Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (517. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
297.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sultan 6.0 dan gectim bu Rom'a, birebir aynisi diyemem lineage ve sultan birlesimi guzel bir rom olmus ve henuz daha ilk sürümü. İlerleyen gunler de sultanxdanin kendi optimizasyonlariyla gelistirmeye devam edecegini ümit ediyorum

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyubesk39 -- 25 Haziran 2017; 7:44:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Oneplus one kanada dan alinma vodafone da sadece 2g secili iken hat calisiyor. Bunun cozumu nedir?

• Arkadaşlar merhaba. Telefonun ekranı kırıldı. İstanbulda değiştirebileceğimiz tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?
  • Aynen dün benimkide kirıldı.nasıl canımsıkıldı ...varmı bilgisi olan cam _ekran degisimi yapan bir yer?

• quarizmamm Q kullanıcısına yanıt
    Osman abi halleder :

http://www.androidbrick.com/
  • Arkadaşlar iyi forumlar.

Oneplus one cihazımın 1 yıl önce ekranı kırılmıştı bende 2.versiyonu bulduğum için değiştirmedim.

Aliexpress den bana ekran linki atacak varmı?

• Arkadaslar aldıgın pil iyi cıkmadı 1 gun anca dayanıyor. Onerebileceginiz pil varmı kullandıgınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger1513

Arkadaşlar iyi forumlar.

Oneplus one cihazımın 1 yıl önce ekranı kırılmıştı bende 2.versiyonu bulduğum için değiştirmedim.

Aliexpress den bana ekran linki atacak varmı?

aliexpressde en çok satılan ekran bu ve kullanıcı yorumlarıda olumlu yönde

goo.gl
    Page Not Found - Aliexpress.com
    https://goo.gl/NMUcuj

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyubesk39 -- 30 Haziran 2017; 12:1:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oshinankara

Arkadaslar aldıgın pil iyi cıkmadı 1 gun anca dayanıyor. Onerebileceginiz pil varmı kullandıgınız?

Aliexpress de satılan piller orjinal değil sanırım. Başka bir yerden alma imkanı var mı onu araştırmak lazım

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi )

• www.akilliphone.com
    Oneplus one 1+ a0001 lcd ekran dokunmatik touch
    https://www.akilliphone.com/incele/oneplus-one-1-a0001-orj-ekran-dokunmatik-95437

Beyler güvenilir midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: maskelisuvari

Osman abi halleder :

http://www.androidbrick.com/

facebook üzerinden mesaj attım ama cevap gelmedi. kendisi forum kullanıcısı mı?
  • Herkese merhaba bugün sim kart yuvasını bozdum . Sim yuvasını nereden sipariş edebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mususi60

Arkadaşlar merhaba.benim oneplus one da sim kartı okuyucu arızalandı çinden sim kart okuyucu getirtip bir şekilde halledeyim diyorum ama biraz uzun sürecek malumunuz belki daha kısa bir yol gösteren olur umuduyla yazıyorum benzer problemi yaşamış yada yol gösterecek arkadaşların yardımını bekliyorum.yardimci olursanız şu mübarek ayda birini sevindirmiş olacaksınız :) teşekkürler.iyi günler cümleten.

Sorun çözüldü .. ihtiyacı olan arkadaş varsa elimde fazladan sim kart yuvası var .

Hocam benimde sim yuvası arizalandi . Eğer yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim . PM den ulaşırsınız sevinirim

• İstanbul/esenyurt da Eskule Avm ye yakın bi sokakda şubeleri var. Her ceşit telefon icin, her türlü ürün bulunuyor. Ekran koruyucu cami, kılıf benzeri ürünleri aliexpresden degil buradan aliyorum artik ve fiyatlarda cok uygun. Ekran koruyucu cam 4,50 lira civari biseydi sanirim, dokunmatik panel ve bir kac parcasi daha vardi Oneplus One icin

• teyubesk39 kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Korkmaz07

quote:

Orijinalden alıntı: mususi60

Arkadaşlar merhaba.benim oneplus one da sim kartı okuyucu arızalandı çinden sim kart okuyucu getirtip bir şekilde halledeyim diyorum ama biraz uzun sürecek malumunuz belki daha kısa bir yol gösteren olur umuduyla yazıyorum benzer problemi yaşamış yada yol gösterecek arkadaşların yardımını bekliyorum.yardimci olursanız şu mübarek ayda birini sevindirmiş olacaksınız :) teşekkürler.iyi günler cümleten.

Sorun çözüldü .. ihtiyacı olan arkadaş varsa elimde fazladan sim kart yuvası var .

Hocam benimde sim yuvası arizalandi . Eğer yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim . PM den ulaşırsınız sevinirim

Up

• quarizmamm Q kullanıcısına yanıt
    Osman abi sitenin sahibi ve yöneticisi,forumdan ulaşabilirsiniz,er geç yanıt verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkmaz07

Herkese merhaba bugün sim kart yuvasını bozdum . Sim yuvasını nereden sipariş edebilirim ?

Sorun Çözüldü : Saolsun @mususi60 üstadım çok yardımcı oldu . Kendisine çok teşekkür ediyorum

• SultanXda LineageOs 7.1.2 de kilit ekranını açmak biraz zor oluyor yükleyen arkadaşlarda da aynı durum var mı acaba

• 
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.