Bende yükledim. Herhangi bir sorun çıkmadı. |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (157. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba, bu ürün Warp şarj yapar değil mi?
amazonBaseus USB şarj cihazı, 65 W, çoklu, 100 W hızlı şarj kablosu, hızlı şarj cihazı USB C GaN ile, Mac, iPhone, Galaxy için PPS adaptörü (beyaz)https://www.amazon.com.tr/dp/B09HT6373P/ref=redir_mobile_desktop?_encoding=UTF8&ref_=ox_sc_act_image_1&smid=A2MJ3KA6N4PB0&tag=technopattr-21&th=165W destekli olduğunu ve uygun fiyatı görünce direkt sipariş verdim ama, ayrı bir şey gerekir mi şu anda içime bir kurt düştü.
-
Söyledikleri doğruysa yapar. Değilse Amazon'a geri gönderin. 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler bilgi için.
-
F.62 sürümü şarj konusunda iyiydi ben biraz kötüleştiğini düşünüyorum. Farklı düşünen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 5 Nisan 2023; 10:9:20 >
-
-
OOS11 kullanan arkadaş var mı aramızda? Güvenlik yaması açısından kullanılması önerilir mi? En çok hoşuma giden sürümüydü sıkıntıları olsa da. OOS12 ile birlikte hızlı cihaz bağlanma özelliği gelmişti (quick device connect) ve gerçekten işe yarıyordu araba bluetoothuna hemen bağlanıyordu, apk olarak 11e kursak aynı verimi alabilir miyiz? Şuanda pixel experience kullanıyorum fakat OOS bir başkaydı tabi.
-
Arkadaşlar selam.
2 yıldır one plus kullanıyorum.
one plus 11deyim hala sorun yaşamadığım için.
ancak son bir kaç gündür şarj sorunu yaşıyorum.
şöyle ki 0dan100'e 35 dakika gibi dolan süre 1 saati geçmeye başladı.
Ayrıca yüzde 90 gibi şarjı da bazen kendi kendine kesiyor,tekrar takıyorum canı isterse bazen kesiyor, bazen kesmiyor. 90'dan 100'e yavaş şarj ediyordu zaten de şimdi o aralık 20 dakikayı buluyor neredeyse.
sıfır orjinal şarj aleti aldım durum aynı.
sorun neden olabilir.
pil de hızlı boşalma gibi bir durum yok, ilk kullanımdaki ekran süresini neredeyse hala alıyorum,pil sağlığı da iyi görünüyor.
sorun nereden kaynaklanıyor olabilir.
a-güncelleme(zannetmiyorum)
b-şarj soketi(tertemiz içi, fenerle baktım)
c-şarj
d-hiç biri :)
saygılar...
-
Batarya ayarlarından optimized night chargingi (gece şarjı) kapatın düzelecektir. Sizin kullanım alışkanlığınıza göre şarj süresini ayarlıyor cihaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o hep kapalı zaten.
Başka bir sorun var, telefoncuya verecem artık, çaresini bulamadım
Kablo arızalı bence.
Şarjla beraber orjinal kablo da aldım, başka bir kablo bulup deneyeceğim.
O zaman başka bir sorun var 😒 Bende genelde kablo bozulunca aynısı oluyor, değiştiriyorum.
Sorun yazılımsal olabilir. Telefoncuya vermeden önce bence sıfırdan kurulum yapın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 20 Mayıs 2023; 13:50:22 >
Hocam sıfırdan kurulumdan kastınız fabrika ayarlarına geri döndürmek midir?
Aslında hayır. Romu silip sıfırdan rom kurmak. Fakat önce öyle de deneyebilirsiniz. İşe yararsa daha kolay olur. İşe yarar mı bilmiyorum ama fabrika ayarlarına döndürdüp deneyin. Olmazsa sıfırdan rom kurun.
Rom işlerinde falan becerikli değilim.
Kablo artı fabrika ayarlarını deneyeceğim bakalım.
Öncelikle yardımlarınız için teşekkürler.
Sorun çözülmüş gibi duruyor.
Aldığım orjinal şarj cihazı ve kablosu sahte anlaşılan.
Baseus powerbankin kablosuyla kaç ampere kadar destekliyor bilmiyorum ama 17den 100e 35 dakikada sarj yaptı eski şarj cihazıyla.
450tl elimizde patladı :)
Yani baseus kablo ve yeni aldım şarj cihazıyla daha yavaş şarj ediyor gibi, onunla da bir full şarj deneyeceğim ama indirdiğim programda eski şarj cihazım 4miliamper değer gösterirken yeni aldığım 2.5larda kalıyor.
Neyse kenarda stepnelik dursun artık yapacak bir şey yok.
Benim anlamadığım kısım ise kablonun neden şarj 90lara gelince cortladığı düşük gücü mü iletemiyor, var mı böyle bir şey?
En azından sorun çözüldü.
Selamlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X