|
OnePlus Nord 3 tanıtıldı: Üç büyük Android güncellemesi ve 80W hızlı şarj ile geliyor
-
-
Kamera gayet iyi. İşlemci iyi . Batarya iyi. Ekran iyi e daha ne olsun. Sanırım artık teknoloji tıkanma noktasına geldi. 5000mah pil en az 66w şarj artık mecburi oldu. 12 bin TL. Fiyatı olursa iyi satar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 6 Temmuz 2023; 08:16:57 >
-
One plus, donanımdan olmasa da yazılımda Xiaomi gibi üreticileri geçiyor. Telefonun orta segment olarak bir eksiği yok.
-
Ah şu ekran biraz daha küçük olsaydı keşke
-
Ana kamera Oneplus 11 ile aynı donanım olarak, mid-range cihaza flagship donanım koymuşlar. GSMArena'daki örnek fotoğraflar da fena durmuyor. Saşırttı oldukça. 80W şarj, Dimensity 9000 ve 8/12GB RAM de çok iyi olmuş. Ucuz telefonlar iyileşiyor gittikçe.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alışmak lazım artık bu boyutlara.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12 bin TL fiyatının olması şuan için imkansız. Ayrıca resmi olarak ülkemizde satılacağını düşünmüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hızlı sarj olayı iyi gorunsede batarya kapasitasini cok hizli düşürüyor. Bir senelek telefonum nord 2 nin bataryasi yari yariya düştü. Telefon olarak isini dogru düzgün yapan android telefonlardan one plus. Donanım zayif gorunsede montaj ve iscilik ortalamanin cok uzerinde. Ekran korucusuz simdiye dek tek cizik olmadi daha
-
tasarım iyi
-
Alıntı
metni:Hızlı sarj olayı iyi gorunsede batarya kapasitasini cok hizli düşürüyor. Bir senelek telefonum nord 2 nin bataryasi yari yariya düştü. 1 senede yarı yarıya düştüyse ya bir sorundan dolayı aşırı ısınıyordur ya da bataryada başka bir arıza vardır hocam.
ben hızlı şarjla kullanmıyorum..
daha doğrusu kullanamadık.. nord n10 aldık. android yükseltmesi yapınca şarj %95 e gelince telefona reset attırıyor. kabloyu değiştirince WARP hızlı şarj olarak görmüyor.. 50 dak yerine 2 saaatte şarj ediyor.. eski telefonlarda öyleydi.. bence ideal süre.. çok video seyretmeyip gün içinde şarja ihtiyacınız yoksa akşam evde şarj edersiniz..
olay şu: oneplus güzel telefon markası ama tr de satışı yaygınlaşmadı bir türlü, abisi oppo bile bitti.. isterim ki nord 3 gelsin ve alabilelim.. yoksa ilerleyen zamanda xiaomi ci olacak gibiyiz.
öncesinde telefonlarım sony idi.. hangi markaya dadansam gidiyor tr den :)
-
Parmak izi yan tarafta değil ekran içinde orayı yanlış söylemişsiniz telefon fena değil güzele benziyor xiaomi'den daha güzel ben ve ben xiaomi'den usandım özellikle reklamlarından usandım her bokta reklam giriyor artık xiaomi'ye son verdim
-
80w iyimiş.
-
490 dolarlık bir telefon değil kanaatimce. 12 bin lira olursa iyi olur diye arkadaş hangi mantıkla söylemiş anlamadım ama yurtdışı fiyatı bile 14 bin civarı yapıyor. bunu vergiler vs. derken genelde 1.8 çarpanıyla hesaplarsak 20 binin aşağısı çok zor. benim tahminim 26-27 binden çıkar. o fiyata da satılmaz eğer ki tr ye gelirse. umudumuz kaçakta imei kayıtı çıksın ki 15-16 binlere alabilelim.
-
Resmi olarak satışta şu an. Fiyatı 24999 TL hepsiburada.com da satılıyor.
https://www.hepsiburada.com/oneplus-nord-3-5g-256-gb-16-gb-ram-oneplus-trkiye-garantili-p-HBCV000055CHMZ?magaza=ONEPLUS+T%c3%9cRK%c4%b0YE&url_src=and-product-detail
yaklaşık beklediğim fiyatlardan gelmiş hocam evet. yine de satılmaz pek diyorum . dolar artmazsa 22-23lere geriler ama kaçakta almak daha mantıklı her türlü
-
Dün satışa sunuldu, xiaomi gibi lansmana özel herhangi bir hediye promosyon falan da yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X