Şimdi Ara

İTÜ İŞLETME VS MAKİNA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

İTÜ İŞLETME VS MAKİNA

(En Son Oy Tarihi: 16.11.2024)
Giriş
  • 2 bambaşka bölüm arasında çok kararsızım 2 bölüm hakkındaki düşüncelerim:

İTÜ MECH - boun ve koçtan sonraki en iyi makine kadrosu çokça top tier üniden phd yapan akademisyen var ayrıca kontrol kısmı ilgimi çekiyor

İTÜ İŞLETME - Finans kısmı ilgimi çekiyor pazarlama kısmı ilgimi hiç çekmiyor fakat büyük şirketlerin gözünde boun koç mezununa göre dezavantajlı olur muyum boun gibi top tier sayılır mı kestiremiyorum.

• Bence her iki tarafı savunan kesim için de en iyisi budur diye kesin yargıda bulunmak pek de mantıklı değil
    Herkesin bir görüşü var tabi ama bunu kesin yargılarla dayatmak biraz mantıksız açıkçası
    İtü- boun- metu - bilkent- koc
    Bu üniversitelerin birbirinden pek farkı olduğunu zannetmiyorum ,
    tıpta Hacettepe - Ankara -Gazi - Çapa - Tuspaşa arasında pek fark olmadığı gibi
  • not: ikisine de sıralamam yetiyor hazırlık boyunca düşünüp myp atcam

• Sadece bölümümü şu ucube karşılaştırmalarda görmemek için kaçıyorum bölümden

Cevap odtü me son kararım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickolangelo kullanıcısına yanıt

Kacinci sinifsin hocam

• 2ye geçtim lo

İtu makina odtu makina kardestir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrol10 -- 13 Eylül 2024; 0:58:22 >
  • İtü makina sadece ülkenin değil görebileceğiniz üzere orta doğunun en iyi kadrosuna sahip

İTÜ İŞLETME VS MAKİNA

Egitim kadrosu , laboratuvar imkanlari ve paranın dondugu istanbulda olmasi , itunun kok fakultesi olmasi nedeniyle köklülüğü. Sen ne dersin hocam ?

Not: hazirliga baslayacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrol10 -- 13 Eylül 2024; 0:26:12 >
  • randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

Pakistandan İTÜye çok fazla gelen oluyor diye duydum. Bunlar da onlarıdandır.

• Bu arada her zaman dediğim gibi üni hayatını kel kalarak geçirecek kadar makinayla kafayı bozduysan makina yok ben biraz sosyal bi adamım bi 4 sene daha -ki makina okursan 4 senede bitmeyebilir- böyle dayanamam diyorsan işletme

• Jamser kullanıcısına yanıt

Bizim çocukları sen itülü değilsin diye ylye almıyorlar allahın islamabaddan gelen bedevisi doktora yapıyor

• Kontrol10 K kullanıcısına yanıt

Hocam ben de hazırlığa geçerken böyle büyük büyük konuşurdum şimdi o muhabbetlerin boşluğunu anlıyorum.

Kafasını bu saçmalıklarla sisirdigim her her forumdaştan sonsuz özür diliyorum.

Aee de makul candan bizden bir bölümdür, boun me büyük ihtimalle en iyi devlet makinesi tercihidir, endüstri mühendisliği tercih edilesi bölümdür ve daha pek çok.

Lisans düzeyinde fluid 2 midterminde open booktayken kafayı sıyırmaya, o kitabı yemeye tamam kalmışken bunların hepsi anlamsızlaşacak.

En iyi bölüm, size göre en iyi bölümdür.

İmza ex me yeni ee öğrencisi...

odtü'de makina departmanının ne kadar büyük olduğunu biliyor musun? ayrıca bir makinacı için istanbulda paranın dönmesinin nasıl bir önemi var? mevzunun çoğu paranın çoğu savsan ve iştiraklerinden dönmüyor mu? sav-san'ı da geç. ford otosandan tut da dev sav. san şirketlerine kadar çoğunun arge merkezi var kampüsün içinde. bence çok fark olduğunu sanmıyorum saydığın açılardan. başka açılardan fark oluyordur onu bilemem sadece yazdığın özellikler pek bilemedim. tutarlı değil. kadroları falan mevzularını ilgim olmadığı için araştırmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 13 Eylül 2024; 0:38:55 >
  • EistroY661 E kullanıcısına yanıt

Para donmesi derken is olanaklarini ve firmalarin etkinliklerini vs vs bahsetmistim. Yanlis mi?Bu cümleyi itu elektrik mezunu olan savsan da staj yapmis ve savsan da calisan birinden alintiladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrol10 -- 13 Eylül 2024; 0:41:35 >
  • Bence her iki tarafı savunan kesim için de en iyisi budur diye kesin yargıda bulunmak pek de mantıklı değil
    Herkesin bir görüşü var tabi ama bunu kesin yargılarla dayatmak biraz mantıksız açıkçası
    İtü- boun- metu - bilkent- koc
    Bu üniversitelerin birbirinden pek farkı olduğunu zannetmiyorum ,
    tıpta Hacettepe - Ankara -Gazi - Çapa - Tuspaşa arasında pek fark olmadığı gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Fakülteye daha başlamadan yorum yapmak bence en yanlış olanı bu arada çünkü eğitim almaya başladığın zaman o kadar çok yerden o kadar çok şey duyuyorsun ki o bilgiler şekillenerek bir tecrübe yaratıyor ve çevren hakkında fikir sahibi oluyorsun
    Eğitime başlamadan yorum yapman pek doğru değil (hevesli olman çok doğal tabi )

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam cok doğru dedin. En mantiklisi birkaç yil okuduktan sonra artı eksileri yazmak. Uzun süre daha forumda takılırım. Bolumde ilerledikce post acar orada konuşurum artik.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.