Şimdi Ara

Öneri & Görüşlerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASUS M5A78L-M LX AMD 760G/SB710 AM3+ Anakart

AMD FX-6100 3.3Ghz AM3+ 95W B.E İşlemci

Kingston 4GB 1333MHZ DDR3 CL9 DIMM RAM

TX GAMA 350W ATX 8cm Fanlı Siyah Kasa

Şöyle bi bilgisayar toplamak istiyorum... Genel kullanım ve birazcık da oyun oynamak için yeterli mi?

( Daha önce C2D 2,66 Ghz işlemcim, intel bi anakartım 2gb ram'li bi bilgisayarm vardı. O bana az çok yetiyordu anakart ve işlemcim yandığı için almak istiyorum)

512 MB 8500GT ekran kartı var bi de elimde...

Bu kasanın bana maliyeti 465 TL Sizce bu fiyat uygun mudur? Daha ucuza bulabilir miyim?

• Anakartı 970 çipset yapıp , işlemciyi Athlon II X4 640 ile değiştirin, f/p olarak günlük kullanımda işinizi görür, 970 çipset anakartın ilerisi için size getirisi daha fazla olur, seçtiğiniz anakart ucuz ama ileriye dönük değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Anakartı 970 çipset yapıp , işlemciyi Athlon II X4 640 ile değiştirin, f/p olarak günlük kullanımda işinizi görür, 970 çipset anakartın ilerisi için size getirisi daha fazla olur, seçtiğiniz anakart ucuz ama ileriye dönük değil.

Bu işlemci sanki bana daha alınabilir gibi geldi... 240tl gibi bi fiyata gelicek gayet de uygun sanki. Söylediğiniz işlemci ile aralarında baya bi fark var sanıyorum. Bu işlemciyi kullanabileceğim daha iyi bi anakart öneriniz var mıdır? Rica etsem onu paylaşır mısınız? Dediğiniz gibi daha iyi bi anakart ile ileride daha rahat upgrade yapabilirim.
  • Anakart performansi arttirmaz ki. Sadece input output avantaji saglar be oc yapacaksan faz sayisina gore bir miktar daha oc performansi saglar. Bence leon-x hocamin soyledigi oneriyi dusun. İleride upgrade yapacaksanda anakart+islemci seklinde yaparsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sofiman

Anakart performansi arttirmaz ki. Sadece input output avantaji saglar be oc yapacaksan faz sayisina gore bir miktar daha oc performansi saglar. Bence leon-x hocamin soyledigi oneriyi dusun. İleride upgrade yapacaksanda anakart+islemci seklinde yaparsin

Onu biliyorum. Zaten demek istediğim. Benim söylediğim işlemciyi kullanabileceğim fakat ileride herhangi bi sistem upgrade'inde(ram vs.) değiştirmeden devam edebileceğim bir anakart tavsiyesi istedim.
  • MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+

Bu sistem üzerine anakartı bununla değiştirsem nasıl olur peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.