Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
297.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam söylediğiniz sorunlardan benim de aklıma ilk olarak modem dosyası ile alakalı sorun varmış gibi geldi.

XDA Developers
    [Firmware/Modem] OnePlus One Lollipop/Marshmallow Firmware Collection
    https://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/firmware-modem-oneplus-one-lollipop-t3300907

Bu adres deki Modem dosyalarını deneyerek sorunu çözmeye çalışabilirsiniz. Modem Dosyaların da sorunlara çözüm bulamazsanız, sıfırdan CyanogenMod13 Flashlayıp üzerine SultanXda 14.1'i tekrardan flashlayabilirsiniz.

SultanXda 14.1 Rom'da bacon_firmware_update_2015_05-15_DI.3.0.c6-00241.zip
    AndroidFileHost
    bacon_firmware_update_2015_05-15_DI.3.0.c6-00241.zip | by Meiji for OnePlus One
    https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347825946
    Bu Modem Dosyası kullanılıyor

Ben de SultanXda 14.1 Rom kullanıyorum, söylediğiniz sorunlar benim cihazda yok ama diğer modem dosyalarını flashlayıp deneyerek nasıl farklar olduğunu görmeye çalışacağım

• arkadaşlar telefondaki verilerimi pc ye taşımak için oneplus ın bir uygulaması va rmı? yada en düzgün işe yarar uygulama hangisidir.
    kopyala yapıştırda hem cok uzun sürüyor aktarması hemde sürekli hata veriyor. ben tamen yedekleyip line age e geçmek istiyorum. cm var suan
  • ilkerT06 kullanıcısına yanıt
    En garantisi TWRP'den backup özelliği ile yedek alman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyubesk39

Hocam söylediğiniz sorunlardan benim de aklıma ilk olarak modem dosyası ile alakalı sorun varmış gibi geldi.

https://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/firmware-modem-oneplus-one-lollipop-t3300907
    Bu adres deki Modem dosyalarını deneyerek sorunu çözmeye çalışabilirsiniz. Modem Dosyaların da sorunlara çözüm bulamazsanız, sıfırdan CyanogenMod13 Flashlayıp üzerine SultanXda 14.1'i tekrardan flashlayabilirsiniz.

SultanXda 14.1 Rom'da bacon_firmware_update_2015_05-15_DI.3.0.c6-00241.ziphttps://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347825946 Bu Modem Dosyası kullanılıyor

Ben de SultanXda 14.1 Rom kullanıyorum, söylediğiniz sorunlar benim cihazda yok ama diğer modem dosyalarını flashlayıp deneyerek nasıl farklar olduğunu görmeye çalışacağım

peki bu modemi twrp ile flashladığımızı varsayarsak sistemin açılmaması gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

Malum bayram öncesi olmasını en son isteyeceğim şey :)
    bir de twrp ile flashlayacak mıyım? kodlarla bootloader modunda yazacak mıyım?

• siranusta S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben twrp'den 2-3 tane dosya flashlayıp denedim, açılmama gibi bi sıkıntı yaşamadım ama her ihtimale karşı şuan sistemde çalışan modem dosyasını da bulundurun telefonda sorun çıkarsa eski modem dosyasını flashlarsınız. Benim denediğim dosyalar arasında en düzgün çalışan yine buydu hocam
    bacon_firmware_update_2015_05-15_DI.3.0.c6-00241.zip
    AndroidFileHost
    bacon_firmware_update_2015_05-15_DI.3.0.c6-00241.zip | by Meiji for OnePlus One
    https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347825946

Diğerlerinde programların açılması çok uzun suruyordu ve wifi de kopmalar yaşadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyubesk39 -- 27 Ağustos 2017; 22:52:20 >

• Arkadaşlar ekran koruyucu cam çatladı. Piyasa da pek bulunmuyor artık. Çin'den sipariş vereceğim ama o da iki ay sürüyor. Elinde kırılmaz ekran koruyucu olan bir arkadaş var mı acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRESSIX

Arkadaşlar ekran koruyucu cam çatladı. Piyasa da pek bulunmuyor artık. Çin'den sipariş vereceğim ama o da iki ay sürüyor. Elinde kırılmaz ekran koruyucu olan bir arkadaş var mı acaba.

lg g4 ekran koruyucu tam oluyor diyorlardı..ona bir bakın isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

lg g4 kırılmaz ekran koruyucu cuk diye oturdu

Acaba ekrana tam oturuyor mu, açık yer boş yer vs.. kalıyor mu?

bu arada teşekkürler @tolga68

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRESSIX -- 4 Eylül 2017; 23:35:24 >
  • Arkadaslar one plus one 800mhz desteklemiyor. Bende vodafone gectim. Sıkıntım mamak belediyesinin cevresinde bile 2-5 mbps hızı goruyor. Misket beste bazı yerlerde 18 in ustunu goruyor. Bunda bir gariplik var. Evde baglantı cok kopuyor. 3-4 u ancak goruyor. Bu bizim telefondanmı kaynaklanıyor? Yoksa avea ya geri donmeyi dusunuyorum.
  • oshinankara kullanıcısına yanıt
    Telefonun modemiyle ilgili bir yazı vardı. Modemi değiştirince düzeliyor diye okumuştum. Ama Vodafonedan da olabilir tabi. Ben Turk Telekom kulanıyorum. O konuyu bir araştır istersen dostum. Çözüm orada olabilir.
  • https://i.ebayimg.com/images/g/RJgAAOSw4iRWE1Fx/s-l300.jpg

Elinde sitah veya beyaz arka kapak olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasuta

En garantisi TWRP'den backup özelliği ile yedek alman.

twrp de kurulu değilki. onu kurmak içinde yine cihazı resetlemek gerekmiyormu
  • şebeke sorunu yaşayan arkadaşlar için;

pasaport kayıtlı cihazım ve turkcell hat ile hiç çekim sıkıntısı yaşamamıştım. ancak geçtiğimiz günlerde cihazı açıp bir kaç yerini kurcaladım ve bunu yaptığımı da unuttum. bir hafta sonra cihazın eskisi gibi çekmediğini fark ettim. farklı modem dosyaları yükledim başka romlara geçtim çare olmadı.

sonra bunun bir donanım problemi olabileceğini okudum. cihazı tekrar açıp tüm parçaları tekrar birleştirdim. özellikle şu notebooklar daki wifi kablolarına benzeyen ince kablonun uç noktalarını daha bir özenle taktım bu sefer. ve cihaz eski haline döndü. problem tam olarak hangi parçadaydı bilmiyorum ama tüm parçaları ayırıp tekrar bir toplamayı deneyin.
  • android 8.0 yükleyen oldu mu acaba?
  • Yükledim. Donma oluyordu kaldırdım. Belki ayarlarla oynasam duzelirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oshinankara

Yükledim. Donma oluyordu kaldırdım. Belki ayarlarla oynasam duzelirdi.

lineage os nin ki cıktı mı nerden yükledin. ? lineage te bikere yükleyince haftalık güncellemeleri kendisi alıyor mu
  • Oneplus 5T iyi görünüyor ama çıkış zamanı ve fiyatı belli değil. Bundan fiyaatı çok yüksek olursa o özellikte alternatif zaten şu anda da var.
  • XDA Developers
    [ROM][8.1.0_r4][OMS] LineageOS-15.1 [bacon][BETA][UNOFFICIAL]
    https://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/8-0-0r3-lineageos-15-0-t3670670

bunu kurmustum son surum iyi gibi. Benim sim kart oynamıs ulasılamıyordum kaldırdım. Sonra sim kartın oynadıgını farkettim. Ben twrp ile butun kurdugun os ları yedekledim kafama gore 3-5 dakikada os degitirebiliyorum. merak.

• oshinankara kullanıcısına yanıt
    twrp yi kuramıyorum nedense. imei part ları yokedebiliyormus sanırım. cihaz bi hatadan dolayı çöp olsun istemem. lineage kurmayı düşünüyorum. cynogen den memnundum
  • [ROM][8.0.0_r17]LineageOS-15.0 [bacon][BETA][UNOFFICIAL]

[ROM][8.0.0_r11] AOSP Oreo for OnePlus One [Beta 1]

hangisini kurayım acaba?
  • 
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.