Şimdi Ara

ONEPLUS ONE davetiye kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
5.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • davetiye bugun geldi 24 saat geccerliliği var isteyene verebilirim tabi kesın alacaksanız. davetiye ucretsizdir

• merhaba.ben alacağım davetiyeyi verebilirseniz çok memnun olurum.teşekkürler
  • merhaba bende oneplus one almak istiyordum ama türkiyede satılmıyormuş yurt dışında da davetiye yolu ile satışı yapılıyormuş bu telefonu nasıl satın alabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • hesabımda satın alma hakkı var istersen şiferyı falan degıstırerek kullansın. ksinlikle şifreyi değiştirin sonra satın alın.

cihat_eren_123@hotmail.com şifre: 098765

150 dksı kalmıstı
  • Ben alamadım geç kalmıştım sen alabildinmi arıemrem yinede teşekkür ederim holywar08

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yazık ki hayır baktığımda süresi geçmişti :S
  • holywar08 yine de teşekkür ederim. bir sorum olacaktı. davetiyeyi başka nasıl bulabiliriz. teşekkürler...
  • Elimde bir adet davetiye var. Yarım gün süresi kaldı. İsteyene satabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DAVETIYENIN SURESI DOLMUS MALESSEF ..... DAVETIYELER UYELIK SIRASINA GORE DAGITILIYOR BEKLEMENIZ GEREK.
  • Davetiye verebilecek bir hayirsever araniyor :)
  • Arkadaşlar One - 64 GB Sandstone Black 1 adet davetiyem var.

İhtiyacı olana çok uygun fiyata verebilirim
  • arkadaşlar elimde 3 adet davetiye var, 6 gün süreleri var. Makul bir fiyattan vermeyi düşünüyorum.

Lütfen verebileceğiniz ücreti özel mesaj olarak atınız.

ONEPLUS ONE davetiye kodu
  • Arkadaşlar One - 64 GB Sandstone Black 1 adet davetiyem var. Şu an 22 saati kaldı.Benim ihtiyacım yok, ihtiyacı olana çok uygun fiyata verebilirim.Kod sadece Avusturya, Belçika, Kanada, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hong Kong, İtalya, Hollanda, Portekiz, İspanya, İsveç, Tayvan, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri 'nde geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $im$ek -- 6 Ocak 2015; 8:19:27 >
  • Arkadaşlar 3 adet davetiye var.
    30 TL den verebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.