Makine
60k ya Uludağ Kocaeli Sakarya yazılır mı mezuna da kalmayı düşünüyorum ama yorgun gibiyim kafam çok karışık bu skalada önerdiğiniz makine var mı? Kocaeli hakkındaki düşünceleriniz nelerdir İstanbulda oturuyorum ulaşım rahat okulun firmalarla yaptığı çalışmalara baktım beğendim ama diploması nasıldır iş görür mü kendimi geliştirmeden yana sıkıntı görmüyorum yurtdışı hedefliyorum. Siz ne yapardınız
öneri
Pilotaj istediğim için geçen sene 40k dan mezuna bıraktım fakat bu sene işler istediğim gibi gitmedi sınav sonucumun kötü geleceğini düşünüyorum. Deu, iüc, uludağ, kocaeli makine nasıldır iş imkanları eğitim vs piyasada adları var mıdır yoksa bir sene daha mı bırakmalıyım yerimde olsanız siz ne yapardınız? Makine de cidden ilgimi çekiyor fakat kendi potansiyelimin de farkındayım yapabilirim ama gözümde de büyüyor 2.mezun senesi. Muhakkak geçmişte benim yaşadığımı yaşayanlar vardır ne yaptınız nasıl yol izlediniz Gerçekten bölüm olarak tek istediğim bölüm de pilotaj diğer bölümler pek de umrumda değil içlerinden biraz makine sıyrılıyor ama tam olarak ne istiyorum pek de farkında değilim
Fifa 23 açılmama hatası
Yeni aldığım fifa 23 te bu hatayı yaşıyorum. Originde açınca epic e atıp epicte de bu hatayı alıyorum. Ea anticheati yeniden yükledim fakat nafile. Ne yapmam gerekiyor acil yardım
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.626 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet