Şimdi Ara

Önerilen Güç Kaynakları Listesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
40
Favori
89.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver 66A-12V Single Rail Modüler Güç Kaynağı 246,38 TL+KDV

Seasonic M12II 80+ Plus Bronze 850W Aktif PFC Modüler Güç Kaynağı 260,72 TL+KDV

High Power Absolute 850W 80+ Plus Bronze Modüler Güç Kaynağı 271,21 TL+KDV

Beyler bu güç kaynaklarından hangisi daha iyidir ?
    Yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaegerjaquez

Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver 66A-12V Single Rail Modüler Güç Kaynağı 246,38 TL+KDV

Seasonic en iyi seçim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver 66A-12V Single Rail Modüler Güç Kaynağı 246,38 TL+KDV

Seasonic'in 850 +80 psusu ile 750 +80 psusu arasında 3 TL fark var sizce normal midir bu fark ? 3 TL daha fazla veriyorsun 100w daha fazla geliyor bu işte bir şey olmasın ?

• quote:

quote:

quote:

Seasonic'in 850 +80 psusu ile 750 +80 psusu arasında 3 TL fark var sizce normal midir bu fark ? 3 TL daha fazla veriyorsun 100w daha fazla geliyor bu işte bir şey olmasın ?
    Bir şey olmaz, ürünlerin linklerini eklersen daha iyi olur, bazen bazı ürünler kampanyalı oluyor ve daha ucuza satılıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir şey olmaz, ürünlerin linklerini eklersen daha iyi olur, bazen bazı ürünler kampanyalı oluyor ve daha ucuza satılıyor.

Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Seasonic 750W 80+ Bronze M12II-750 Evo Edition Tam Modüler Güç Kaynağı (SEA-M12II-750) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-750w-aktif-pfc-moduler-guc-kaynagi.html

Seasonic 850W 80+ Bronze M12II-850 Evo Edition Tam Modüler Güç Kaynağı (SEA-M12II-850) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-850w-aktif-pfc-moduler-guc-kaynagi.html

sisteme 850w olanı koymayı düşünüyorum modüler kablo olduğu için Aeroocol Sixt Element kasalarda iyi saklanır kablolar.

• Dediğim gibi bazı ürünler indirimli satılıyor fiyatı yüksek olduğu için, 750w fiyatına 850w alınabiliyor, normalde 850w olanın fiyatı oldukça yüksekti, bu yüzden tercihin 850w olanda olsun.
  • quote:

Dediğim gibi bazı ürünler indirimli satılıyor fiyatı yüksek olduğu için, 750w fiyatına 850w alınabiliyor, normalde 850w olanın fiyatı oldukça yüksekti, bu yüzden tercihin 850w olanda olsun.

Saol kardeşim çok yardımın oldu bana
  • Rica ederim kardşeim hayırlı olsun şimdiden
  • LEON-X araştırmaların için teşekkür ederim. Gerçekten çok faydalı oldu benim için, sayende güç kaynakları hakkında az çok bilgi sahibi oldum diyebilirim.

Kendim için bir liste çıkardım ve 3 ürün arasında kaldım. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

Sistemim Intel Core2Duo E6750, 3GB DDR2 800Mhz, Gigabyte GA-P35-S3REV, Samsung 160GB HDD, Asus 320mb 8800 GTS, Asus DVD-RW.

OCZ Modxstream Pro 600w, OCZ Fatality 550w, Xilence XP600 Gaming Series. Bu üç ürün arasında karar veremiyorum. Fatality 550W öncelikli tercihim ancak 550w benim sistemimi kaldırırmı şüphelerim var. Daha doğrusu benim sistemim ne kadar güç harcar bir bilgi sahibi değilim. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkb7ue

LEON-X araştırmaların için teşekkür ederim. Gerçekten çok faydalı oldu benim için, sayende güç kaynakları hakkında az çok bilgi sahibi oldum diyebilirim.

Kendim için bir liste çıkardım ve 3 ürün arasında kaldım. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

Sistemim Intel Core2Duo E6750, 3GB DDR2 800Mhz, Gigabyte GA-P35-S3REV, Samsung 160GB HDD, Asus 320mb 8800 GTS, Asus DVD-RW.

OCZ Modxstream Pro 600w, OCZ Fatality 550w, Xilence XP600 Gaming Series. Bu üç ürün arasında karar veremiyorum. Fatality 550W öncelikli tercihim ancak 550w benim sistemimi kaldırırmı şüphelerim var. Daha doğrusu benim sistemim ne kadar güç harcar bir bilgi sahibi değilim. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler . . .

Hocam merhaba, seçtiğin psu'lar sistemine gayet yeterli olur ancak f/p oranına bakarsak daha iyi ve yeni ürünler de var;

XFX 550w (5 yıl garantili)

inventus
    XFX P1-550S-XXB9 PRO 550W 80+ Bronze Güç kaynağı - inventus
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4482

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkb7ue

LEON-X araştırmaların için teşekkür ederim. Gerçekten çok faydalı oldu benim için, sayende güç kaynakları hakkında az çok bilgi sahibi oldum diyebilirim.

Hocam merhaba, seçtiğin psu'lar sistemine gayet yeterli olur ancak f/p oranına bakarsak daha iyi ve yeni ürünler de var;

XFX 550w (5 yıl garantili)

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4482

Öneriniz için teşekkür ediyorum. Araştırdığım kadarıyla şu an OCZ Fatal1ty 550w en uygun Eksen bilgisayarda (160TL.) XFX ile karşılaştırırsak hangisini tercih etmeliyim.

Birşey daha merak ediyorum,cahilliğimi mazur görün, bu güç kaynakları standart boyutlara mı sahiptirler. Kendim takmayı planlıyorum,sığmaması gibi bir durum söz konusumudur? Mevcut kasam Asus TA951 (350w PSU)

• XFX alın daha yeni ve kalitelidir, 5 yıl garantili olması da ayrıca güzel

12v kanalından verdiği güç değeri bakımından da XFX daha üstündür
  • @darkb7ue

Kuzenimde aynı kasadan var. Psu sığar. O fsp 500w ile kullanıyor.
  • Yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Hocam haftaya XFX i almayı planlıyorum :)
  • eline sağlık
  • www.netsiparis.com
    Sayfa bulunamadı! - Online Alışveriş - Netsiparis.Com
    http://www.netsiparis.com/detay/14232323017/HUNTKEY-X7-900-900W-80--SILVER-POWER-SUPPLY

Seasonic 850W 80+ Bronze M12II-850 Evo Edition Tam Modüler Güç Kaynağı (SEA-M12II-850) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-850w-aktif-pfc-moduler-guc-kaynagi.html

Arkadaşlar bu güç kaynaklarınan hangisini daha iyidir? Önümüzdeki hafta alıcam kararsız kaldım. Bunların dışında 300TLye kadar önerebileceğiniz psular varsa yardımcı olurmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycan_yontem -- 14 Eylül 2012; 17:52:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ycan_yontem

http://www.netsiparis.com/detay/14232323017/HUNTKEY-X7-900-900W-80--SILVER-POWER-SUPPLY

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-strike-x-800w-80-plus-silver-66a-12v-single-rail-moduler-guc-kaynagi.html

Arkadaşlar bu güç kaynaklarınan hangisini daha iyidir? Önümüzdeki hafta alıcam kararsız kaldım. Bunların dışında 300TLye kadar önerebileceğiniz psular varsa yardımcı olurmusunuz?

Seasonic'i düşünemeden al

• Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...

Şimdi bu Aerocool psu 80+Silver, Seasonic olan 80+ Bronze. Silver ile bronz arasında kayda değer bir fark varmı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Evet şimdi sizlerle süper bir Power Supply inceleme linki paylaşıyorum.

CORSAIR AX 1200i

http://www.guru3d.com/article/corsair-ax1200i-psu-review/4

Sağolasın hocam ekledim, mükemmel alet

Eksen'de satışta.

• Arkadaşlar yaklaşık olarak 1 ay önce ThermalTake XT 775w 80+ Bronze güç kaynağı almıştım. halen daha hafif plastik benzeri bir koku geliyor güç kaynağından normal mi acaba bu, bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.