Şimdi Ara

öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pilotaj istediğim için geçen sene 40k dan mezuna bıraktım fakat bu sene işler istediğim gibi gitmedi sınav sonucumun kötü geleceğini düşünüyorum. Deu, iüc, uludağ, kocaeli makine nasıldır iş imkanları eğitim vs piyasada adları var mıdır yoksa bir sene daha mı bırakmalıyım yerimde olsanız siz ne yapardınız? Makine de cidden ilgimi çekiyor fakat kendi potansiyelimin de farkındayım yapabilirim ama gözümde de büyüyor 2.mezun senesi. Muhakkak geçmişte benim yaşadığımı yaşayanlar vardır ne yaptınız nasıl yol izlediniz Gerçekten bölüm olarak tek istediğim bölüm de pilotaj diğer bölümler pek de umrumda değil içlerinden biraz makine sıyrılıyor ama tam olarak ne istiyorum pek de farkında değilim

• Makina seçecekseniz iüc veya deu diğerlerinden daha iyi seçim. En azından köklü üniversiteler seçmiş olursunuz. Pilotaj için fikrim yok kusura bakmayın. Bir de gebze tekniğe iyte'ye bi göz gezdirin onlar da baya iyi okullar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Hocam 80-85 tyt 55-60 ayt ye ne gelir bilmiyorum gtü imkanı olursa zorlayacağım ama imkanı var mıdır ki

• Hocam çok bişey kalmadı sınavın açıklanmasına tercih zamanı konuşmak daha mantıklı olacaktır.

• sanırım 40 50 arası gelebilir. Öyle gelirse de gtü makina elektronik için şansınızı denersiniz. 50 60 arası gelirse iüc makine eem deu gibi okulların bölümleri var. Ayrıca ytü metalurji de 55k idi sanırım bu sene. Ona da bi göz atın. İmkanınız var yok gibi bir şey kesin bir şey diyemem

• Abdullah1928 kullanıcısına yanıt

hocam valla stresten kafayı yiyeceğim ailem de kalmam için baskı yapıyor geçen sene de büyük ihtimal bu seneden iyi yaptım inan stres çok

eem ve metalurji düşünmüyorum ya makine ilgimi çekiyor özellikle otomotiv kısmı

• Hocam söyleyebileceğim tek şey sizin yerinizde olsaydım çevrem olmadığı için diş yazardım. Çevreniz varsa bilemem ama o sıralamalarda mühendislik yazmak bana pek mantıklı gelmiyor.

• O zaman şimdiden bahtınız açık olsun. Bol başarılar şanslar dilerim. Sıralamalar gelince yine bi forum açın ben olur forumdaşlar olur kafa yorarız iyice tercihinize

çok teşekkür ederim hocam sağolun

hocam diş gelir mi ki yani gelmesi için sıralamanın 2021x1 ile 2021x2 arasında olması lazım gibi

• Arkadaş 40-50 k arası yazmıştı da oradan düşündüm netlerinizi görmemiştim ama dediğim gibi sonuçları beklemek daha mantıklı olacaktır. Sınav açıklanana kadar kafanızı dağıtın dizi falan izleyin.

ben seneye giricem sınav açıklanana kadar ne yapayım

• caginyks2025 kullanıcısına yanıt
    AYT mat çalış.

öyle de hocam bilmiyorum bir daha denemek de mantıklı geliyor ama gözde de büyüyor

12 ye yeni geçtim ayt mat kitabı almadım sizce 345 gibi bir sb alıp mı başlamalıyım yoksa ders kitabından ve çap fasiküllerinden mi ilerlemeliyim? çap trigonometri fasikülü var zor geldi biraz

• çok çalış bol çalış tyt/ayt mat ve geoya çok ağırlık ver

• caginyks2025 kullanıcısına yanıt
    Çap fasikül devam. Temelin sağlam olur.

• up

kanal önerisi var mı trigo analitik icin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.