Şimdi Ara

ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda biraz inceledim o yüzden fazla sormuyacam.uzun yıllardır windows kullanıyorum. Toshiba laptobum var. İnşaat mühendisiyim ve autocad,oska,office programları,netcad,idecad ve bazen iş gereği arada google earth,microstation gibi yazılımları kullanıyom(unuttuklarım olabilir) Bunların dışında internetede fazla takılırım. Oyun oynamayı severım ama mac te önerilmiyo ki oyun olmasın zaten. Anladığım kadarıyla autocad mac te çalışıyor. Ama benim için oskanın yaklaşık maliyet programı idecad ve office olmazsa olmaz. Sizden ricam bu söylediklerimi mac te kullanan varmı. Ha bide windows taki office verilerim falan mac te açılırmı. Açıkçası hiç mac kullanmadım ve bilgim çok az. Bu saydıklarımda sorun yoksa alacam. Para önemli değil. Yoksa tam donanımlı vaio falan alacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mac için office var, windowstaki office dosyaların mac'te açılır. idecad mac için varsa açılır.
  • Sorduğun programın sitesine bakarak mac versiyonunun olup olmadını görebilirsin. Çoğu program mac'e var ama bazıları yok. Mesela Matlab yok Mac'e. Fakat ben Mac'e diski bölüp Windows da kurdum. Mac'i ios yazılımcılığında ve standart kullanımda tercih ederken, oyunlar ve Matlab gibi programlar için Windows'u kullanıyorum. Windowsa geçmek için tek yaptığım şey bilgisayarı açarken alt tuşuna basılı tutmak.

EDIT (Yanlış bilgilendirme): Matlab'ın Mac OS için sürümü mevcutmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B. Bulut -- 2 Şubat 2013; 13:06:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B. Bulut

Sorduğun programın sitesine bakarak mac versiyonunun olup olmadını görebilirsin. Çoğu program mac'e var ama bazıları yok. Mesela Matlab yok Mac'e. Fakat ben Mac'e diski bölüp Windows da kurdum. Mac'i ios yazılımcılığında ve standart kullanımda tercih ederken, oyunlar ve Matlab gibi programlar için Windows'u kullanıyorum. Windowsa geçmek için tek yaptığım şey bilgisayarı açarken alt tuşuna basılı tutmak.

Mac'te matlab var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkangen

quote:

Orijinalden alıntı: B. Bulut

Sorduğun programın sitesine bakarak mac versiyonunun olup olmadını görebilirsin. Çoğu program mac'e var ama bazıları yok. Mesela Matlab yok Mac'e. Fakat ben Mac'e diski bölüp Windows da kurdum. Mac'i ios yazılımcılığında ve standart kullanımda tercih ederken, oyunlar ve Matlab gibi programlar için Windows'u kullanıyorum. Windowsa geçmek için tek yaptığım şey bilgisayarı açarken alt tuşuna basılı tutmak.

Mac'te matlab var.

Pardon, benim yanılgım. 6 ay kadar önce sitesinden baktığım halde görememiştim şimdi tekrar baktım ve gördüm.

• Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.apple alayım. Bütçe 5000 -6000 tl. Hangi mac alayım. 13" küçük kalır. En az 15.4" hangi modeli önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer73

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.apple alayım. Bütçe 5000 -6000 tl. Hangi mac alayım. 13" küçük kalır. En az 15.4" hangi modeli önerirsiniz

Retina öneririm, ekran çözünürlüğü yüksek olduğu için excel tablolalarını küçültseniz bile rahatça okuyabiliyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öneri Ve soru
    14 yıl önce açıldı
    Sistemim hakkında tavsiyeler
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer73

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.apple alayım. Bütçe 5000 -6000 tl. Hangi mac alayım. 13" küçük kalır. En az 15.4" hangi modeli önerirsiniz

Retina derdim ama,üst kısımda yazdığınız programların hepsi mac için değil.Windowstaki programların çoğunun retina desteği yok.2800x1800 çözünürlükte programları çalıştırmak biraz sıkıntı yaratabilir.Simgeler,yazılar çok küçük gelebilir.Çözünürlüğü düşürdüğünüz zaman görüntü bozuluyor.Benim için sorun olmaz derseniz retinayı tavsiye ederim.Çok memlun kalırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.