Şimdi Ara

Önerebileceğiniz sahnesi iyi kulakiçi kulaklık??? 60 tl ye kadar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enstrüman seslerini ayrı ayrı seçmek istiyorum. Bi de bassıda iyi olsun. Önerebileceğiniz kulakiçi kulaklıklar hangileri??? (60 tl ye kadar)
    Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cago01 -- 7 Kasım 2010; 14:36:42 >

• YOK MU YARDIM EDEBİLECEK ARKADAŞ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago01

YOK MU YARDIM EDEBİLECEK ARKADAŞ???
    Yardım edebilecek arkadaşlar olduğuna eminim. Ama aradığınız gibi bir kulaklık sanırım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

Yardım edebilecek arkadaşlar olduğuna eminim. Ama aradığınız gibi bir kulaklık sanırım yok.

Alıntıları Göster
    buraya yazmama kızıyorlar ama elimde sıfır kutusunda metan garantili sennheiser cx280 var ve 60 tl'ye satıyorum elimde 1 tane kaldı piyasası 90-100 tl civarı

http://forum.donanimhaber.com/m_44040062/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44040062

bunun dışında ep-630 ya da v-moda vibe alabilirsin ama v-moda vibe herkese uygun değil yani değişik bir sesi var

• quote:

Orijinalden alıntı: H.

Alıntıları Göster
    Peki sony ex300 ün sahnesi nasıl acaba bilginiz var mı?
    Ben sony ericssonun hpm 70 kulakiçi kulaklığnı kullanıyodum. Ex300 ü alsam memnun kalır mıyım eskisine göre??
    Teşekkürler.
  • quote:

Ben sony ericssonun hpm 70 kulakiçi kulaklığnı kullanıyodum. Ex300 ü alsam memnun kalır mıyım eskisine göre??
    Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    o kulaklığı hiç kullanmadım ben genelde sennheiser kulaklıklar ile ilgileniyorum ama sahte kulaklık alacağınıza ep-630 da alabilirsiniz o da güzel bir kulaklık
  • quote:

Teşekkürler.

HPM-70 çok iyi bir kulaklık değil, gerçi dinleyeli baya oldu ama aklımda iyi kalmamış.
    EX300 hakkında yorum yapmayacağım.

Basslı ve enstrümanları tek tek seçebileceğin bir kulaklık olsun istemişsin.
    Bu tanıma tam olarak uyan bir kulaklık yok.
    Genelde kulaklıklar ya bass ağırlıklıdır ya bass-tiz-mid dengesi yerindedir.
    Bunlardan bir seçim yaparsan senin açından da daha sağlıklı bir öneri yapma şansımız olur.

Örneğin bass ağırlıklı olsun dersen, biraz daha çıkman kaydıyla CKS70 önerebilirim.
    Onun dışında V-Sonic R02 ve V-Moda Vibe II iyi seçimler olabilir.

Diğer arkadaşlar da daha farklı tavsiyelerde bulunacaklardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

quote:

Teşekkürler.

HPM-70 çok iyi bir kulaklık değil, gerçi dinleyeli baya oldu ama aklımda iyi kalmamış.
    EX300 hakkında yorum yapmayacağım.

Basslı ve enstrümanları tek tek seçebileceğin bir kulaklık olsun istemişsin.
    Bu tanıma tam olarak uyan bir kulaklık yok.
    Genelde kulaklıklar ya bass ağırlıklıdır ya bass-tiz-mid dengesi yerindedir.
    Bunlardan bir seçim yaparsan senin açından da daha sağlıklı bir öneri yapma şansımız olur.

Örneğin bass ağırlıklı olsun dersen, biraz daha çıkman kaydıyla CKS70 önerebilirim.
    Onun dışında V-Sonic R02 ve V-Moda Vibe II iyi seçimler olabilir.

Diğer arkadaşlar da daha farklı tavsiyelerde bulunacaklardır.

Alıntıları Göster
    Benim için bass olmazsa olmaz. Ama sahnede gerekiyo bi kulaklıkta. Ve bu çok farkediyo benlm için. Hpm 70 de bile sahne hissediliyo baya.
    Ben zaten müzigi genelde telefondan(nokia e63) dinliyorum. O yüzden en fazla 60 tl düşünüyorum.
    Teşekkürler...

• quote:

Benim için bass olmazsa olmaz. Ama sahnede gerekiyo bi kulaklıkta. Ve bu çok farkediyo benlm için. Hpm 70 de bile sahne hissediliyo baya.
    Ben zaten müzigi genelde telefondan(nokia e63) dinliyorum. O yüzden en fazla 60 tl düşünüyorum.
    Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    o zaman sen bendeki cx280'i al çok beğeneceksinhpm 70 bile yetiyorsa cx280 fazla gelir

• quote:

Teşekkürler...

Telefondan dinleyeceksen o kadar çok para vermeye gerek yok.
    Muhtemelen 3.5 mm çevirici kullanacaksın telefona bağlamak için.
    Ep630 yeter sana herhalde.

Dediğin gibi bass konusunda da istediğini verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

quote:

Teşekkürler...

Telefondan dinleyeceksen o kadar çok para vermeye gerek yok.
    Muhtemelen 3.5 mm çevirici kullanacaksın telefona bağlamak için.
    Ep630 yeter sana herhalde.

Dediğin gibi bass konusunda da istediğini verecektir.

Alıntıları Göster
    Telefonun girişi 3.5mm dönüştürücüye gerek yok.
    Creative arkadaşta vardı dinledim de istedigim gibi degil. Sesler biraz boğuluyo. Dengeli kulaklık daha iyi ya.
    Sony ex300 düşünüyorum ama yorum yapanlar arasında bi kişi bile ex300 ü önermedi????
    Bu fiyata en iyi o gibi duruyo. Birde benim istediklerimi o karşılıyo heralde ama hâlâ kararsızım....

• quote:

Telefonun girişi 3.5mm dönüştürücüye gerek yok.
    Creative arkadaşta vardı dinledim de istedigim gibi degil. Sesler biraz boğuluyo. Dengeli kulaklık daha iyi ya.
    Sony ex300 düşünüyorum ama yorum yapanlar arasında bi kişi bile ex300 ü önermedi????
    Bu fiyata en iyi o gibi duruyo. Birde benim istediklerimi o karşılıyo heralde ama hâlâ kararsızım....

Alıntıları Göster
    eğer dengeli bir kulaklık istiyorsan cx280 al ama bass'ları iyi olsun istiyorsan ep-630 almalısın bu fiyata çok fazla alternatif yok zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

eğer dengeli bir kulaklık istiyorsan cx280 al ama bass'ları iyi olsun istiyorsan ep-630 almalısın bu fiyata çok fazla alternatif yok zaten

Alıntıları Göster
    v-sonic r02 tabi bulabilirsen0
  • Vibe istediği fiyat aralığında değil zaten. Vibe Türkiye'de 35 TL'ye yurtdışında daha ucuza satılırken 60 TL'lik kulaklıklarla yarıştırmak yanlış olur.

quote:

buraya yazmama kızıyorlar ama elimde sıfır kutusunda metan garantili sennheiser cx280 var ve 60 tl'ye satıyorum elimde 1 tane kaldı piyasası 90-100 tl civarı

bunun dışında ep-630 ya da v-moda vibe alabilirsin ama v-moda vibe herkese uygun değil yani değişik bir sesi var

• quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Vibe istediği fiyat aralığında değil zaten. Vibe Türkiye'de 35 TL'ye yurtdışında daha ucuza satılırken 60 TL'lik kulaklıklarla yarıştırmak yanlış olur.

quote:

Alıntıları Göster
    Aslında v-moda faze da ilginç bi kulaklık. Bass olarak v-moda vibe I den daha az. Ama bassı hissetiriyo her şekilde. Tiz ve midler de v-moda da ki gibi boğuk değil hani başka bi kulaklıktan v-moda I e geçince çamur gibi karışır bunda öyle bi olay yok. Ama bu seviyede ki kulaklıklar eq ile adam oluyo onu öğrendim Dediğim gibi faze daha dengeli hani oldukça uygun fiyatıyla iyi bi seçim olabilir. Dinletisi olan bi kulaklık yormuyo.

Bir de bahsetmek istiyorum bu fiyat aralığında ki kulaklıklar önerisinde sürekli v-moda önerisi yapıyomuş gibi algılanmayayım çünkü bu fiyata başka kulaklık yok doğru düzgün v-sonic ve v-moda dan başka. Hani bunların dışında soundmagic pl30 var ama dengeli bi kulaklık başka var aslında uygun fiyatta olanlar ama kendim denemediğim için bilemiyorum deneyenler varsa şu modeller var. Playaz N1, maximo im- 490, fischer audio aleph, jvc fx 66, altec lansing back beat, varda var yani ama dediğim gibi en çok satılanlar baz alınınca bunlar öneriliyo haliyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Hundred -- 7 Kasım 2010; 21:18:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Hundred

Aslında v-moda faze da ilginç bi kulaklık. Bass olarak v-moda vibe I den daha az. Ama bassı hissetiriyo her şekilde. Tiz ve midler de v-moda da ki gibi boğuk değil hani başka bi kulaklıktan v-moda I e geçince çamur gibi karışır bunda öyle bi olay yok. Ama bu seviyede ki kulaklıklar eq ile adam oluyo onu öğrendim Dediğim gibi faze daha dengeli hani oldukça uygun fiyatıyla iyi bi seçim olabilir. Dinletisi olan bi kulaklık yormuyo.

Bir de bahsetmek istiyorum bu fiyat aralığında ki kulaklıklar önerisinde sürekli v-moda önerisi yapıyomuş gibi algılanmayayım çünkü bu fiyata başka kulaklık yok doğru düzgün v-sonic ve v-moda dan başka. Hani bunların dışında soundmagic pl30 var ama dengeli bi kulaklık başka var aslında uygun fiyatta olanlar ama kendim denemediğim için bilemiyorum deneyenler varsa şu modeller var. Playaz N1, maximo im- 490, fischer audio aleph, jvc fx 66, altec lansing back beat, varda var yani ama dediğim gibi en çok satılanlar baz alınınca bunlar öneriliyo haliyle.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben sony ex300 ile ep630 arasında kaldım.
    Sizce hangisi????

• quote:

Sizce hangisi????

Alıntıları Göster
    qp 630 kullanıyorum. bana yetiyor. ben biraz tok ses seviyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

qp 630 kullanıyorum. bana yetiyor. ben biraz tok ses seviyorum ama.

Alıntıları Göster
    Şuan itibariyle kararımı vermiş bulunmaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal.Activity

Katılıyorum bu cümleye.
    Özellikle V-Moda kulaklıklarında çok etkili olabiliyor ekolayzır.

• quote:

Sizce hangisi????

kapatın abi bölümü artık ne yapsak boşuna
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.