Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.272
Cevap
44
Favori
202.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Driverlar ve daha fazlası burada.

https://t.me/YtTechibee/597074

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hako7445 H kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim 11 e dönebildim çok şükür. Yarın telefoncuya götürecem imei için. İnşallah sorun yaşamam.

Tek problemim sebeke kaldı. Onu da cozersem tadından yenmez :)

• denizolservet kullanıcısına yanıt

Kendin yaparsın boşa para verme

• ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

Yeni güncelleme gelmiş deneyen varmı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Oneplus 8t Avrupa cihazıma dün 12 güncellemesi yaptım ancak volte vowifi yok. Nasıl yaptınız? Var mı bir çözümü yardımcı olur musunuz?

• Geçin hocam ben bariz bir sorun göremedim kullanıyorum güncelleme çıktığından beri. Oos11 deyseniz ve ilk defa oos12 ye geçecekseniz ilk başta kullanım alışkanlıklarından dolayı biraz garip gelebilir ama alıştığınız zaman hoşlanırsınız. Daha modern bir arayüz ve kullanım var. Zaten oos12 deyseniz sorun yok direk geçin. Dediğim gibi kendi kullanımımda bariz bir problem görmedim.

• gs01 G kullanıcısına yanıt

Bana C35 olam geldi bugün. 431 mb bir sorun görmedim.

• Şimdi baktım bana da gelmiş hocam. Gece temiz bir kurulumla yükleyim kısmetse. Bir haftadır gelmesini bekliyordum ama onrplus forumda sadece hindistan için mevcut yazıyordu siz demeseniz kontrol etmeyecektim daha :)

• Hala volte android 12 için çözüme kavuşmadı mı?

• Arkadaşlar bu model de güncel olarak hala şebeke sorunu yaşayan var mı? Yoksa sorun çözüldü mü?

• NemesiS_81 kullanıcısına yanıt
    Bende 12 GB 256 olan kb2003 var hala şebeke sorunu var bu modelden uzak dur derim 8 GB ram olanlara bak derim and.11 kullanıyorum ve volte and.12 için hala bulunamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibur00 -- 7 Ekim 2022; 19:47:38 >
  • NemesiS_81 kullanıcısına yanıt
    C35 A12 yazılım kullanıyorum kb2000 12gb modeli ile, şebeke yönünden bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Nasıl bir sorun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Android 12'de ayarlar kısmında "yanlış dokunmayı önleme" klavyenin sol veya sağ kenarından kaydırınca önceki sayfaya dönmeyi engelleyen ayar kapalı olmasına rağmen klavye kenarlarından önceki sayfaya ya da işleme dönemiyorum. Yani bu ayar açık veya kapalı bir şey farketmiyor. sizde de böyle mi?

• Bu gece güncellemeyi yaptım.
    C 35
    K2005 11 ve
    Android 12 oldu

Bundan sonra klon hiçbir uygulamayı açamıyorum. Uygulamaya dokununca açar gibi yapıp kapatıyor ve açmıyor. Hatta app cloner programının kendisini bile açmıyor.
    Çaresini bilen varmı acaba. Başına gelen. Muhtemel güvenlik dolayısıyla izin vermiyor heralde

• excalibur00 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için.

• mike4peace kullanıcısına yanıt
    Belli bir süre sonra şebekenin kendi kendine gitmesi.

• Merhaba arkadaşlar ekranım kırıldı orjinal temin edebileceğim ya da değişim yapan yer var mı?

• 13 beta hindistan için yayınlanmış ilk izlenimler çok iyi beta olmasına rağmen. Merak ettiğim repair olayına sorun çıkarır mı ? Tecrübe eden var mı acaba ?

• xuadrox kullanıcısına yanıt

merhaba hocam,

kb2003 kullanıcısıyım, dün önce 11,ordan da beta oos13e geçtim,imeilerde sorun olmadı, cihaz da sorunsuz görünüyor herhangi bir bug görmedim şimdiye kadar.

ilk şarjımda 14saat beklemede 5sa10dk gibi bir süre aldım,bugün 2. şarjımdauım bakalım.

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.