hocam orjinal imei ile kullananlarda bile vodafone harici otomatik volte kullanan yok. en sorunlu olan turkcell içindeki imei ile alakalı da değil. siz cihazın içine volte destekli imei atsanız bile otomatık olarak hiçbir şekilde yine gelmeyecek. bu şekilde olsa root ile yada abd komutları ile volteyi aktif edenler 1 dk bile kullanamaz sizin mantığınız ile. |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (151. sayfa)
-
-
-
hocam bendede aynı sorun var malesef....
-
8t kb2005 surumlu cihazima 13 geldi resmi olarak...Bakalim memnuniyetler ne duzeyde...Yurtdisi forumlarda nfc nin gittigi yonunde sikayetler var ama bekleyelim..Sizlerden yukleyen var mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Belli aralıklarla ekranda güncelleme uyarısı geliyor bunu kaldırmanın yolu var mıdır?
oneplus 8t de suana kadar guncelleme ile ımeı daha ucmadı ılerde ne olur bılemem ama
-
Hocam şimdiye dek hem normal yollarla hem de adb ve başka yollar kullanarak imaj yazdırmak yoluyla defalarca güncelledim hatta eski sürüme döndürüp tekrar güncelledim IMEI numaram etkilenmedi . KB2003 EU cihaz için geçerlidir bu söylediklerim.
-
Arkadaşlar one plus 8t kullanıyorum. Instagram,opera ve YouTube akıcı değil geçişler ve gönderilerin açılma hızı vs böyle yavaş kasarak falan oluyor. O akıcı hızlanma keyfi yok yani. Bu sizde de böyle mi. Neden böyle oluyor ve çözümü nedir teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Gectim.simdilik bir sıkıntı yok
Bluetooth sorunu varmış. Sonraki sürümde düzelteceğiz demişler.
NFC sorunu yaşayanlar da olmuş,
Bende beta kullandığım dönemde vakıfbank nfc yi açamamıştım.
diğerlerinde sorun yoktu.
-
Ben dün kurdum, hiç sorun yok bende. BT ve NFC çalışıyor
Oneplus 8t android 12 C20 sürümünde kaldı. Hicbir güncelleme göstermiyor. Uptader ox ile yüklediğim rom a dogru lama hatası yada yüklenmesi hatası alıyorum. Böyle sorun olanlar nasıl aştılar?
Eveeet android 13 un ilk bombasi.oneplus health iptal..eger oneplus watch kullaniyorsaniz bunu oneplus 8t de kullanamiyorsunuz..arkadasima 100 tl karsiliginda ozel bir işlem ile actirabildim...play store daki oneplus health lar ve eski surumleri dahi saati görmüyor.
Bende de volte ve vowifi problemi var. Nasıl aktif edilir bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Android 13 güncellemesini yaptım. Bu yukardan çekince indirdiğimiz adım sayar diğer bilgilerin geldiği bölüm iptal mi olmuş?
ayarlardan kapalıdır herhalde hocam shelf diye aratın
Sağolun hocam hallettim. Güncelleme sonrası ana ekranda aşağı kaydırda shelf'i seçmek gerekiyormuş. Eski sürümlerdeki gibi otomatik gelmiyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X