Şimdi Ara

ÖNEREBİLECEĞİNİZ UYGUN HESAPLI SİGORTA ACENTESİ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NASİP OLURSA YARIN ARABA ALACAĞIM KASKO YAPTIRMAK İSTİYORUM ÖNEREBİLECEĞİNİZ SİGORTA ACENTESİ VAR MI ?

• Yaş/şehir/Araç vs. fark yaratır. En uygunu bulmak için 5-6 yerden teklif alıp bakmanız lazım.

Mümkün ise, Bölge müdürlüklerini tercih etmekte fayda var.
    Ben tüm siğorta işlemlerim için YKB Akdeniz Bölge Müdürlüğünü kullanıyorum. Muhatap belli...
  • Bölge müdürlüğü nasıl oluyor kardeşim pek bilgim yokta..
  • Konuya sigortacı arkadaşımı çağırıyorum @Nunix konu hakkında bizden daha detaylı bilgi verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradığını hiç bulamayacaksın mevcut sigorta piyasası müşterilerini kandırmak üzerine kurulmuş 300lira 12 aylık poliçe satıyrlar 5 ay sonra aracı satarsan 60 lira iade ediyorlar yani asılnda 12 aylık poliçenin fiyatı 120lira ama sizden aldıkları fazladan 180 lirayı çalıp acente ile paylaşıyorlar. hem zorunlu hem fahiş devlee elini çekti bir firma 1200lira veriyor diğeri 250
  • Anadolu

• Sompo Japan sigorta bizim kamyon için yaptırmıştık piyasadan ortalama %20 ucuzlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN UYGUN DASK SİGORTASI
    4 yıl önce açıldı
    Kasko ve Sigorta Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim14531453

NASİP OLURSA YARIN ARABA ALACAĞIM KASKO YAPTIRMAK İSTİYORUM ÖNEREBİLECEĞİNİZ SİGORTA ACENTESİ VAR MI ?

hiç uğraşma bence ;

sigortam.net
  • Tacox kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaslar,

şimdi bir konuyu açıklığa kavuşturmakta fayda var.

UCUZ SİGORTA ACENTESİ DİYE BİR SEY YOKTUR

sebebi de fiyatlari belirleyen mercinin acente olmamasıdır.

Aynı teminat ve şartlarda aynı şirket için aynı sigortalı için Türkiyenin her yerinde fiyat aynıdır.

Şirketlere gelincede; siz kaza yapana kadar elinizdeki poliçe dünyanın en iyi poliçesidir.

Mesleki tecrübelerime istinaden tavsiyem; sayacağım dört şirket haricinde özellikle kasko poliçesi yaptırılmamasıdır.

Aksigorta,Anadolu Sigorta.Allianz Sigorta, Yapıkredi Sigorta.

mümkün olduğu kadar aynı teminatlarda bunların arasından kim ucuzsa oradan yaptırabilirsiniz.

Aracı seçimine gelince; mutlaka bir acente ile çalışılmalıdır. Broker,banka yada internetten satış yöntemini tavsiye etmiyorum.

sebebide; acente size sadece poliçe satmaz; hasar esnasında hizmet verir evrak takip eder, uluşılması kolaydır. mesai saati yoktur, tanıdığı çoktur. Acente sorun çözer, acente ile çalışmak sadece avantajlıdır.

son olarak dikkat edin kendi komisyonundan feragat ederek poliçe yapan acente haksız rekabet nedeni ile suç işlemektedir. Alet olmayınız

• Peki sigortam neti arayıp onlardan fiyat alsak bunların yani sigortam.net in karı nedir ???
  • ibrahim14531453 kullanıcısına yanıt
    alabilirsiniz tabi ama satış sonrası hizmet soru işareti olacak. adamların reklamında sadece fiyattan bahsediliyor. o parayla ne alacağınızı anlatmıyor. Bir tanıdığınızın acentesini arayın ve deyinki ona ; kardeşim bana ak,anadolu,allianz ve yapıkrediden aynı şartlarda teklif vermesini söyleyin. acenteliği olmasada bu şirketlerden teklif alabilir merak etmeyin. sonra değerlendirin. ama teklifleri mutlaka yazılı olarak alın.
  • karları komisyon tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: jun

alabilirsiniz tabi ama satış sonrası hizmet soru işareti olacak. adamların reklamında sadece fiyattan bahsediliyor. o parayla ne alacağınızı anlatmıyor. Bir tanıdığınızın acentesini arayın ve deyinki ona ; kardeşim bana ak,anadolu,allianz ve yapıkrediden aynı şartlarda teklif vermesini söyleyin. acenteliği olmasada bu şirketlerden teklif alabilir merak etmeyin. sonra değerlendirin. ama teklifleri mutlaka yazılı olarak alın.

aldığı komisyon sigorta şirketiyle kendisi arasında, şahsen ben 1150 tl en son fiyat buldum, adamlar 1040 tl ye axa dan yaptırdılar...
  • 2011 civic elegace araca guneş sigortadan 1140 tl yaptirdik.acente sigortam.netten daha ucuza yapti ayni teminatlar.

poliçede ihtiyari mali mesuliyet teminatı, hasar anında alınacak ikame aracın süresi, muafiyet, aracın yetkili serviste mi yapılacağı yoksa sadece axa"nın söylediği (yetkisiz olur tabiiki de ) serviste mi yapılacağı, ödeme planı seçenekleri; bunlar prime direkt etki eder. yani aldığınız 1.040 TL ile 1.150"nin arasındaki farkları biliyor musunuz? o küçük yazıları okudunuz mu? ben bir fark olduğunu düşünüyorum kuvvetli bir şekilde. çünkü komisyonun %70"inden vazgeçmesi anlamına gelir ki, birim maaliyet hesabını yapsak karlı olma ihtimali kalmıyor.

Ayrıca axa sigorta eski halinden çok uzakta. sektördeki üretim miktarı açısından ilk beste olsa da teklif alınması gereken şirketlerden saymadığımı farketmişsinizdir.

bununla beraber, benim yazdıklarımın aksine hiç sorun yaşamadan işlerinizi yaptırma şansınızda var tabii.

bence düşük ihtimal ama

• castinyo kullanıcısına yanıt
    mutlaka bir fark vardır. mesleki indirim mesela? küçük yazılara dikkat. fiyat aynı bile olsa mutlaka acente tercih etmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jun

poliçede ihtiyari mali mesuliyet teminatı, hasar anında alınacak ikame aracın süresi, muafiyet, aracın yetkili serviste mi yapılacağı yoksa sadece axa"nın söylediği (yetkisiz olur tabiiki de ) serviste mi yapılacağı, ödeme planı seçenekleri; bunlar prime direkt etki eder. yani aldığınız 1.040 TL ile 1.150"nin arasındaki farkları biliyor musunuz? o küçük yazıları okudunuz mu? ben bir fark olduğunu düşünüyorum kuvvetli bir şekilde. çünkü komisyonun %70"inden vazgeçmesi anlamına gelir ki, birim maaliyet hesabını yapsak karlı olma ihtimali kalmıyor.

Ayrıca axa sigorta eski halinden çok uzakta. sektördeki üretim miktarı açısından ilk beste olsa da teklif alınması gereken şirketlerden saymadığımı farketmişsinizdir.

bununla beraber, benim yazdıklarımın aksine hiç sorun yaşamadan işlerinizi yaptırma şansınızda var tabii.

bence düşük ihtimal ama

canımı sıkan bir kaç madde var okudum elbet.

mesela araç yıkatırken oluşan hasarda %25 ni ben karşılıyorum, sel ve doğal afette oluşan hasarda yine %20 si bana ait...

ama bu canımı sıkan maddeler aracısız direk bahsettiğiniz şirketlerden yapsaydım yine aynı poliçe,aynı şartlar olacaktı yoksa lehime maddeler mi olacaktı onu kestiremiyorum...

sel ve doğal afetlerde ki %20 katılım payı şirketlerin neredeyse tamamında var. ama araç yıkatırken oluşacak hasarlar ekstra ödenmeyen bir şey. araç yıkatırken aracın içinden birşey çalıınırsa da %25 kesinti olacak mı? yada araba yıkatırken çalınırsa ne olacak?

her şirketin kendi özel şartları var tabii, daha avantajlı poliçe bulma ihtimaliniz gayet yüksek bence.

mini onarım teminatı düzgün,böyle maddeler olmaz olur belki daha ucuz da olur; ama asıl konu kaç paraya değil, neyi satın aldığınızdır.
  • Ben genelde halk sigortadan yaptırıyordum, en uygun fiyatı orası veriyordu ama geçen ay trafik sigortası için halk sigorta 750tl, aksa 460tl fiyat verdi. Size tavsiyem birçok sigorta ile anlaşması olan bir acenteye gidip hepsinden fiyat alın, kafanıza en çok yatana yaptırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.