Şimdi Ara

öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eyupb vddlerden halledersin geosu da çıkıyormuş . Bu iki konuyu adam akıllı halletmek için iyi üçgen bilmek lazım unutma bunu da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt
    üçgenim sıfır hocam metin hocamdan izliyorum şuan acil geonun ilacı çözüyorum üçgenler bitene kadar ayt mat çalışmalı mıyım sizce

• Ben Kocaeli elektronik ve haberleşme okuyordum bıraktım hani bol keseden sallamıyorum ona göre yazdıklarımı oku derim. Kocaeli Uludağ falan bu üniversiteler kötü mühendislik olarak. Buradan çıkan adam kağıt mühendisi olur. Yazacağın son üniversitesi Gebze teknik olsun burada makine ya da elektronik okunur. Ben olsam bir sene daha hazırlanırdım seneye ben de gireceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caginyks2025 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben yerinde olsam ayt mat için acele etmez, 3d tyt vdd + 1 veya 2 soru bankası ile başlardım çalışmaya. Eyüp hocanın geo vddsi çıkınca da onla başlardım geometri çalışmaya. Temeli sağlam atmazsan ayt mat çalıştığın saatler boşa gider, 2024 gibi sınav gelirse patlarsın. 2024 ayt mat diger senelerin ayt matına nazaran sağlam cebirsel yeterlilik de istiyordu çünkü. 3d vdd + 1-2 soru bankasını yapamadığını soruların üzerine düşerek, bu çıkmaz triplerine girmeyerek doğru düzgün halledersen, eyup hocanın geo vdd + 2 sb ile ilerlersen çok sıkıntı yaşamazsın. Sağlam matematik geometri temelin olur. Ayt matematikte de zorlanmazsın. Aksi takdirde çırpınır durursun sonra ben trigo yapamıyorum ben analitik yapamıyorum olur. Daha çok vakit var acele etmek lüzumsuz

• recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt
    hocam ben eyüp b izleyip 345 çözüyorum ryt matta özel derse de başlıyorum ayt mat çalış dediler

Hocam konu konu değil de genel olarak kanal tavsiyesi verecek olursam: Mert hoca, Eyüp B. , Matematiğin güler yüzü kalitelidir videolarına göz gezdirebilirsiniz.

TYT matematiğin sağlam değilse AYT mat başlamak zararına olur. Ben kendimden örnek verecek olursam 12 yazının başlarında 30-35 tyt mat yaptığım için yazın sadece AYT mat çalışıp bitirmiştim. Sonrasında sadece branş denemeleriyle ilerlemiştim. Sizin için şimdilik tyt mat çalışmak daha mantıklı olacaktır.

• Abdullah1928 kullanıcısına yanıt
    sınavda naptınız

32.5 net bekliyorum. Aslında daha iyi yapabilirdim ama son 15 dk matematikten 5 boş olunca sinirlendim biraz odaklanamadım. Yoksa 2-3 tanesi kolay sorulardı.

Dostum fonksiyonu özümsemeden iyi ayt mat yapamazsın. Üçgen bilmeden iyi trigonometri iyi analitik yapamazsın. Orta taban mesela her yerde var nasıl yapıcan soruları. Cebirsel işlemlerde yeterlilik kazanmadan 24 ayt matında iyi net çıkaramazsın. Ezbere kaçar yaptıkların. Matematik sırayla baştan sona çalışılır geometri de hakeza aynı şekilde. Üçgen bilmeden analitik falan çalışılmaz yani. Herkes bir şeyler söyler ama bu işin doğrusu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.