Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.084
Cevap
66
Favori
127.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eros68 kullanıcısına yanıt

Akşam bakarım pek dikkat etmedim ama öyle değil mi zaten.

• OxygenOs 14'ü yükledim. Ancak kilit ekranında bildirimler kayboluyor. Sadece tek kez gözüküyor. Eskiye dönüyorum.

• Arkadaşlar selam. Bugün mesaj geldi telefonu alırken kendi eski telefonumun imeisini vermistim ama bugün klonlandı diye mesaj geldi. Ne yapmak lazım kendimiz atabilir miyiz yardımcı olacak var mı

• CXath1 C kullanıcısına yanıt

Sizde de S9 tablet varsa test ederseniz sevinirim. Ben bildirim gelince sesli bildirim istemiyorum cunku gece uyurken de bildirim geliyor uyandırıyor.

Bildirim gelince ekran acılıp kapansın daha iyi. Uyanıksam goz ucuyla ekran ısıgını farkediyorum. Bildirim ayarlarını ben belki dogru yapamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros68 -- 27 Aralık 2023; 19:20:14 >
  • to9y kullanıcısına yanıt
    İyice mahvettiler güzelim yazılımı ColorOS'a benzeyerek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt

Hocam sinirlenip direk 11'e döndüm. 14'ün üstüne 2 3 patch lazım adam olması için. Font seçiyorsun ama defaultta kalıyor. Bildirimler kilit ekranında kayboluyor. Bence biraz beklemekte fayda var. Hindistan sürümüne özgü bir sorun ziniciri de olabilir. Bilemiyorum.

• Daha 2 gün olmadı 5 saati geçtim Android 11 de. Pil bir haftaya oturunca daha da yükselecektir. Android 13 14 pili içiyor maalesef. 11 inde arayüzü biraz eski kalıyor ancak pil benim için 1. Planda.

OnePlus 9 [ANA KONU]

• Arkadaslar OnePlus 9 uyumlu siyah renkli lens koruyucusunu satiyorum. Param guvende ilani ile alabilirsiniz. Mor renkli telefonlar siyah renk kilif takinca kotu duruyor bu koruyucu hem koruyor hem de lens kismini siyaha ceviriyor.

"Sahibinden ilan linki burada"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanyal -- 30 Aralık 2023; 19:19:48 >
  • Merhaba arkadaşlar. Elimde bir oneplus 9 telefon var. Çocuk oynamasın diye kapatmışlar. Tekrar açmak için herhalde yanlışlıkla güç ve ses kısma tuşuna basmışlar. Açılan menüde artık neye girmişlerse artık, telefonda uygulama yok. Sanki reset atılmış gibi ve playstoreden de indirilmiyor. Telefonda eski foto video vb. şeyler var ve silinmiyor. Çektiğiniz foto videolarda silinmiyor. Böyle kaldı. İnternetten aradım ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Teyaro T kullanıcısına yanıt

Fabrika ayarlarına dönün?

• to9y kullanıcısına yanıt

Hocam doğru söylüyorsunuz ama geri dönülebilirse daha iyi olur diye düşünmüştüm. Şu an silme problemi yok. Öyle kullanılıyor bakalım. Yanıtınız için de ayrıca teşekkürler.

• Hocam calibro diye bir e kitap okuyucu aldım sonrasında cihazı açınca WiFi ile birşeyler yapıyordu bende işim var diye cihazı kapattım sonra hallederim diye düşünerek fakat sanırım cihaz yazılım güncellerken yada buna benzer bir işlem yaparken olayın sonlanması cihazda hafızayı korumak için sadece okunabilir moduna alma diye bir özellik eklenmiş. Ve cihaz elimde öylece kala kaldı ne silebiliyor içindekileri ne yazabiliyorum yeni kitaplar siz bu durumdan bahsedince aklıma o geldi söylemek istedim. Acaba mı?

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt

Hocam okuma yazma işlevi var(başta yoktu) ama sıfırlandıysa nasıl içindekiler kaldı? İçindekiler kaldıysa nasıl sıfırlandı? Nasreddin Hoca'nın kedi ciğer hikayesine döndü.

• Bir de cihazla ilgili bir şeyler yazayım. Cihazın 4k performansı kötü. OİS olmamasına rağmen stabil. 8k en iyi yanlarından biri . Özellikle geniş açıda çekmesi çok iyi.Hatta diğer telefonların aksine 30 FPS çekiyor. Ama geniş açıda flaş açılmıyor. Kamera tam çözünürlükte pek iyi değil gibi. Herhalde düşük çözünürlükte görüntüyü işlemesi daha kolay oluyor. Android sürümü arttıkça kamera performansı düşüyor. Fotolar daha instagramsı veya şekerimsi bir hal alıyor. En iyi sürümü 11 . Sonraki sürümlerde bazı özellikler kaldırılıyor. Mesela gece manzarası modu çok iyi. Bu cihazı bir sonraki veya bir önceki işlemci ile çıkarsalardı keşke. Aslında cihaz çok güzel fakat tüm android telefonlarda olduğu gibi yazılım berbat olmasa da pek iyi değil. Yani potansiyel bir efsaneyi sönük bırakmışlar. Daha yazacak çok şey var ama 12 si çıktı zaten. Dolayısıyla iyi bir yazılım güncellemesi alması pek olası değil. Bu arada fazla iyi kelimesini kullanmışım ve yazı çok kopuk. Düzeltmeye üşeniyorum kusura bakmayın.

• Teyaro T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şunu demek istedim. Cihaza birşey atabilirsiniz ama kapatıp açınca herşey ilk haline dönüyorsa hdd yi koruma moduna aldığı için olabilir dedim bu sadece benim yaşadığım şey dedim :)

• Yok anladım da hocam benimki düzeldi gibi yani en azından okuma yazma yapıyor ve eski haline dönmüyor.

• Gençler Oneplus 9 kullanıyorum. iPhone geçesim var fakat tamamen sıkıntıdan. Bütçem de ikinci el iPhone 12'ye yetiyor anca. Sizce çok mu mantıksız olur geçmek ?

• Beyler, şu yeşil çizgi sorunu bir arkadaşımın cihazının başına da geldi. Var mı bilinen bir çözümü?

OnePlus 9 [ANA KONU]

• _botturgec_ kullanıcısına yanıt

Çözümü yok malesef,.kronik sorun bu aletin.

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.