vowifi'yı ayarlardan açtım sms ile de aktif ettim ama seninki gibi yukarda simgesi çıkmıyor hocam ? pttcell kullanıyorum türk telekom tabanlı |
OnePlus 9 [ANA KONU] (26. sayfa)
-
-
hocam telefon root lu mu ? ben bu deerlerin yanına yaklaşamıyorum açıkçası. bide oyun oynamışsınız.telefon geceden sabaha beklemede ne kadar şarj yiyor acaba ?
-
açık hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam Türk Telekom da sıkıntı var gibi.
Uygulamada senin cihaz hangi marka olarak görünüyor?
casper via g1 plus
-
casper via g1 plus cihazında da bu volte vowifi özelliklei destekleniyor muydu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalads -- 27 Şubat 2023; 18:31:49 > -
Oneplus logkit uygulamasini yukleyip *#800# yapip fonction switch kismindan enable volte ve enable wifi yapmak gerekiyormus.
Merhaba 11T'den OnePlus 9'a geçtim OnePlus 9 biraz daha premium hissiyatı veriyor gibime geldi ayriyeten yazılımsal olarak çok akıcı, Buna karşı, OnePlus 9un şu ana kadar şarj performansı hayal kırıklığı ama 120herzde 4 saat anca aldım şu an ama benden çok daha iyi şarj performansı alan arkadaşlar var benim telefondan kaynaklı olabilir. Kamera bakımından 11T'nin video performansı daha iyi olabilir.
-
Android 14 alacak OnePlus modelleri olarak paylaşım yapan haber siteleri var büyük ihtimal Resmi bir bilgi değildir ama böyle söylemişler;
-
-
casper via g1 plus cihazında da bu volte vowifi özelliklei destekleniyor muydu ?
Parmak izi kısmının parlaklığı telefon parlaklığı ile eş zamanlı değil mi? telefonun parlaklığını değiştirsem bile hiç değişmiyor geceleri rahatsız edebilir
-
Evdeki wifida çalıştı , işyeri kısıtlı demekki
Herhangi bir ayar yapmak gerekmiyor, operatörden açmak yetiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6 saati görmüyor hocam. yaptığınız br ayar varmı ? wifi genelde mobil çok az. bluetooth açık gps açık pil tasarrufu açık. geceden sabaha 7 gidiyor saat başı 1 bazen daha fazla..
-
Önceki telefonunuz Casperda da bu özellikler ( volte ve vowifi ) çalışıyor muydu ? Asıl merak ettiğim konu. Atılan IMEI ile alakası var mi onu çözmeye çalışıyorum. Cihaz desteklemiyor diye hata alıyorum çünkü operatörden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalads -- 27 Şubat 2023; 21:39:52 >
Hayır rootlu değil. Android 13 F18 de idim o değerleri alırken. Şimdi ise F20 ye güncelledim.
Farklı yaptığım bir şey varsa WhatsApp, banka uygulamaları vb. İstedikleri her izni vermiyorum. Telefon 10 günlük. Hızlı şarjın bataryanın ömrünü bitirdiğini düşünüyorum. Hızlı şarjda pil çok ısınıyor bu ısınma batarya için büyük problem. Çok gerekmedikçe hızlı şarjı kullanmamak gerekiyor. 45w şarj kullanıyorum. Telefon genelde WiFi ye bağlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X