Şimdi Ara

Oneplus Nord N10 5G (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
15
Favori
25.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Sizde de numara ekranı bu şekilde mi?
    Sanki öncesinde böyle değildi.

Oneplus Nord N10 5G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBOB -- 26 Nisan 2022; 17:10:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Evet ben ozellikle yuklemedim.

• berkelium B kullanıcısına yanıt
    Sizdeki sms uygulaması nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sms, arama ,rehber uygulaması google'nin uygulaması
    .Diğer markalar bu konularda özel uygulama yapar Oneplus'un ise bu konuda özel uygulaması yok. Oneplus'un özel uygulaması çok az genelde Google ne verdiyse onu koyar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardkro -- 26 Nisan 2022; 21:21:36 >
  • aslında diğer markalarda kendilerince eksik gördükleri 1-2 şeyi değiştirirler, gerisi dış görünümdür vb.. açık kaynak kodlu google ın uygulamaları üzerinde oynama yapıyorlar. programlama yapmayı biliyorsanız sizde yapabilirsiniz ve bunları harici uygulama olarak forumdan dağıtabilir yada playstore a ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 27 Nisan 2022; 8:9:31 >
  • reklamsız, pratik uygulamalar yapılsın da kullanma imkanı olsun.
    keşke oneplus bu konuda bir atak yapsa.
    Şu an için stock olarak Google amcanın sundukları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardkro -- 27 Nisan 2022; 20:23:22 >
  • 1 aya yakındır kullanıyorum. Genel olarak kendi kullanım senaryomda + - taraflarını yazmak isterim.

+ Cihaz çok akıcı bir arayüze sahip. Sade, akıcı, geçişler yumuşak.
    + Şarj çok kısa sürede doluyor. % 5 iken takıyorum, elimi yüzümü yıkayıp, üstümü giyinene kadar 15 dakikada % 60 oluyor.
    + Ses seviyesi çok iyi, ses kalitesi normal.
    + Kamera fiyatını göz önünde bulundurunca gayet yeterli ama eski cihazım Xs ile maalesef rekabet edecek düzeyde değil.
    + Yüz tanıma zifiri karanlık, dış ya da iç mekan gibi her alanda çalışıyor. Tabii ki yine Xs ile kıyas edilemez. O bambaşka seviyedeydi.
    + Telefonla gelen önyüklü uygulama sayısı çok az ve bu çok güzel bir şey. Keşke İos gibi hepsini kaldırma şansımız olsa.

- Ekran süresi beklediğim gibi yüksek değil. Günü çıkarıyor ama 2 güne yetmez.
    - Parmak izi okuyucu pek randımanlı değil. Parmağımı kolay algılamıyor. Çözüm olarak aynı işaret parmağımı 4 kere kaydettim. Baya azaldı okumama durumu.
    - Arada bir dokunmatik hassasiyeti kötüleşiyor, sonra kendi kendine düzeliyor.
    - Çevir ve kişiler ile Galeri ve dosya yöneticisi yetersiz, daha iyi olmalıydı.
    - Sanırım bir yazılım desteğine sahip değil. Ne geldiyse o olacak gibi.

Oyun oynamıyorum, Netflix, YouTube, YouTube Music, 25 tane kadar banka ve ön ödeme uygulaması, bir o kadar alışveriş uygulaması, İnstagram, DH, WhatsApp ve kripto borsalar. Kullanım senaryom tam olarak bu. Günde 2 saat sesli, 2 saat görüntülü arama yapıyorum.

2700 liraya aldım. Şimdilik iyi gidiyoruz. Seneye daha güzel bir cihaz bulursak geçeriz. Xiaomi, İphone, Oppo fark etmez. Hiçbir markaya bağımlı değilim. Xs'ten geçiş yaptım bu cihaza. Ne bulacağımı ve ne kaybedeceğimi bilerek geçtiğim için memnunum.

İphone 13 boyutunda güzel bir Android bulunca kesin geçeceğim. Zira telefon elime çok büyük geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

2700 ₺ ye ikinci el almışsınızdır sanırım.6 yıl apple kullandıktan sonra basit bir telefon olsun diye aldım.çok da kötü bir android cihaz değil .sıfır 3500₺ ye almıştım Mart ayında.restar problemi .warp cihazından kaynaklandığına kanaat getirdim.Önemlimi çokda değil ne yapalım şans işte..

• once77 O kullanıcısına yanıt
    Elbette insan aldığı şeyi bilerek alacak. Kalkıp da xs kadar iyi olmasını beklemek saçma olur. 2. El temiz buldum, aldım. Restart problemi de yok, almadan teyit ettim. Şimdilik memnunum. Seneye ne olur bilemeyiz.

• 5 volt 3 amper sony şarj cihazı aldım. 2 saatte şarj ediyor. 10 dan 100 e. zaten hızlı şarj olmayan bundan önceki tüm telefonlarımda 2 saatte şarj oluyordu. resetleme sıkıntısı bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 29 Nisan 2022; 9:35:9 >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Hadi geçmiş olsun.. sevindim.Sarj cihazı imiş demek ki.

• Tema uygulaması yükleyebiliyor muyuz bu cihaza.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

parmak izi bende de geç okuma yapıyor.Sizin yazınızı gördükten sonra bazen 2 kez bazen 3 kez tanımlattım ama zor oluyor, 4 kez nasıl tanımlattınız ,özel bir yöntem var mı yoksa deneme yanılma ile mi ?

Dokunmatik hassasiyeti bende de bazen hızlı bazen geç açılıyor, geliştirici seçeneklerinden animasyon vb seçenekleri iptal etsem bile dokunmatik hızı için bir çözüm buldunuz mu yoksa aynı mı ?

Yazıldığı gibi ses seviyesi yüksek ama kalitesi orta seviye .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardkro -- 30 Nisan 2022; 13:56:54 >
  • park izi okuyucu sanki telefon uykuya girince geç çaılışıyor yada çalışmıyor gibi..

ekran kapanır kapanmaz parmakla hemen açılıyor..

bir de ekrana çift tıklayıp uyandırıyorum sonra parmak izi ile hemen açılıyor.

tam kapalı iken sıkıntı yani.. dert etmiyorum.. yandaki düğmeyi kullanmamak önemli benim için.

@gcb1903

• hardkro H kullanıcısına yanıt
    Maalesef özel bir yöntem değil. Deneme yanılma ile ilerliyoruz. Lakin gerçekten parmak izi evde tasa yıllar önceden kalma Redmi Note 4'ten bile sıkıntılı. Ben yüz tanıma yaptım, çift tıkla ekran açılsın ve yüz tanıma ile kilit açılsın. Parmak izi de aynı senaryoda çalışıyor, arkadaş güzel tespit etmiş.

Sanırım cihaz tasarruf koduna geçiyor ekran bir süre kapalı kalınca. Bunu biraz kurcalamalıyım. Bakalım arka plan etkinliklerini kısıtlmamanın bit yolu var mı?

• mdmrx M kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi uykuya dalınca, parmak izi ve çift tık zor açılıyor yan tuşla açıyorum sonra desen kilidi. Bir ara cep modundan mı diye düşündüm ve kaldırdım o da etki etmedi.

Bugün arkadaşın oppo reno z 2 di ile deneme yaptım . nord ve reno z 2 nin teknik puanları aynı ,tabii reno z 2 daha pahalı 4000 TL fark var ama reno z 2 o fiyatı hak etmez. Sadece epeydeki bu fiyat farkına rağmen teknik puanları aynı diye deneme yapmak istedim.

Yan yana koyup uygulamaları açıp kapattım. Dokunmatik hızı ve fotograf derken maalesef nord 10 5g geride kaldı.

Birinde Huawei p20 litle vardı teknik puanı geride onda bile açılma hızı ,bazısında hızlı bazısında geride.

Sonra genç bir çocuğun poco X3 NFC di ile uygulamaların açılıp kapanma hızına baktım . Yine geride.

Benim nord 10 5g den hiç olmazsa uygulamaları daha hızlı açılsın beklentim vardı o konuda çok kötü değil ama muadillerine göre çoğu zaman fark yaratmıyor. Hatta Samsung j7 prime 2 telefonunu olanla bile denedim. Eski Samsung arama menüsü ve kişileri şak diye açıyorken sağolsun nord 10 yine bir nazlanıyor.

Tahminen giriş seviyesi diye böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardkro -- 30 Nisan 2022; 22:23:3 >

• play store'den yüklediğiniz kullanışlı uygulamalar var ise genel herkesin işine yarayacak . Burdan paylaşarak kullanıcılara fayda olur.

• Merhaba Arkadaşlar, Aşağı yukarı 1 aydır telefon bakıyorum, Gönlüm hep oneplus da idi, hâlâ da oneplus, da yorumların hemen hemen hepsini okudum, teknolojik marketlerde dakikalarca inceledim,

Telefonu şirket üzerinden alacağım, yaklaşık 6 bin Bantlarında limitim var, ama üzerine 1000 TL de ben koyabilirim, şuan huawei Mate 20 lite kullanıyorum, gayet, de memnunum.. Bu telefonu da kızıma vereceğim,

Oyun oynamam, video müzik sosyal medya, 🆚.. Oneplus almak istiyorum, almazsam eğer, a33 5g aklımda,
    Kapanma sorunu benim için çok sorun değil,
    OnePlus şuan 4999 TL,
    A33 5g de, 6 bin tl yi biraz geçiyor,

Teknolojik marketlerde hep aklımı çeliyorlar, abi şunu alma, abi bunu al vs gibi, 🙂

Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız benim için önemli arkadaşlar,

Teşekkürler..

• Emin_Paşa E kullanıcısına yanıt
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/618148-754792/oneplus-nord-n10-5g_samsung-galaxy-a33-5g/farklari/

Karşılaştırmaya bakarsak Samsung a33 daha mantıklı.

Ekran superamoled
    Batarya 5000
    Toza ve suya dayanıklılık
    Ön kamera 2160 p video çekim
    Optik görüntü sabitleyici

Samsung A33 daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin_Paşa E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de M52' ye bir bakın derim. İşlemcisi hem SD 778G hem de çok sağlam geekbench ve antutu skoru var.

Yine ön kamera 4K/30 ve FHD/60 FPS kaydı var.
    A33 ön kamerada 60 FPS kayıt yok.
    Çok sık dış çekim video kaydı yapmıyorsanız, EIS de iş görecektir sizin için.
    M52' de Wİ-Fİ 6 ve UHQA özelliklerinin olması da harika.
    Ayrıca 7.4 MM kalınlık ve 173 gram ağırlık bu segment cihazlarda çok nadir bulunuyor.
    Kutu içeriğinde adaptör olması ve 3.5 MM jak girişi de bir diğer artısı.

5.300 TL civarı fiyatıyla daha cezbedici bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalbakkal. -- 1 Mayıs 2022; 21:30:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.