Şimdi Ara

öneri lütfen kafam karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba ve yardımlar için şimdiden teşekkürler. Daha önce kablo tv kullandığım için uydu yayınına ve tv kartına oldukça uzağım. Yaklaşık 3 saat boyunca forumda gezindim ve kafam müthiş derecede karıştı. Şimdi düşündüğüm ve o kadar gezindikten sonra sanırım seçenekleri 2 ye indirebildim :1-SKYSTAR 2 TV/PVR DIGITAL TV KARTI 2.6D, diğeri ise: SKYVISION (bunlar dışında da önerilere açığım, o kadar gezindikten sonra sadece turksat izlemek için hd seçeneğinin gereksiz olduğuna karar verebildim :), fiyat konusunda herhangi bir sınırım yok)

Şimdi sormak istediğim bu iki seçenek arasında hangisi tercih edilmelidir?
    tek çanak bir anten 90-lık veya 120 lik ne kadar performans farkettirir?, büyük şehri bırakıp küçük bir yerde yaşıyorum artık, bu da sanırım bu konuda bir kıstas

Tek başıma bu ürünleri netten sipariş verip hiç bilgim olmadan eğer varsa netten bulabileceğim bilgi ile kurulum gerçekleştirebilir miyim?çanak ayarı vs vs

çanak, lnb (umarım doğru yazmısımdır), tv kartı , kablo (nasıl bir kablo en iyi sonucu verir), dısında başka bir ürüne ihtiyacım var mıdır?

kullandığım sistem çok iyi değil, asus nf430 çipli anakart, amd 3000 işlemci ve 2gb ddr2 ram, ati x800 gto2 ekran kartı(bu sistemle hiç bulaşmamalı mıyım bu işe ?

çok fazla soru sorduğumun farkındayım ama inanın aynı konularda çok fazla yazı olmasına rağmen inanılmaz kafam karıştı.
    Tekrar teşekkürler ve iyi forumlar

• dostum bende ss2 d var bilimiyorum skyvisionu kullanmadım bu neden le benimkini al yada alma demicem şunu sölim internetten topladığın biligilerle kurulumu yaparsın hatta şifre bile cözersin ikinçisi 120 çanak ile 90 lık çanak arasında tek fark kanal geçişleri 120likte daha hızlıdır çanakları ayarlamak gerçekten her baba yiğidin haddi değildir zor iş ama onunda kolayı var sinyal otomatik bulan cihaz var fiyatı 20ytl onla bulursun çanağı cevirdinde dit diye ötüyo buldumu son olarak ALT DVB PROGRAMINI KULLANIN KANAL GEÇİŞLERİ COK HIZLI HORTPİDDE ŞİFRELİ KANLLARI ÇÖZMEK İSTİYOSANDA PROG DVB Yİ KULLAN YANİ İKİSİDE YÜKLÜ OLSUN AMA ANA KULLANDIN ALT DVB OLSUN YOKSA GERÇEKTEN ÜZÜLÜRSÜN ÇÜNKÜ KANAL ĞEÇİŞİ İNAN ÇOK YAVAŞ PROG DVB NİN BENİM DİCEM BUNLAR YARDIMCI OLABİLMİSSEM NE MUTLU BANA
  • cevap için teşekkürler,
    senin kullandığın kart en çok kullanılanlar arasında. Şahsi fikrin olarak memnun musun ? Sistem kasma durumu nedir?
  • DOSTUM SİSTEMİM İNTEL DOUBLE CORE YANLIŞ YAZMIŞ OLABİLİRM 1GB RAMİM VAR KARTIM 7600GS BENDE YEMİN EDERİM HERANGİ Bİ KASMA YOK RAHAT BİŞEKİLDE SORUNSUZ ÇALIŞIYOR AMA ŞUNU SÖLİM 512 RAMİN VARSA BU KARTTA SKYVİSONDADA DİĞER KARTLARDA KASAR SİSTEMİMDE BAZEN RESTAR OLUYO DURDUK YERE AMA BUNU NE NEDEN OLUYO BİLMİYORUM RAMİMDE OLABİLİR TV KARTIMDA HARDDİSKİMDE ANLICAN KARA SENİN SONUCTA 100 YTL CİVARI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    KAFAM ÇOK KARIŞIK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.