Bildirim
OnePlus Nord CE 3'ün işlemcisi ve renk seçenekleri onaylandı: İşte beklenen özellikler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yıllardır 5g li cihazlar üretilip satılıyor lakin ortada adam akıllı 5g internet yok dünya genelinde yaygın olarak hal böyle olunca niye alayım böyle cihazı ekstradan maliyet yaratayım kendime .
Huaweyinin önünü kesmeyecektiler şuanda tüm dünya 5g ye geçmişti
-
4G ile 5G arasinda 10k fark varmiş gibi konuştun,al kullan fazla ağirlik yapmaz korkma:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye icin konusuyorum daha telefonlar 4G yi cekemiyor 5G almak gereksiz lakin 5 sene sonra alinabilir yani diyorum ki tamam 5G alalim fakat 5G sinyal nerde yok heleki istanbul disinda iseniz 3G bile yeter
-
Sol tarafı Dünya'dan saymazsak makul bir isyan gibi.
-
oneplus serisine kalıcı imei atılsa ömür boyu bu markayı kullanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 30 Haziran 2023; 22:49:47 > -
Ağırlığı bana değil cuzdanımla bataryaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir gez gel, havan da değişir hem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çoğu ülkede düzgün çalışmıyor sebebi de altyapı tamalanmaması cihazda 5g işareti çıksa da 5g değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X