yaşayan ve çözebilen varmı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
True_Phone_Dialer_v2.0.17
en iyi uygulama bence bu;
-
Instagram kullanırken telefon 60 hz e düşüyor. Diğer uygulamalar veya menü geçişlerinde sorun yok. Başına gelen var mı bu durum?
-
Kalıcı çözüm bilmiyorum fakat geçici çözüm için:
setedit uygulamasını indir, peak refresh ratei bul değeri 59.99 yap. Restarta kadar çözüm bu. -
aynı sorun bende de mevcut. kişiler gözüküyor fakat arama sonuçlarında kimse çıkmıyor. tek tek sürükleyerek bulmak çok zor oluyor. var mıdır bir çözümü ? mesela kişiler listesinde sallıyorum mustafa diye birisi var. listede gözüküyor ama mustafa diye arama yaparak bulmak istediğimde hiç bir sonuç çıkmıyor. m harfine kadar kaydırarak gelmem gerekiyor.
-
Teşekkürler hocam şimdilik çözüm oldu en azından :)
-
aynı sorun bende de mevcut. kişiler gözüküyor fakat arama sonuçlarında kimse çıkmıyor. tek tek sürükleyerek bulmak çok zor oluyor. var mıdır bir çözümü ? mesela kişiler listesinde sallıyorum mustafa diye birisi var. listede gözüküyor ama mustafa diye arama yaparak bulmak istediğimde hiç bir sonuç çıkmıyor. m harfine kadar kaydırarak gelmem gerekiyor.
** halletim. hesaplardan bir kaç defa senkronize ettim, google storedan son updateleri yaptım ve kapatıp açtım telefonu, düzeldi.
-
-
Son güncellemelerden sonra şarj çok hızlı bitmeye başladı. Önceden iki günde bir şarj ederken şimdi günü bile kurtarmıyor neredeyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grytndgnn -- 11 Ocak 2023; 14:56:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X