Şimdi Ara

ÖneRi >> Herkezin Okumasını İstiyoruM .. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kas kas nereye kadar bende en iyisi ni yaptım sattım 40 vardı sattım 35 yaptım sattım şimdi level19 var cuma günü açtım şey hafta sonu herzaman oyundayım
    server :troy
    isim :snakeebow
    wolf lvl:30
    lvl:19 50.56
  • bişey soracam bot nasıl indiriliyor ve nasıl kullanılıyor bilen varsa anlatabilirmi herşeyi biliyomda bunu nedense bilmiyom bilen varsa mail vey a cevap lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfghj123

kas kas nereye kadar bende en iyisi ni yaptım sattım 40 vardı sattım 35 yaptım sattım şimdi level19 var cuma günü açtım şey hafta sonu herzaman oyundayım
    server :troy
    isim :snakeebow
    wolf lvl:30
    lvl:19 50.56

lvl 19 birinin lvl 30 kurtu nasıl oluyo acabaBakalım daha neler duycaz

Sakın 2. omerrefik vakası olmasın bu çocuk
  • ben hiç başlamasam mı ne yeni indirdim oyunu iki günde bi filan girmeyi düşünüyom ders çalışcam kafama neye takılırsa olmaz sizce hiç başlamayım mı?

oyunuda merak ettim

belki arada sırada girer oynarım(umarım) :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: StyKill

Bu Oyuna Nerdeyse İLk Baslayan Turklerden Biriyim ama Zamanla Bu oyun Benim Piskolojimi mahfetti Cok tuaf Bi Gidishatı Var Hic keyif Alamasamda Surekli Oynama Gereksimi Duyuyosun . Surekli Birileri İle Sanki Yarıs Halindesin Gibi > Zaten Oyunun Amacı Level Kasmak Uzerine Kurulmus. Hic Bırakıcagımı Dusunmeye Baslamıstım Bile En iyisi Charımı Satmaktı O Gusel Emeklerimle En az 4 ayda Kastıgım Charımı Bİ kalemde Silip attım. 1 ay Kadar Oluyor. Gercekten Cok Rahatladım Bi Anda . Sizlerden İstedigim Bir Oyunun Kendizi ve Sinirlerinizi Alt Ust Etmesine izin Vermeyin. BU Lanet Oyunun Sonu YOK Durmadan Level Kastırcak Size 70 Derken 80 Cıkıcak 80 derken 90 olacak ...

iMZA: TheCrueL

Sen hala bu foruma ugruyormusun yazıklar olsun sana hic yuzun yokmus.Bu adamki zamanında forumda herkese sovmus modlara sovmus adamın tekidir hala ne yuzle buraya geliyor anlamıyorum yazıklar olsun sana ki 2 gram haysiyetin yokmuş.Allah aşkına 1 kişi bile hatırlamıyormu bu adamın ettigi kufurleri bu kadar değiştimi bu forumun cemaati?

• Archer ben burda bu oyunun benim piskoljimi kotu yonde etkiledigimden bahsediyodum.. Dolayısıyla O Zamanlar Piskolojisi Bozuk Bi İnsandım... Sende Bunları Goz Onune Almayarak Beni 3 - 4 ay Oncesinde Yapmıs Oldugum Bir takım Hareketleri Yuzume Tekrar Vurarak Bende Buyuk Bir Sucluluk Duygusu Yarratın Saol..
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfghj123

bişey soracam bot nasıl indiriliyor ve nasıl kullanılıyor bilen varsa anlatabilirmi herşeyi biliyomda bunu nedense bilmiyom bilen varsa mail vey a cevap lütfen

Yaaaa bi git yaaaa,as8d789as7d987asd987as7d böle kullanıcı adı mı olur amacın belli senin. botu kendin yapıon tornavida penseyle .Burda iin yok senin hadi kardesim

• ewet kardeş aynı duyguları bende yaşıyorum malessef
  • oyununu sonu belli 70 lwl acelenizmi war bence hiç gerek yok sonu olan bir şey için acele gereksiz mümkün oldugunca sıkılmadan yawaş yawaş sp farm yapa yapa kompleks,z bi şekilde oyununuzu oynayın

oyunu sıkılmana rağmen oynama sebebimiz bizim gibi oynayan diğer player oyuncular kendimizi onlarla yarış içine sokuyoruz içimize kin bürüyo sp farm yapmayan senden 5 lwl yüksek charı yenmekten seytan zevki alıyoruz tam olarakta bagımlılık rakebatten doguyo geri kalma hissi insana hırs sinir hatta kin dahi yapabiliyo.normal hayatta birine karsı kin duymak oldukça zordur ama bu oyunlar öyle bir düzenekteki insana her şeyi yaptırıyo 25 yaşında adamı çocuk yapabiliyor

bu tarz oyunlarda başkasıyla yarışmak yerine kendinizle yarışırsanız pvplerde moral bozup küfür etmezseniz bi sorun yok

blade char nukeri yeniyo ama nuker kadar koyma şansı "0" hem nuker berserde kimseyi tanımaz çatır çutur alır

cold int bow bir blade char sizin kadar seri saldıramaz yada başka bi char donduramaz ken siz idondurursunuz pvp de çogonlukla kaybedebilirsiniz ama gruplu bi pvp olsa en iyi elemanlarından biri olucaksınız eminim.İYİ BİR YARDIMCI SEWİLEN BİRİ OLUCAKSINIZ

işte bu tarz düsünürseniz ve kendinizle yarışmaya karar verirseniz hem oyundan zewk alır hemde başka şeylere zaman ayırabilirsiniz siz 2 yılda 70 lwl olursunuz ama mutlaka olursunuz neden 7-8 aya sığdırasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 1 Kasım 2006; 16:53:23 >

• evt ya bağlılık yapıo bilgisayarın başında hayatı yaşayın
  • thecruel sen olimpusta hiç oynadın mı????
  • Ben bunu sadece örnek vermek için söylüyorum:

Ben bu oyundan önce KO oynuyodum baktım ki arkadaşlarım benden uzaklaşıo psikoloji bakımından da kötü yönde etkilio dedimki kendki kendime en iyisi ben bu charı satayım şimdi sattım artık biri bana KO derse hemen sus bana o oyunu hatırlatma diyorum yani irade işi ama bunu nasıl satacam o var etrafımda bu oyunu oynayan başka hiç kimse yok

KO'daki charın üzerindekiler:

2 adet glavie ,chitinler, itemler ve en önemlisi 15 milyon, lwl 44 ama 4 exp sonra 45 olacaktı biliyorum az ama fiyatıda o kadar az ki duyunca şaşıracaksınız belki 8,5 YTL'ye sattım bu charı yani asıl amacım satmak değil oyundaki en çok uğraş verdiğim vede benim en çok zamanımı alan şeyi sevdiklerimden neredeyse beni koparan şeyi silmekti sizde deneyin ama benimki kadar ucuz olmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Bence bu irade meselesi...Charı satmak falan boş hikaye benimde 66 lvl charım duruyor ama oynamıyorum oyunu gerçekten rahatladım valla harbiden online oyunlar insanda sinir yapıyor hacım!Ama wow ile BF2 ve Call Of Duty 2 hariç

wow hakketen sinir yapmıo :) denendi görüldü
  • Oynamadım bircok isim benzerligi yaptılar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.