Şimdi Ara

Makine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 60k ya Uludağ Kocaeli Sakarya yazılır mı mezuna da kalmayı düşünüyorum ama yorgun gibiyim kafam çok karışık bu skalada önerdiğiniz makine var mı? Kocaeli hakkındaki düşünceleriniz nelerdir İstanbulda oturuyorum ulaşım rahat okulun firmalarla yaptığı çalışmalara baktım beğendim ama diploması nasıldır görür mü kendimi geliştirmeden yana sıkıntı görmüyorum yurtdışı hedefliyorum. Siz ne yapardınız

• Kocaeli makina 4. sınıfa geçtim.Diğer okulları bilmediğim için karşılaştırmak yanlış olur ama kendi okulumla ilgili olanları yazayım.Dediğin gibi İstanbul'dan ulaşım kolay ama bi süre sonra bıktırabiliyor öyle yapan çok arkadaşım var oradan biliyorum.Hocalar bence gayet iyi çoğu yıldız İTÜ çıkışlıdır.Dolayısıyla sınavlar da onların sınavları gibi geliyor az çok.Mezun olup işsiz kalan hiç görmedim hatta denk getirebilirsen 2. sınıfta bile iş bulabiliyorsun.Ben Goodyearda bulmuştum 2. sınıf bitince fakat derslerle çok çakışıyordu gitmek istemedim.Ayrıca mezun olup işsiz kalan duymadım çok fazla iş imkanı var iyi kötü bir şeyler buluyorsun oralar sana kalmış.Önceden duyduğuma göre de piyasada hatrı sayılır bir ismi var diyorlar.Dediğim gibi bunu birkaç kişiden duydum birebir yaşamadım yalan olmasın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adamkararsız kullanıcısına yanıt
    Hocam Kocaeli sanayisi baya büyük, mühendise işsizlik yok. Mühendise düşük maaş veya zor çalışma koşulları var, ama işsizlik yok.

• FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt
    ben bölüme gelirken bunu göze alarak gelmiştim.birkaç yıl zorluk çekip tecrübe kazandıktan sonra rahat ve daha yüksek maaşlı bi iş bulurum diye.çok çalışan adam direkt rahat bir iş buluyor

• bu üniversitelerde işsizlik yok ama sektörlerden dolayı maaşlar düşük mühendislikte 4 sene sonra ne olacağı bilinmez

• gazi makine yazılır mı hocam

• benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt

yazılır savunma sanayi için ya tanıdık ya da 3 üstü agno şart ama

• tanıdık şuanlık yok 3 üstü de inş ya çalışcaz

• 40a gelir mi hocam sizce son seneler 60 64 59 49

• benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt

gelir bence

• boun makine yazılır mi yoksa itu ehb daha mi mantıklı olur

• ratsastaja kullanıcısına yanıt

ehb bildiğim bir bölüm değil okuyanlara sor

• Kocaeli’de rahat iş bulan ve iyi paralar kazanan bölüm endüstri mühendisliğidir. Bölüm hem rahat hem iş ilanlarında hep en başta isimleri vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.