Bildirim
Önerilen Güç Kaynakları Listesi
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çok yerinde olmuş , paylaşım için teşekkürler . -
silverstone Strider serisini niye tavsiye etmemişler.. ben 1000w lıgını kullanıyorum hem moduler hem inanılmaz sessiz.. -
PSU seçimiyapacaklar için konu biraz geliştirilebilir.
Konuyu açan arkadaşım belki kaynağında olmasa bile kendisi; Önerilen Psu lar için şu PSU şöyle bir sisteme uygundur gibi bir detaylandırma yaparsa daha güzel bir konu olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 3 Mart 2009; 10:13:44 > -
Hocam elinize sağlık ama sabitlenecek bir içerik yok. -
Silverstone Decathlon'u getirmiyorlar artık galiba Mavi'de de yok -
@ozzzy
2 tane ozzzy mivar sitede yahuolmaz biliyorumda sanki gördüm yaw(tabi sen değildin onuda biliyorum) -
quote:
Orjinalden alıntı: wormhole
@ozzzy
2 tane ozzzy mivar sitede yahuolmaz biliyorumda sanki gördüm yaw(tabi sen değildin onuda biliyorum)
ozzzy222 gibi bir arkadaş daha var sanırım , karıştıran oluyor arada
rumuzumu değiştirsem mi napsam
-
quote:
Orjinalden alıntı: gordon01
Silverstone Decathlon'u getirmiyorlar artık galiba Mavi'de de yok
Bazen stoklarda oluyor ama uzun süredir bende görmedim... -
Rosewill
Coolmax
Apevia
PC Power & Cooling
Epower
Seventeam
Hipro
Raidmax
Yukarda yazılı olan markalar sanırım ülkemizde yok, satılmıyor
Çok güzel ürünlere sahip(meselâ Raidmax) markalar var onların aralarında. Ülkemize gelse güzel olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 31 Mart 2009; 0:32:51 > -
Evet hocam çok güzel ürünler var ama malesef gelmiyor çok pahalı oluyor burada...
Evrenshop bir ara Be Quiet getiriyordu en son sorduğumda satamıyoruz demişlerdi, aynı şekilde Zalman powerlarda öyle stokta yok görünüyor...
Fansız gelen modeller de var ama bunlarda olduğu gibi duruyor:
-
Bazen kendi kendime düşünüyorum, Avrupa insanı ne kadar şanslı bu PC ve aksesuar(ları) konusunda.
Çok bol seçeneklere sahipler. Ve ucuza tabiki -
Aynen hocam ebay'de modüler olan Be Quiet vb. ürünler o kadar hesaplı ki, daha ne ürünler var ebay'de ufaktan gözatın 700-800w'lık psu'lar inanılmaz ucuz ve kaliteli markalardan oluşuyor... -
ZM600-HP - Modular kullanmıştım bu forumdan bi arkadaşa satmıştım eski bi psu olmasına rağmen önermişlerde sattığıma pişman oldum desem yeridir listeden ötürü değil yerine aldığım 750w lik silverstone dan ötürü söğlüyorum -
Yazık olmuş hocam
Açıkçası S.Stone'da kaliteli ve güzel deniyor ama hiç almak gelmedi içimden, bende T.Take'ten vazgeçemedim 2 psu aldım ikiside T.Take...
Önceki TR2 500w çok güzel götürdü beni o.c ve kasmama rağmen tık demedi %70 verimlilik yazıyordu bilgilerinde arkadaşıma verdim çok sevindi tabi 12mm'lik fanlı ses kalmadı pc'de...
Şimdide Q-Fan 750w var çok iyi sessiz ve kutu içeriği gayet güzel geldi bir ara bir hd4830 alıp c.f yapacağım... -
quote:
Orjinalden alıntı: cavador
ZM600-HP - Modular kullanmıştım bu forumdan bi arkadaşa satmıştım eski bi psu olmasına rağmen önermişlerde sattığıma pişman oldum desem yeridir listeden ötürü değil yerine aldığım 750w lik silverstone dan ötürü söğlüyorum
Her ne kadar FSP üretimi olsa da listede ki sınıfın en sessizi. Bu açık.
Artık 660xt ve 770 xt serilerini bekliyorum. -
xt serileri gelirse harika olur
Ama ne zaman gelir... -
quote:
Orjinalden alıntı: LEON-X
Evet hocam çok güzel ürünler var ama malesef gelmiyor çok pahalı oluyor burada...
Evrenshop bir ara Be Quiet getiriyordu en son sorduğumda satamıyoruz demişlerdi, aynı şekilde Zalman powerlarda öyle stokta yok görünüyor...
Fansız gelen modeller de var ama bunlarda olduğu gibi duruyor:
Sanırım cevabı burada >>http://www.cnnturk.com/2009/ekonomi/genel/03/31/subatta.dis.acik.dibe.vurdu/520337.0/index.html
-
@cancan_
Teşekkürler paylaşım için -
Güncel
Eklenen ürünler...
BFGTech
Coolmax
In Win
Ultra
Benzer içerikler
- 420mm sıvı soğutma destekli kasa
- psu önerisi
- fps drop neden olur
- makelsan ups sürekli ötüyor
- lenovo laptop ilk şarj süresi
- japon bilgisayar markaları
- atx 3.0 nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X