Şimdi Ara

Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupa charları ve skilleri hakkında bilgim yok .
    Ama wizardın çok fazla yatan kasımı kolay olmasına karşın aşırı zayıf olduğunu oyuna yeni döndükten sonraki ilk charımda anladım
    Bana Str ve skilleri görselliği iyi olan ve iyi vuran bi char olarak hangi charı önerirsiniz?(Europen)

• İmzanı değiştirirsen söyleriz
  • tavsiyen ne ?
  • Tavsiyem yok, ben de Avrupalıları sen ne kadar biliyorsan o kadar biliyorum. Ama 100 Rogue\100 Cleric açabilirsin. Ben öyle yapıyorum. Uzaktan xbow ile vurcam yakına gelince dagger ile deşcem. Sana youtube öneririm. Avrupalıları öğrenmek için faremin bozuk olup da oyun oynayamıdığım şu günlerimde Avrupa çarları tanımak için sık sık youtube takılıyorum. Rogue\Cleric için örnek olarak White_Dewil videolarını izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkaKafKef

Avrupa charları ve skilleri hakkında bilgim yok .
    Ama wizardın çok fazla yatan kasımı kolay olmasına karşın aşırı zayıf olduğunu oyuna yeni döndükten sonraki ilk charımda anladım
    Bana Str ve skilleri görselliği iyi olan ve iyi vuran bi char olarak hangi charı önerirsiniz?(Europen)

2h veya dagger
  • Görsellikte olsun demişsin...
    Bence dual axe/cleric

yani warrior skillerinden axe olanları açıcaksın..

Tabi açmadan önce de youtube dan bi kaç video izlemeni tavsiye ederim
  • 2h ın galiba skilleri görselliğe hitap etmiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemim hakkında tavsiyeler
    3 ay önce açıldı
    öneri
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu videonun da müziği hoşuma gitti, izle istersen
    http://www.youtube.com/watch?v=bT8CXxblgSw&feature=fvw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husoman -- 6 Ağustos 2009; 16:07:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiro_Nakamura

Görsellikte olsun demişsin...
    Bence dual axe/cleric

yani warrior skillerinden axe olanları açıcaksın..

Tabi açmadan önce de youtube dan bi kaç video izlemeni tavsiye ederim

Axe çok zevklidir, Eos'da kasmıştım.
  • Üst konulara bak biraz...Eski rehbler ama pek değişen birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkaKafKef

2h ın galiba skilleri görselliğe hitap etmiyo

Olur mu knock down skilleri cok hosuma gdio benim yerdeyken ileri ittiriyo flan ya zevk meselesi tabi
  • Pvp capında bir eu char istersen Warrior öneririm fakat ben kasmak , unique kesmek için char arıyorum dersen Rogue'yi öneririm
  • str char istiyorsan xbow/cleric uzaktan atarsın yatır skillini attıktan sonrada dagger la girersin
  • Europa ırkında Aradığın tipte bir char istiyosan herkezin sana söylediği gibi Rogue/Cleric açmanı tavsiye ederim.Bende bi Rogue/Cleric kullanıcısıyım.Gayet eğlenceli bi build
  • Warior/Cleric 2h warior bütün taxilere free girersin ve cok saglam oluyorlar.Bufflarıda mukemmel.
  • Beyler warior dediğiniz ne 2h olur ne 1h olur ne de dual axe olur warior dediğiniz bu 3ünü birlikte kullanandır. Buraya gelip de 2h filan demeyin. Sana tavsiyem iyi bir farm yaptıktan sonra 2hla kasılırsın 2h skillerini maxlarsın daha sonra işe yarayacacak statu veren axe skillerini ve 1hın tüm skillerini açarsın. Yan build olarak da cleric aç derim. Hem sağlam hem de güçlü vuruşlu Fakat çok uçuk damage olmasını istiyorsan tabii ki rouge açacaksın. Ama stryim diye her yana dalamazsın. En zayıf str chardır.
  • Tabiki xbow+dagger / cleric her olaya gider
  • Zaten europe da 2 tane str var biri warrior biride rogue fakat rogue küçümsememek lazım çnkü yere yatırdıktan sonra devasa crtcleriyle ölümcül bir class haline gelior
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.