Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.272
Cevap
44
Favori
202.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Romanya'dan ikinci el 8T almayı düşünüyorum 4000 liraya geliyor 1.5 senelik KB2005 cihaz. Sizce almak mantıklı mı? Batarya sağlığı ne kadar azalmıştır veya yakın zamanda batarya değiştirmemi gerektirir mi sizce?

• Selamlar. Güncellersem imei gider mi? KB 2003 cihaz

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mike4peace kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Bugün android 13 yükledim ama hiç sevmedim. Volte de gitti. Android 11 e dönebilir miyim bu program ile

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen dönülüyor hocam siz yine de googledan falan kontrol edin ama bir problem olacağını sanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • madshepherd M kullanıcısına yanıt

aynı şekilde benim telefonumda şarj tutmuyor. günde 2 defa şarj ediyorum neredeyse. ilk aldığımda şarj 2 gün gidiyordu. güncellemelerle berbat ettiler güzelim telefonu.

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

bendede aynı şekilde hata verdi. siz çözebildiniz mi ?

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Çözemedim.

• Güncelleme hatası alan arkadaşlar. Geliştirici seçeneklerini aktif edip, otomatik sistem güncellemeleri ni aktif etmesi gerektiği diğer forumlarda belirtilmiş. Ben op local updater ile yaptığım için bu hatayı almadım.

Not:F.15 güncellemesinden sonra wifi açık iken bekleme konumunda f13 e göre daha fazla pil tükettiğini farkettim. Şans eseri geliştirici seçeneklerinde mobil veri her zaman etkin seçeneğinin açık olduğunu görüp, kapatarak pil tüketiminin normal seviyeye döndüğünü gözlemledim (Daha önceki bütün sürümlerde varsayilan olarak kapalıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohrdor -- 22 Ocak 2023; 16:59:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bir sorunum var. Elimde orijinal Warp şarj cihazı var. Şarj cihazı ile type-c power delivery destekli laptopımı şarj edebiliyorken telefonumda hiç elektrik almıyor. Telefonumu is başka şarj aletleri ile (65W olmayan) şarj edebiliyorum. 30Wlık Xiaomi, 15W Samsung, 10W Realme şarj aletleri ile de şarj edebildim. Yani sokette de problem olmadığını düşündürdü bana. Ama 65W şarj aleti ile şu anda hiç elektrik almıyor.(Eskiden sorunsuzca kullanmıştım orijinal şarj aletini)

İki farklı 67W Xiaomi şarj cihazı denedim.

Matebook D15'lerde kullanılan 65W iki farklı adaptör denedim yine, olmadı. Bazı şarj cihazları sorunsuzca şarj ederken hızlı şarj cihazları ile denediğimde cihaz hiç enerji bile almıyor. Biraz karışık anlattım ama netleştirmemi istediğiniz bir kısım varsa tekrar açıklayabilirim.

• mohrdor kullanıcısına yanıt

geliştirici seçenekleri nerede ben bulamadım ?

aynı şekilde mobil veri her zaman etkin değişikliğinide yapamadım.

güncellemelerden sonra telefonun dokunmatığınınde hassasiyeti azaldı. iki kere basınca açılmıyor. algılamıyor her zaman. bildirim gelince yana kaydırıp kapatıyordum eskiden çok rahat; şimdi yana kaydırsamda gitmiyor, daha çok yana kaydırmam lazım, 2-3 sefer uğraştırıyor.

neden böyle oldu bu telefon :(

en temizi fabrika ayarlarına geri dönüp sıfır kurulum yapmak ama oda uğraştıracak.

• Cihaz hakkında>Sürüm>Derleme numarasına 7 kez tıkladığınızda geliştirici seçenekleri aktif hale gelir. Ayarlar>Ek ayarlar sekmesinde geliştirici seçeneklerini görebilirsiniz.

Eğer cihaz belirttiğiniz kadar takılma yapıyorsa yedekleyip msm tool ile sıfırdan kurulum tavsiye ederim

Not: Oos 13 te çift tıklayarak uyandırma oos 11 kadar tepkisel değil (oos 12 kullanmadım)

Not 2: 1 Haftalık deneyim olarak pil tüketimi oos13 f15 sürümü ile oos11 aynı. Fakat f13 sürümü daha iyi pil ömrüne sahip olmakla birlikte daha az tepkisel. Bunlar benim şahsi deneyimim sizlerde farklı olabilir

dediğiniz gibi yapınca sorunsuz kurdum güncelleştirmeleri.

yalnız telefonun şarjı çok hızlı bitiyor hayla. temiz kurulum yapmam lazım ama onada üşeniyorum, hiç yapmadım.

telefon tepkileride eskisi gibi değil. ilk aldığımda çok iyiydi. güncelleştirmelerle bitirdiler güzelim telefonu. kuzenimde benimle aynı zamanda 9R aldı, onda şarj ilk günkü gibi.

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt

Hocam temiz kurulum ile artık dosyaların çakışmasından kaynaklanan takılma, pil tüketimi.. gibi sorunları çözebilirsiniz. Fakat kullanıma bağlı olarak pil sağlığıda önemli bir etken. Çevremde telefonu elinden hiç bırakmayan, oyun oynayan... vs gibi aktif kullanan biri 1 yıllık 13 pro max i günde iki kere şarj ederken, benim gibi işlerinin çoğunu pc de halleden, oyun oynamayan biri olarak, tam 25 aylık kullanımda önceleri 3 gün giden şarjım şuan 2.5 gün gidiyor.(Genelde %20-30 altına düşürmem)

• Oneplus 8t android 13 kb2003 son sürüm kullanıyorum volte nasıl aktif ediliyor bileniniz varmı

• corsairms kullanıcısına yanıt

Android 12 ve 13 te root olmadan çalışmıyor maalesef.

anladım peki teşekkürler çok önemli bir konu degil benim için rotsuz falan oluyoras diye sormuştum olmuyorsa uğraşmaya gerek yok :)

telefonu konuşmak için kullanıyorum, bide watsap. neredeyse hiç oyun oynamam. arada insta tiktok. buna rağmen felç oldu pil. ilk aldığımda efsaneydi. ne zaman güncellemeye başladım o zaman bozuldu. şu son günellemelerden sonra iyice bitti.

• ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

Hocam temiz kurulum deneyin isterseniz, faydası dokunabilir. Ben Oxygen 13 f15 sürümü ile oos 11 den daha fazla pil süresi alıyorum (Daha önce belirttiğim gibi işlerimin büyük kısmını pc de hallediyorum)

• Oneplus 8t ekran koruma Nano cam tam kaplar 4 adet toplu satılık 130 TL

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.