Şimdi Ara

ONEPLUS 9 LE2115 (2 AYLIK) - KULAKLIK HEDIYELI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış OnePlus Model #One
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ONEPLUS 9 LE2115 (2 AYLIK) - KULAKLIK HEDIYELI

* Cihazın hiçbir problemi yoktur. Kozmetik olarak 10/9.9'dur. İkinci sahibiyim. Ben de forum üzerinden satın almıştım. Imei kayıtlıdır ve son güncellemeler sorunsuz yapılmıştır. Birden fazla kez sıfırladım ve imei gitme gibi bir durum olmadı.

* Yanında kullandığım kılıfı vereceğim. Cihazın ekranında ve kameralarında koruyucu mevcuttur.

* Bir de bu cihazın kulaklık çıkışı olmadığı için satın aldığım kablosuz kulaklığı da hediye olarak vereceğim. Kulaklığın piyasa değeri 300 TL civarıdır (Lenovo LP5 TWS). Kulaklık garantilidir ve faturası mevcuttur.

* Muğla içi elden teslim, diğer illere önce havale sonrası kargo olmak üzere gönderebilirim. Kargo alıcıya aittir.

* Üst bir modele geçmek istediğim için satıyorum. Bilginize.

* Fiyat gayet uygundur ve pazarlık yoktur. Sahibinden ve dh ikinci el bölümünü baz alarak fiyatlandırdım.

Cihazın ana konusu : https://forum.donanimhaber.com/oneplus-9-ana-konu--154665900

Cihazı satın aldığım ilan : https://forum.donanimhaber.com/oneplus-9-5g-2115-8-128gb-3-gunluk-6600tl--155007654

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba, kulakliksiz 5750 dusunur musunuz?

• Forumdan bir arkadaşa rezerve edilmiştir. Bilginize ONEPLUS 9 LE2115 (2 AYLIK) - KULAKLIK HEDIYELI 

• İlandaki cihaz @..Oburix.. nickli arkadaşımıza satılmıştır. Her iki taraf içinde hayırlı olsun ONEPLUS 9 LE2115 (2 AYLIK) - KULAKLIK HEDIYELI 

Güle güle kullanması dileğiyle ONEPLUS 9 LE2115 (2 AYLIK) - KULAKLIK HEDIYELI 

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam sağolasım teşekkürker 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.