Şimdi Ara

Öneri , yardım lazııımm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar , samsung galaxy wonder cihazım var. Bunu satıp daha iyi özelliklere sahip yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Bu yeni cihaza verebileceğim para max. 700 tl bu fiyatta oyun oynayabileceğim, internette hızlı dolaşabileceğim ve herhangi bir uygulamada kasma vb. aksilikler yaşamayacağım telefonlar önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler ..

• quote:

Orijinalden alıntı: IIjazzII

Öncelikle iyi forumlar , samsung galaxy wonder cihazım var. Bunu satıp daha iyi özelliklere sahip yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Bu yeni cihaza verebileceğim para max. 700 tl bu fiyatta oyun oynayabileceğim, internette hızlı dolaşabileceğim ve herhangi bir uygulamada kasma vb. aksilikler yaşamayacağım telefonlar önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler ..

Hocam xperia l ve general mobile discovery'yi incelemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER

Cevabınız için teşekkür ederim fakat xperia l benim için biraz pahalı. General mobile discovery de isteklerimi tam olarak karşılamıyor diyebilirim. TEŞEKKÜRLER
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER

Cevabınız için teşekkür ederim fakat xperia l benim için biraz pahalı. General mobile discovery de isteklerimi tam olarak karşılamıyor diyebilirim. TEŞEKKÜRLER

Önemli değil hocam.
  • quote:

Öncelikle iyi forumlar , samsung galaxy wonder cihazım var. Bunu satıp daha iyi özelliklere sahip yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Bu yeni cihaza verebileceğim para max. 700 tl bu fiyatta oyun oynayabileceğim, internette hızlı dolaşabileceğim ve herhangi bir uygulamada kasma vb. aksilikler yaşamayacağım telefonlar önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler ..

Sizin alacağınız telefon Kesinlikle 2.el olmalıdır .

DİSCOVERY BTK surümlü çin yapımı işlemci kullandığı için almayın .

Btk lar çakma phone kullanılıyor

One X OLABİLİR .

• xperia l
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım...
    13 yıl önce açıldı
    yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.