Şimdi Ara

Öneri? 2 GB DDR5 256 Bit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Volkan abi sen bf3 multi vb yüksek işlem gücü oyunlardan bahsediyorsan haklı olabilirsin.Ama 4.25 ghz bir phenom 2 1920x1080 p 'de 7870 -7870xt için yeterli gelir görüşündeyim.
    Tabi sen daha sonra intel sisteme geçince farkı görmüş olabilirsin ona da birşey diyemem.
    Sandy ivy intel hiç kullanmadığım için bilemiyecem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak451905

Volkan abi sen bf3 multi vb yüksek işlem gücü oyunlardan bahsediyorsan haklı olabilirsin.Ama 4.25 ghz bir phenom 2 1920x1080 p 'de 7870 -7870xt için yeterli gelir görüşündeyim.
    Tabi sen daha sonra intel sisteme geçince farkı görmüş olabilirsin ona da birşey diyemem.

işte diyorumya bastan beri,
    stok hızında 3200 mhz de olan bir ıslemci için hd 7850 yeterli gelmez.
    kesınlıkle ıslemcıye o.c yapılmalı. heleki 7870 o.c modeli için en az 3800 mhz ze çıkartılmalı işlemci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: burak451905

Volkan abi sen bf3 multi vb yüksek işlem gücü oyunlardan bahsediyorsan haklı olabilirsin.Ama 4.25 ghz bir phenom 2 1920x1080 p 'de 7870 -7870xt için yeterli gelir görüşündeyim.

işte diyorumya bastan beri,
    stok hızında 3200 mhz de olan bir ıslemci için hd 7850 yeterli gelmez.
    kesınlıkle ıslemcıye o.c yapılmalı. heleki 7870 o.c modeli için en az 3800 mhz ze çıkartılmalı işlemci.

Olayı şöyle özetliyeyim siz işlemci ile ekran kartı sonucu tam performansı Intel e geçtikten sonra gördüğünüz için haklı olabilirsiniz. İşlemci zaten x4 955 OC yaparım problem değil hiç yoksa gene 3.8 alırım MSI 870A-G54 (fx) ile baktım tam istediğimi alamıyorum Fx serilerinden bir işlemciye de geçebilirim ki şu an 9800 GT Kullandığım için boşta bile sıcaklık kartın 71 Derece :) o sebepten benim istediğimi bana verecektir. RAM 8 GB PSU 700 W tek darboğaz işlemci yapabilir dediğiniz gibi hem tecrübe ederim 3.2 stok hızı ile denerim bir de OC yapar denerim ondan sonra buraya gerekli notları da eklerim hem de herkesin bilgisi olmuş olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.