Şimdi Ara

Onepunch Man (2015) (12/12 - 2.Sezon Bitti) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
7
Favori
25.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence de devam eder. Daha Genos'un intikamı falan var. Tabii 3 bölümde ya da birkaç bölümlük ovayla her şeyi bitirirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anime harika.kac bolum olacak acaba?yani bittikten sonra manga devam mi edecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zierox

anime harika.kac bolum olacak acaba?yani bittikten sonra manga devam mi edecek?

12 bölüm. Manga devam ediyor zaten.
  • Onu biliyorum da aldım cevabımı ya.anime bitecek de elbette o kadar az bölümle mangayı takip edemez yani mangadan devam edeceğiz anime bitince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm 10.

izleyin ve görün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Bölüm 10.

izleyin ve görün.

Hocam 10.bölüm yerine ova gelmiş . Neden acaba bilgin var mı ?
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    10. bölüm horriblesubs indir.

o Ova denen şey saitama'nın bu işlere girişiyle alakalı bir OVA, yine 1 bölüm uzunluğunda..
  • Saitama ve Genos dövüşünden itibaren beklenen an geliyor
  • 10 bölümü ve OVA'yı da izledim. Fena değil makara olmuş bayağı. 12. bölümde sezon finali mi verecek, nasıl olacak?
  • Bugün başladım ve ova dahil hepsini izledim. Uzun bir aradan sonra bu kadar keyif alıcağımı tahmin etmiyordum açıkçası 12. bölüm gerçekten son mu olucak Mangası inanılmaz bir şekilde zirveyi zorlamaya başladı şu sıralar, ilk 10 bölüm 40 küsura falan denk geliyor mangada. 2 bölüm daha koyucaklar ama manga şu an 88de o nasıl olucak? Yani animeyi tamamlamak için ova mı çıkarıcaklar nasıl olucak? Keşke şöyle uzun soluklu bir seri olsaydı. Rakibini bulup huzur içinde ölmesin bizimki sonra

• Çok datlı yeşil kafa.
  • Bölüm 11

OK

Haftaya son bölüm. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 13 Aralık 2015; 20:31:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Bölüm 11

/>

OK

/>

Haftaya son bölüm. :(

Efsane ya

• Bu kaliteyi koruması zaten mümkün değil. Yine harika bir bölümdü. İnsan hiç bitmesin istiyor ama işte elden ne gelir.
  • Çok hoş bir anime ama gerçekten 12 bölüm olması kötü olmuş. Daha çıkmayacak mı demek bu?
    Ben bir Öne piece tarzı birşey bekliyordum oysaki

• quote:

Orijinalden alıntı: kty28

Çok hoş bir anime ama gerçekten 12 bölüm olması kötü olmuş. Daha çıkmayacak mı demek bu?

One Piece gibi olsa bu kalitede olmazdı zaten. Shounenlerde ana mantık zayıf bir ana karakteri eğitimlerle, savaşlarla güçlendirmek ve bu yoldaki macerasını anlatmaktır. Hikaye tıkanınca da zaman atlaması ile kolayca yeni konular bulmak.
    Böyle olunca da 300+ bölümlük animeler ortaya çıkıyor.

Bu yapımda ise zaten karakter en başında God Mod'da
    Aksi durumda bu kadar zevkli olacağını sanmazdım. Gerçi Madhouse yine bir yolunu bulup yine izlettirirdi bize.

Neyse daha 10. Bölümle ova'yı izlemedim ben, bitirmeme daha bir ayım var, bir haftası kalanlar düşünsün gerisini

• Çok güzel bölümdü yine 11. Bitmesin ya

• (Tek atamadı)Nasıl bir tepki vereceğini de unutmuş bizimki vay anam babam.smm=biggrinking.gif]

Normalde öyle çok aman aman anime izlenen sadece klasik Bleach,Naruto ve One Piece var onlar da çok yavaş gidiyordu.Hakikaten One Piece ile karşılaştırınca çok hızlı gitti lan One Piece kadar olmasa da biraz yavaş gidin kovalayan mı var be Dünyanın malzemesi var şu animede Yeminle One Piece anime yapımcısı şu bölümlerden 50 bölüm çıkarırırdı
    Openingde alışkanlık yaptı Hd telde indirdim Çevirmen iyi çevirince efsane oluyor.
    Özellikle hikayenin bu kadar aksiyon dolu olmasına hiç alışık değildim En fazlası Narutonun Pain ile olan vs si yada Bleach vardı.Tüh ya Çokta iyi seriydi Daha 12 bölüm olmadan YouTube da 1Milyona ulaştı.
    Neyse biz gene One Piece ile yavaşça devam etcez anlaşılan

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: kty28

Çok hoş bir anime ama gerçekten 12 bölüm olması kötü olmuş. Daha çıkmayacak mı demek bu?

One Piece gibi olsa bu kalitede olmazdı zaten. Shounenlerde ana mantık zayıf bir ana karakteri eğitimlerle, savaşlarla güçlendirmek ve bu yoldaki macerasını anlatmaktır. Hikaye tıkanınca da zaman atlaması ile kolayca yeni konular bulmak.
    Böyle olunca da 300+ bölümlük animeler ortaya çıkıyor.

Bu yapımda ise zaten karakter en başında God Mod'da
    Aksi durumda bu kadar zevkli olacağını sanmazdım. Gerçi Madhouse yine bir yolunu bulup yine izlettirirdi bize.

Neyse daha 10. Bölümle ova'yı izlemedim ben, bitirmeme daha bir ayım var, bir haftası kalanlar düşünsün gerisini

Animelerde kaç adet tip var hocam?Genelde düşük seviyeden başlayınca tahmin edilebilirliği biraz yüksek oluyor ama buradaki heromuz(Adımda Hero bu arada) tam tepeden başlayınca tabi biz ne bekleyeceğimiz konusunda şaşırıp kaldık

• Son bölüm çok komikti.

Eleman zırhım gücümü dizginliyordu falan dedikten sonra Saitama'nın ifadesi , ''deme'' demesi falan efsaneydi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.