Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.083
Cevap
66
Favori
127.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler hocam. peki beklemede ne kdr şarj gidyor bakabildiniz mi hiç ? geceden sabaha ?

• semsengineer S kullanıcısına yanıt

Kontrol etmeyi unutuyorum maalesef. Bakınca yazayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zato1 kullanıcısına yanıt

tamam teşekkürler hocam.

• Oneplus 9'u önceliğim fiziksel olarak nerden satın alabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zalads Z kullanıcısına yanıt

Hocam anlamadın herhalde ! imeia atılan telefon casper via g1 plus telefon benim değildi zaten , kayıtlı aldım ben hazır

• semsengineer S kullanıcısına yanıt

Gece ve gündüz değerlerinin ekran görüntüsü.

OnePlus 9 [ANA KONU]

OnePlus 9 [ANA KONU]

• arkadaşlar merhaba. Bende Oneplus 9 T -Mobile almayı düşünüyorum ama bu batarya sorunu yüzünden çekimcelerim var. %75 lik kısım bataryadan memnun değil okuduğum kadarıyla. Yani oyun oynamam. Genellikle youtube, whatsapp, telegram ve alışveriş banka uygulamalarını kullanırım gün içinde. 5-6 saat ekran süresi alamazmıyım bu şekilde?

• helsloot kullanıcısına yanıt

50 kere sormuştum ama anlamayan senmissin belli ki ! Desene madem üzerinde kayıtlı geldi diye.

Sen böyle yazınca eski telinin imesini yeni tele attirmissin gibi anlaşılıyor!

Neyse uğraşamam seninle.

OnePlus 9 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalads -- 28 Şubat 2023; 14:12:14 >
  • Sen bana uygulamada görülen tel ne diye sordun bende cevap verdim

son sorduğun soruya cevabım zaten oneplus 9 üzerinden verdiğim cevap idi uğraşamazsan açamazsın işte kullan öyle ozaman OnePlus 9 [ANA KONU] 

• xtcx kullanıcısına yanıt

Alırsın TR de bir kitle oluştu hiç bir şeyi beğenmeyen.

Firma 65 watt bataryayı bunun için yapıyor.

Cihazın mah'ı belli , özellikleri belli tabi ki biraz fazla tüketim olacak .

Bizdekiler istiyor ki BMW alayım Citroen gibi yaksın yok öyle dünya..😁

• Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    Hocam sende var mı bu cihaz? Söylediğim şekilde kullanılırsa günü rahat çıkarması lazım diye düşünüyorum ama tabi bazı yorumlar insanın içine kurt düşürüyor

• Arkadaşlar aranıza bende dün alarak katıldım LE2115 model android 13 en son güncellemesi yapıldı sıfırlama da yapıldı IMEI gitmiyor . Sarj konusunda akşam 12 gibi şarjdan çektim sabah kalktım 9.30 gibi sarj %99 du arkadaşların dediği gibi öyle saat başı -1 falan olmamış ayrıca bu mesaj yazarken şarjım %68 16 saat kullanım ekran süresi 2:12 dk
    Pek öyle korkulacak gibi değil yani ekran tazeleme falan 120 Hz de . Kendimden söz edeceksem oyun oynamam sosyal medya internet gezinme banka borsa programı falan filan .

• kalora kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Güzel telefon, güzel tercih.

Hayırlı olsun hocam. Bende sizin tarzınızda bir kullaniciyim. Tam şarj bitince ekran süresini paylasirmisiniz. Almayı düşünüyorum ama şarj konusundan dolayı çekincelerim var.

Eyvallah kardeşim tabiki atarım şu mesajı yazdıgım dk itibari ile %60 sarj 3:05 dk ekran süresi kulanım süresi 17-18 saat . Yazmayı unutmuşum ayrıca telefonda hiçbir ayar yapmadan vowifi ve volte sorunsuz çalışıyor . Yapamayan arkadaşar IMEI ile alakası yok ama şöyle alakası var atılan IMEI eski ise ttkom gibi operatör firmalar cihazı eski gibi görüyor . Çözümü de oldukça basit eşinizden dostunuz dan güncel bir telefonu iki dakka alıp sim kartınızı takın o telefonda aktif edip vowifi volte yi sonra kendi telefonunuza takın sorunsuz gelecektir .

T mobile dimi sizinki de? Dediğiniz şekilde ise ekran süresi bana göre gayet yeterli. Birde nereden aldınız ?

• Hayırlı olsun güzel seçim.

Tek hatlı 2115 kodlu android 13 son sürümünü yüklü cihaz .Ayrıca cihaz unlocked olduktan sonra amerikan sürümü avruma sürümü ürün aynı ürün sadece tek fark bendeki tek hatlı avrupa olanlar çif sim galiba .Ankara'da birinden aldım.

kıfıl olarakta bunu kullanıyorum gayet mennunum
    trendyol.com
    Oneplus Microsonic 9 Kılıf Deri Dokulu Silikon Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/oneplus/microsonic-9-kilif-deri-dokulu-silikon-siyah-p-168265668

OnePlus 9 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 28 Şubat 2023; 19:26:18 >

• OnePlus 9 [ANA KONU]

hocam batarya sorunu yaşayanalrdan biriyim düz 9 var. günü gayet çıkarıyorç telefon uçuyor resmen işlemci çok iyi. yağ gibi akıyor telefon.5 saat alırsın hocam en ölüsü. keşke daha önce alsaymışım diyorum.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.