Aralarında ne gibi farklar vardır ve aralarında ki fark mezuna kalınacak kadar büyük müdür < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 26 Ocak 2024; 22:50:0 > |
İTÜ makine vs YTÜ makine
-
-
Aradaki fark mezuna kalacak kadar büyük değil, ikisi de makine mühendisi yetiştirme konusunda hem sektörde hem akademide kendini çoktan kanıtlamış ve kendilerine has kültürleri de olan bölümler.
İtü adı hep daha iyi ama aynı kapıları öğrenci YTÜ ile de açabilir tabii ki gayet. -
Anladım hocam çok sağolun
-
ytü makine yerine taşra tıp daha mantıklı
marmara/gazi vs tıp yerine itü makine daha mantıklı
(bence) -
Neden hocam
-
itü çok underrated olmaya başladı en az odtü kadar iyi ytü ile arasında çok fark var
ytüde millet ağaç susleme kavgası yapıyor 200k okulu gibi -
Beyler ben şöyle söyleyeyim size: tıp okuyorum ve yatay geçiş yapacak olsam itü makine tutuyor olsaydı geçerdim. Ytü makineye puan yetiyor ama geçmem. Ytü makine kötü demiyorum. Ama ben gitmezdim. -
İTÜ forum dışında hiçbir yerde underrated değil :D burdaki 17 yaşındaki adamların piyasadan haberi yok papağan gibi birbirlerini tekrarlıyorlar.
-
ytü orta halli bir üni. tek seçeneğim ytü olsa sınava tekrar hazırlanırdım ki ben mezuna kalmaya hiç sıcak bakmayan biriydim.
-
-
Anladım sağolun ytü yerine taşra tıp daha mantıklı gibi
-
Yazın ben de düşünmüştüm de sonucunda tıbbı ytü makineye tercih ettim tıp daha mantıklı gibi
-
İkisinin de bir goattü makine etmeyeceği gerçeği
-
YTÜ Makine birkaç yıldır alanında birinci seçiliyor. Linkedin'den ytü makine mezunlarına bakabilirsin nerelerde çalışıyorlar. Burada sıralamalara bakıp aa şu daha iyiymiş bu daha iyiymiş gibi bir değerlendirme yöntemi belliyorlar. YTÜ hem kulüpleriyle hem de görece daha öğrenci dostu yönetimiyle itü'nün hemen arkasında yer alacaktır. Aralarındaki fark mezuna kalınacak kadar büyük değil ytü makinede okusan hiç pişman olmazsın. Taşra tıp vs ytü makine konusuna gelecek olursak bu senin ne olmak istediğin alakalı bir soru sıralamam şöyle diye tercih vermekten ziyade kafanda mühendis mi doktor mu olmak istediğini oturtmalısın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frmlans -- 28 Ocak 2024; 23:21:17 > -
200k'lık okulda git ağaç ağaç süsle rektörlüğünden önce öğrencisinden dayak yersin
Ayrıca bu zihniyet odtü ve boun'u da 200k'lık okul olarak yaftalar.
-
Hocam forumda anlamadığım şekilde fazlaca ytü gömülüyor , bu başarıları elde etmesine rağmen , bunun bir nedeni var mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: tkexpertHocam forumda anlamadığım şekilde fazlaca ytü gömülüyor , bu başarıları elde etmesine rağmen , bunun bir nedeni var mı
YTÜ'ye girmek isteyenler olabilir, hiç bilgisi olmayıp direkt sıralamaya bakanlar olabilir, diğer üniversitelerde okuyup ytü'ye antipati duyanlar olabilir. Epey neden sayabiliriz böyle tam kestirmek zor.
-
İtü gibi okula bu forumda zaten çocuk muamelesi yapılıyor sebebini anlamış değilim. En büyük 3 devlet her zaman boğaziçi odtü itü idi.(hangisi diğerinden iyi değişir orasını bilemem) diğer üniversiteler her zaman (vakıflar falan hariç) bunlara alternatifti. Ben ehb okumak isteyen adamın itüyü kazanıp ytüye gideceğini asla düşünmüyorum. Herkes sıralamasına ne geliyorsa onu okuyor tıpkı benim sırf bir nevi itü eğitimi olsun diye itü kktc bölümlerini yazmam gibi. -
Hocam bu forumda itü ve ytü hep gömülür sebebini anlamış değilim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
itü tutuyosa tabii ki de itü yaz fakat yıldız tutuyorsa mezuna kalınmaz. sektörde arada fark yoktur, zaten marmara piyasasını bu iki bölüm mezunları yönetir. itü tabii ki de daha iyidir fakat arada klasman farkı yoktur. |
Benzer içerikler
- 30 ingilizce bölümlerde hazırlık zorunlu mu
- perifer tıp ne demek
- sahibinden ritalin
- hangi bölümlerden tıpa geçiş var
- plastik cerrahi maaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X