< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OnePlus 9 [ANA KONU] (87. sayfa)
-
-
-
Op9 LE2115 model android 13 sürümü kullanıyorum.
Turk telefondan vodafone gectim 1 hafta oldu. İstanbul Avcılarda telefon interneti 4.5g full gösterse bile internete girmiyor. Bazen 1mbit altında hız alıyorum. Telefon görüşmeleri sürekli kopuyor, aramalarda ilk saniyede alo sesi karşıya gecikmeli gidiyor.
Sabah %100 şarjla evden çıkarım. Telekomdayken akşam eve giderken sarjım %40 kalıyordu. Şimdi vodafone'da eve giderken akşam şarjım bitmiş oluyor.
Telefonun GSM Bandlarında eksiklik olabilir mi ? samsung telefonla benim telefonu vodafone hat takılı yan yana test yapıyorum. Samsung 20 mbit alıyor max. benim telefon 3mbit alıyor.
Sizce sorun ve çözümü ne olabilir.
-
Bu Mardin Nusaybin denen şerefsiz beni de dolandırdı arkadaşlar çözüm bulabildiniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çözüm bulabildiniz mi bu arkadaş benide dolandırdı
Arkadaşlar merhabalar, emektar p40 lite i değiştirme vakti geldi ve malum uygun fiyatlı cihaz bakıyorum.
Oneplus 9 görüşleriniz nedir, pil durumu ne alemde günü çıkarıyor mu tatmin eder mi. Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Saygılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 aydir oneplus 9 kullaniyorum, android 13 son surumde oyunsuz bile 1 gunu cikarmiyor kesinlikle, 60 hz kullanmama ragmen (15 saat bekleme 3 saat 50 dk ekran suresi gibi)
android 11 + 60hz dark mode kullaniyorum bi suredir ancak bu sekilde 6 -7 saat ekran sureleri alabiliyorum, performans cok iyi ozellikle gcam de gece modunda cok iyi isler cikariyor, batarya sizin icin onemliyse oneplus 9 almamalisiniz.
Deneyiminiz için teşekkür ederim. Batarya bari bir günü cikarabilse çok iyi olurdu, üzdü baya. Diğer taraftan bakınca bu fiyatta da y.d rakipsiz gibi. İnfinix zero 30 5g ye de bakacağım artık kısmet.
Oxygen Os 14 beta çıkmış
community.oneplus.comhttps://community.oneplus.com/thread/1465486630826541062 -
vodafone a geçmeyi düşünüyordum ,yazınızı görünce bir tereddütte kaldım ,sorununuz hala devam ediyormu? bu cihazda gercekten bant sorunu varmi? başka sorun yaşayan kisiler var ise bilgi paylaşımı yapabilirlerse sevinirim
gecmeyin. eşimde iphone var onda da aynı sorun var. altyapı yatırımı yapmayan tek firma vodafone. o yüzden fiyatı düşük kaldı.
Turkcel bayisine gittim telefon cekmiyor dedim. (kendisi bayi olmasına ragmen turkcele geç der diye düşündüm.) Nerede oturdugumu ve calıstıgımı sordu. Telekoma geç rahat edersin en cok baz istasyonu onda var dedi.
Turkcel ve telekom sürekli kampyan yapıyor bu ay forumda araştırın başlık acıyorlar.
-
Hocam kesinlikle öyle bir hata yapma. Eskişehir de şehrin göbeğinde OP 9 çok kesinti oluyor bazen hiç girmiyor. 4 ayım kaldı Türk Telekoma geçicem.
tavsiyeleriniz için teşekkürler ,geçen sene iphone kullanirken bulunduğum bölge de Vodafone gerçekten rezaletti,tam cekmesine ragmen interneti 5mbps yi gecmiyordu,belki bir sene icinde baz istasyonlarini guclendirmislerdir diye umut ediyorum AMA op9 da neyle karşılarım gerçekten merak konusu.dediginiz gibi maceraya gerek yok
Güncelleme yayınlandı. Şimdilik sadece IN sürümü için:
-
https://gauss-componentotacostmanual-sg.allawnofs.com/remove-e2d65662e9a8b67898b08ebac2766160/component-ota/23/11/11/8bcd71e90f54450e9e934a877b947a0b.zip
Oxygen Os 14 Beta hindistan sürümünde olmanız gerekiyor kurmanız için
-
-
Direkt geçişin önünü açmışlar. Böyle iyi olmuş, tek tek yüklemek yoruyordu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X