Şimdi Ara

Önerilen Güç Kaynakları Listesi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.224
Cevap
40
Favori
89.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam selamlar.Çok güzel bir konu olmuş teşekkürler öncelikle. corsair kategorisinde pcper linklerinin bazılarında sorun var sanırım haber vereyim dedim.

Şimdi esas soruma geçeyim. inventusun getirdiği evga psu lar hakkında ne düşünüyorsunuz? EVGA için kaliteli diyorlar ama her yerde hazır konusu açılmışken sorayım dedim. 600w,850w falan getirtmiş inventus.

ben 4670k ve asus r9 270x aldım diğer parçaları araştırıyorum evga nın 600w lık psu su 12V kanalından 588w verebiliyormuş. cf yapmayı düşünmüyorum uzun bir süre belki oc yaparım(önce bir tecrübe kazanmam lazım tabi) bu parçalarla oc yapılmış şekilde evga nın 600w lık psu su iş görür mü? birde şu markanın psu su taş gibidir seni yarı yolda bırakmaz dediğiniz bir marka varsa söyler misiniz ona göre alayım. corsairin bazı modellerinde şu ıslık sesi gibi bir olay oluyormuş sanırım ismi tam aklıma gelmedi.

Biraz uzun oldu okuyup cevap verirseniz memnun olurum. İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hachiman Hikigaya

Hocam selamlar.Çok güzel bir konu olmuş teşekkürler öncelikle. corsair kategorisinde pcper linklerinin bazılarında sorun var sanırım haber vereyim dedim.

Şimdi esas soruma geçeyim. inventusun getirdiği evga psu lar hakkında ne düşünüyorsunuz? EVGA için kaliteli diyorlar ama her yerde hazır konusu açılmışken sorayım dedim. 600w,850w falan getirtmiş inventus.

ben 4670k ve asus r9 270x aldım diğer parçaları araştırıyorum evga nın 600w lık psu su 12V kanalından 588w verebiliyormuş. cf yapmayı düşünmüyorum uzun bir süre belki oc yaparım(önce bir tecrübe kazanmam lazım tabi) bu parçalarla oc yapılmış şekilde evga nın 600w lık psu su iş görür mü? birde şu markanın psu su taş gibidir seni yarı yolda bırakmaz dediğiniz bir marka varsa söyler misiniz ona göre alayım. corsairin bazı modellerinde şu ıslık sesi gibi bir olay oluyormuş sanırım ismi tam aklıma gelmedi.

Biraz uzun oldu okuyup cevap verirseniz memnun olurum. İyi forumlar

Kardeşim merhaba, kolay gelsin...

Söz ettiğin bölüme bakacğaım birazdan, teşekkür ederim bilgilendirme için.

Overclock'lu ve çift kartlı bir ssitem düşüncen var ise psu'yu 750w'tan aşağı alma.

R9 270X'in web'te ki incelemelerinde sistem ile beraber tek başına yük altında çektiği güç değerleri 300w civarıdır, çift kart olunca bu yükü iki kartı gibi düşünebilirsin.

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_radeon_r9_270x_gaming_review,8.html

AMD R9 270X Crossfire - On your average system the cards require you to have a 700 Watt power supply unit as minimum.

Düzgün 12v kanalı 700-750w civarı güç veren psu'ları öneririm, yani min. 60-62A akım veren modeller...

Seasonic'in Gold sertifikalı ürünü şuan indirimde;

Beraberinde Highpower'ın da Astro serisi Gold sertifikalı ürünü de uygun fiyatta;

• eyvallah hocam teşekkürler bilgilendirme için inşallah 2.el falan bulurum artık bakacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachiman Hikigaya

eyvallah hocam teşekkürler bilgilendirme için inşallah 2.el falan bulurum artık bakacaz

Rica ederim kardeşim...

2.el psu bakacaksan eğer garantisi devam eden ürünlere bak derim zira önemli parça sistemi komple riske etme.
  • CORSAİR RM850 Mİ EVGA SuperNOVA 850 G2 Mİ ? Sizce hangisi daha iyi tam 850w gücü verir tam verimlilik verir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi3636

CORSAİR RM850 Mİ EVGA SuperNOVA 850 G2 Mİ ? Sizce hangisi daha iyi tam 850w gücü verir tam verimlilik verir ?

EVGA SuperNOVA 850 G2 incelemesi:

www.jonnyguru.com
    EVGA SuperNOVA 850 G2 Power Supply – JonnyGURU.com
    http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=377

Corsair'in RM serisi psu'ları da kaliteli ancak segmentine göre pahalı olduğunu düşünüyorum, önerim EVGA olur, gayet kaliteli ürün çıkarmışlar, ABD'de iyi olan firmalardan biri üretiyor, aklıma gelmiyor şuan bulunca bilgisini paylaşırım, ayrıca Evga'daki garanti süresi de oldukça uzun, 120 ay 2 yıl + 8 yıl (30 gün içerisinde üretici sitesinden kayıt olunması şartı ile).

• paylaşım için teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar,

Asus x79 anakart
    i7 3820 işlemci
    16 gb corsair vangance ram
    asus Amd R9 290 Direct CU II
    120 gb corsair ssd

bu sistem için önerebileceğiniz güç kaynağı tavsiyelerinizi alabilirmiyim.

bazı sitelerden baktım ve ..

SilverStone Strider Gold Evolution Plus 80Plus Gold Sertifikalı 850W
    XIGMATEK VEKTOR S SERİSİ 80PLUS 1050W (bunu almayı düşünüyorum)
    Evga SuperNOVA 850 G2 850W (buda olabilir)
    corsair RM SERİSİ 80PLUS GOLD 850W

hangisini tercih etmeliyim.
  • Brooklyn84 B kullanıcısına yanıt
    3x 4x sli yap
    yıllarca kullan.
    ekran kartları ilerki yıllarda daha güçlü ve daha çok enerjiye ihtiyaç duyacak. psu değiştirmeye gerek kalmasın
    http://forum.donanimhaber.com/m_93379478/f_//tm.htm#93379478

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 20 Haziran 2014; 10:11:24 >
  • 3x 4x sli yap
    yıllarca kullan.
    ekran kartları ilerki yıllarda daha güçlü ve daha çok enerjiye ihtiyaç duyacak. psu değiştirmeye gerek kalmasın
    http://forum.donanimhab...478/f_//tm.htm#93379478
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn84

Merhaba arkadaşlar,

Asus x79 anakart
    i7 3820 işlemci
    16 gb corsair vangance ram
    asus Amd R9 290 Direct CU II
    120 gb corsair ssd

bu sistem için önerebileceğiniz güç kaynağı tavsiyelerinizi alabilirmiyim.

bazı sitelerden baktım ve ..

SilverStone Strider Gold Evolution Plus 80Plus Gold Sertifikalı 850W
    XIGMATEK VEKTOR S SERİSİ 80PLUS 1050W (bunu almayı düşünüyorum)
    Evga SuperNOVA 850 G2 850W (buda olabilir)
    corsair RM SERİSİ 80PLUS GOLD 850W

hangisini tercih etmeliyim.

Stok durumuna göre Evga ya da S.Stone almanı öneririm, ikisi de kaliteli ve gayet yeterli olur.
  • üff konu şahane dolu olmuş. Bir şey söylemek istiyorum, Kullanıcılar bir psu almadan önce onlara full modüler, tek kanal, çok kanal, silver gold platinum özelliklerden de bahsedebilir misiniz.

mesela avantajları nelerdir? planinum psu ama %50 yükde %91 verimlilik gibi şeylerden de bahsederseniz.

belki şase ve yeşil kablodan bir ataç ile temas ettirilip boşta çalıştırılabilir gibisinden bilgiler ekleseniz.

güç kaynağı almak isteyen kişi bu faktörleden de haberdar olursa eminim ultimate guide olur.

en son psu psu'dur ama overclock için ripple'ı çok olan ve az olan psu farkını da biraz anlatırsanız.
  • üstad 600w civarı 80+ psu istiyorum hangisi daha iyi?

sistem i5 4670, R9 280x

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/cx-serisi-80plus-600w-guc-kaynagi.html?srt=UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3536 -- 23 Haziran 2014; 21:04:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan3536

üstad 600w civarı 80+ psu istiyorum hangisi daha iyi?

sistem i5 4670, R9 280x

http://www.vatanbilgisayar.com/cx-serisi-80plus-600w-guc-kaynagi.html?srt=UP

http://www.hizlial.com/high-power-element-bronze-ii-600w-80-bronze-sertifikali-guc-kaynagi-hp-ep600-br-ii/10354397

Fazladan 1 yıl garanti ve 12v kanalından daha yüksek güç verdiği için Corsair alman daha iyi olur kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

üff konu şahane dolu olmuş. Bir şey söylemek istiyorum, Kullanıcılar bir psu almadan önce onlara full modüler, tek kanal, çok kanal, silver gold platinum özelliklerden de bahsedebilir misiniz.

mesela avantajları nelerdir? planinum psu ama %50 yükde %91 verimlilik gibi şeylerden de bahsederseniz.

belki şase ve yeşil kablodan bir ataç ile temas ettirilip boşta çalıştırılabilir gibisinden bilgiler ekleseniz.

güç kaynağı almak isteyen kişi bu faktörleden de haberdar olursa eminim ultimate guide olur.

en son psu psu'dur ama overclock için ripple'ı çok olan ve az olan psu farkını da biraz anlatırsanız.

Kardeşim teşekkürler...

Söz ettiğin durumları anlatan, forumda çok fazla konu ve içerik var, konu sahiplerinin yaptıkları çalışmaları kesmemek için bu tür bilgileri paylaşmadım konu altında, sadece ürün inceleme ve testlerine yer vermek istedim.

Zira bu tür bir çalışma da kendi adıma yapıp ekleyebilirim boş vakitte.

• LEON-X kullanıcısına yanıt
    şunu rahatlıkla söyleyebilirim konunuza bunları ekledimi psu alacaklar için mükemmel bilgilendirici bir başlık olur.
    bu ürünü yeni aldım teknobiyotikten günlük indirimden 327 tl ye şuan çok memnunum eğer tam modüler olsaymış mükemmel derdim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcelik20

bu ürünü yeni aldım teknobiyotikten günlük indirimden 327 tl ye şuan çok memnunum eğer tam modüler olsaymış mükemmel derdim....

High Power Astro Gold serisi gayet kaliteli, hayırlı olsun tekrardan
    teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.