Şimdi Ara

oneplus one

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim aranıza yeni katıldım(yanlış yere açtıysam özür dilerim) gelelim konumuza oneplus one ingilterede satışta olduğunu biliyorum fakat nerede bulabilirim mesela ingiltere teknosada bulabilirmiyim yoksa ingilterede oneplus ın kendi şirketi mi var son olarakta türkiyeye gelme olasılığı % kaç cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
     oneplus one

• Türkiyeye gelme olasılığı şimdilik yok gözüküyor gideceği ülkeler belirlendi ve açıklandı avrupaya dağıtımın başladığına emin misin şuan sadece davetiye sistemiyle satılıyor diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o tlfunun türkiyeye gelmesi 1 ayı bulur.
  • bence gelmez belki paralel ithalat olarak %15
  • ilk öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim davetiye sistemi nasıl bir sistemdir açıklarsanız sevinirim ve yurtdışında satılıyor mu onuda bilen biri söylerse sevinirim
  • gidip alamıyorsun ordakiler alıyor sonra su vatandas alsın diye söylüyorlar referansla calısıyor sistem
  • cevabınız için teşekkürler oneplus one hayal oldu diyebilirm çok güzel bir telefon dükkanlarda satılsa kapış kapış gider ama bunlar işleri iyice zorlaştırıyor bence :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Redmi 13 Note Pro
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.coolicool.com/oneplus-one-qualcomm-snapdragon-801-25ghz-quad-core-android-44-55-inch-fhd-gorilla-glass-3-jdi-4g-g-33392

ve

http://www.oppomart.com/oneplus-one.html

sitelerinde satışta gerçi collicool da stokta fakat oppomartta satışta buradan alabilirmiyim (cevaplarınız için teşekkürler biraz fazla soru sormuş olabilirim özür dilerim)

• 80-100 dolar fazla veriyorsun gördügün gibi bunlar 16gb ve stokta yok gorunuyor
    zamanla herkez alabılecek forumdan eblet alan cıkar sonra referans alır sende alırsın 300$=16gb 350$=64gb
  • Aslında doğru diyorsunuz peki zamanla dediğiniz nekadar zaman 1 ay sürer mi kaç ay sürer en çok

• Birde son bir soru oneplus one da türkçe dil desteği var mıdır ilginiz için gerçekten cok teşekkür ederim

• elbette turkce secenek var

satıs net bılemıyorum ama satısa baslandı 2 aya kadar gormeye baslarız dıger hafta mesut bey ıncelemesını yapacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.