Şimdi Ara

önerdiğiniz parçalardan bazıları stokta yokmuş napmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işte bu parçaları bana bir arkadaş önermişti bende bu parçaları bir bilgisayarcıdan istedim.ekran kartı ve güç kaynağı ankaradaki stoklarda yokmuş
    erkran kartı yerine
    INNO3D-GT430-1GB 1GB,GT 430,DDR3,128Bit,CRT,DVI,HDMI
    güç kaynağının yerine:aopen 400w(gerçek değer) power
    öneriliyor.
    güç kaynağının bir eksikliği varmı yeterlimidir?Birde ben bu parçaları oyun oynamak için istiyorum bu ekran kartı hakkında bir bilginiz varmı?yarına kadar yardıma ihtiyacım var.

önerdiğiniz parçalardan bazıları stokta yokmuş napmalıyım?

• güçkaynağı bu sistem için yeter ama ieleride sistem üzerinde oynarım dersen 500 watt al derim hd 5670 daha iyi bir ekran kartı oyuna gelince ne kadar sistem pahalıolursa o kadar sağlam oyun
  • yarına bu işi halletmem gerek ne yapmamı önerirsiniz.o ekran kartı ankaradaki stoklarda yokmuş.ınno 3d oyun oynamak için elverişli bir ekran kartımı battilfield 3ü yüksekte oynamayı beklemiorum tabiki ama idare eder bir kartmı veya bu fiyata yakın sisteme uyumlu başka bir kart varsa önerin.
  • gt 430 ne kadar
  • 54 dolar
  • bunu yarın öğrenebilirim.ınno 3d yerine bu ekran kartınımı önerirsiniz bide bu ekran kartına 400 watt yetermi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde 100tl civarı ekran kartı arıyorum.
  • Minimum 450W veya daha büyük sistem güç kaynağı (24A 12V akım değerine sahip) bir güç kaynağı istiyor,sizde 400w gerçek psu varsa yeterli gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phandroid

birde 100tl civarı ekran kartı arıyorum.

Bütçe kısıtlı ise yapacak bir şey yok,o fiyat aralığında ati ekran kartları daha iyi oluyor genelde.
  • sizce bu inno ekran kartını alıyımmı almıyımmı?bu fiyata daha iyisi varmıdır?
  • stokta hangi ekran kartları var bakmak lazım
  • siz önerin ben sorarım
  • yani 100 tl civarında gt430 hd5570 gibi kartlar alınabilir ancak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.