Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.271
Cevap
44
Favori
201.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Community de VPN İtalya ile indirin denmiş ama gözükmüyor oxygen ile denedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün uyarı geldi normal şekilde

• menem M kullanıcısına yanıt
    VoLTE geldi mi hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç ilgilenmedim güncelleme ile gittiği için

• menem M kullanıcısına yanıt
    Oxygen 11'de misiniz hâlâ?

• eeosman E kullanıcısına yanıt

Yok hocam 13 deyim son sürüm

• F62 tavsiye ederim arkadaşlar pil süresi güncelledi sanki çok daha iyi gidiyor

• https://forum.xda-developers.com/t/finally-guide-to-enable-volte-and-vowifi-on-oos-12-1-without-root.4557611/ böyle bir yöntem var rootsuz volte wifi etkinleştirmek için fakat ben hala android 11 de olduğum için deneyemiyorum test eden edebilecek var mı?

• Spyrroo kullanıcısına yanıt
    OOS13 F.62 sürümde hem volte hem vowifi çalışıyor.İlk hat Türk telekom ikinci hat turkcell. İki operatörde de volte ve vowifi aktif oldu.
    ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

• TK- kullanıcısına yanıt

hocam bunlar için bir ayar vs yaptınız mı,bende görünmüyor.turkcellliyim.hdses yazıp yolladım 2222 ye ama hareket yok

acaba sim kartı yine volte destekli bir cihaza falan mı takmak gerekir.

• pretty34 P kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk sim kartları volte destekleyen cihaza takıp, dediğiniz gibi sms ile aktif ettikten sonra cihazda işlemleri yapıyorum.

• TK- kullanıcısına yanıt

denedim hocam işe yaramadı.

oneplus 9 proda volte ve vowifi aktif olan sim kartı, 8t f62 sürümde aktif olmadı

• Spyrroo kullanıcısına yanıt
    13 F10 sürümünde de bu yöntemle aktif oldu.👍 ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

• ilkerl İ kullanıcısına yanıt
    Sevindim hocam ben de fırsat olursa geçiş yapmayı düşünüyorum a13 e şuan 11 deyim kalıp kalmamak arasında kararsızım.

• Elimde oppo reno4 cihaz var onunda denedim açılmadı, oneplus 9 pro ile denedim açılmadı.
    8t nin imeilerinden biri iPhone 6 IMEI si ,onunla da olmadı

Hattı 9 proya takınca volte vowifi çalışıyor ,8t de ne yaptıysam aktif edemedim

• Merhaba. Bana bu 13 F62 sürümü çok şarj yiyor gibi geldi. Güncelleme yaptıktan sonrra bi temizlik gibi bi şey yapıyorduk böyle durumlar için. Neydi acaba?

• Arkadaşlar ben telefonu ilk sürüme döndürmek istiyorum. Mümkün mü acaba. Şarjı çok çabuk bitiyor. Bataryaya da dikkat ediyorum yani %92 pil ömrü gösteriyor ama çok çabuk bitiyor. Yardımcı olur musunuz. Hindistan versiyonu telefonum

• arkadaşlar mrb,

evinde mesh sistemi kullanan var mı,özellikle keenetic modemlerle,

odalar arası geçişlerde modem ve genişletici cihazlar arasında bağlantı geçişi 8t de nasıl

• Chaw Shino C kullanıcısına yanıt

https://forum.xda-developers.com/t/op8t-oos-kb05aa-ba-da-unbrick-tool-to-restore-your-device-to-oxygenos.4180837

Msm tool ile cihazı sıfırlayıp ilk günkü haline getirebilirsiniz. Hindistan, global yada eu sürüm farketmez. Hangisini isterseniz onu kurabilirsiniz Yedek almayı unutmayın!!

Not: Sürümleri hep temiz kurulum ile kullanan biri olarak oos 13 ün pil ömrünün 11 den biraz daha iyi olduğunu söyleyebilirim 😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohrdor -- 14 Mart 2023; 20:57:30 >
  • mohrdor kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim. Peki neden benim şarjım hızlı bitiyor. Evet her güncellemeden sonra hard reset atmıyorum ondan mıdır diyorsunuz. Telefonu ilk aldığım zamanlar 7 8 saat ekran süresi alıyordum şimdi karanlık tema kullanıyorum artı pil tasarrufu ile full şarjda en fazla 5 saat. Neden bu kadar düştü anlamıyorum. Oneplus'a güvendik tavsiye üzerine aldık ama güncellemeler telefondan soğuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaw Shino -- 14 Mart 2023; 21:31:5 >
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.