Şimdi Ara

öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kalıcı olan,hızlı kullanışlı bi telefon istiyorum. Öneride bulunabilir misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• limit ne kadar ? ne amaçla kullanılacak telefon? oyun mu internet mi kamera önemli mi? hepsi olsun deme o fiyata bulamazsın böyle telefon.
  • 6S olusa kadar limit var.hızlı işlemcisi ve kamerası olsun, dayanıklı olsun yeter

• 6s tabii eğer bütce yeterliyse diğerlerine bakmaya gerek bile yok
  • Kalici dedin 6s veya 6s Plus baska alternarifin yok...

Samsung s6 gecen sene 2500tl suan 2000 tl
    Samsng not 4 2 sene evvel 2300tl suan 1600 tl..s7 alsan seneye s8 iki seneye s9 cikar 2300tl aldigin 1500 e iner sifiri degeri kalmaz

Iphone 6s ekim 2015 3000 tl suan 3000 tl degisen yok iphone 7 gelecek ama bekleme 4000 tl den asagi olmaz edecegin zarar max 100tl olur samsung gibi 6 ayda bir model cikarmaz 300-500tl dusmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki 6s olusun ekranı daha dayanıksız diyorlar doğru mu?

• Ekranı biraz daha sert bi yapıda daha kolay kırılıyormuş birkaç inceleme videosunda da görmüştüm ama diğer telefonlara kıyasla minik önemsiz bir fark bu zaten muhtemelen kılıfla ve ekran koruyucuyla kullanacaksın. Koruyucu önlem almadan hangisi olursa olsun düştüğünde kırılabilir. Ayrıntılarda boğulma bence , temel isteğin uzun süreli stabil bir telefonsa iPhone daha mantıklı bir tercih olacaktır senin için .

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetAliDa

Peki 6s olusun ekranı daha dayanıksız diyorlar doğru mu?

Hangi Marka Model olursa olsun mecbur ekran koruyucu+kılıfla kullanacaksınız bu nedenle sorun yok.Kargocu'yum bir gunde 90 farklı yere gidiyorum inanın abartmiyorum en az 40 kiside iphone 6s/6s Plus var.alanlar muhasebeci-planlama hatta firma sahipleri

• iphone 6s kesinlikle
  • Teşekkür ediyorum yorumlarınız için

• Iphone 6s degilde plus alma şansınız varsa bakın bi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.