Şimdi Ara

ÖNERİLERİM 2&3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk önerim, bu bölüme yeni bir mesaj atabilmek için beklememek lazım. çünkü ya şikayet yapılacak ya da öneri verilecek. her iki durumda da hızlı netice alabilmek için cevap verme işleminde beklemenin kaldırılması güzel olur.

ikinci ve esas önerim, şu an mesaj sayım 7 rakamına ulaşmış durumda. birazdan belki de 8 veya 10 olacak. şimdi bunu kimse bilemez tabi belki de 12 olacak neyse. şimdi eski bir mesajıma da baksam bu mesaj sayısı 7 görünüyor. bence bu noktada bir yenilik yapılabilir. yani eski mesajlarımızda eski mesaj sayısını görmek için birşeyler yapılmasını öneriyorum. mesela rakamları çiftleyebiliriz. üçün ikisi gibi mesela yani şöyle yazılacak:

atılan mesaj sayısı 3, konuya ait mesaj sayısı 2 gibi. böylelikle ilk mesajımızı da bulmak kolay olacaktır. yani şimdi bana sorsanız senin ilk mesajın neydi diye, ne bilem ben derim. ama bu öneriyle bulmak kolay olabilir, birazda teknik destek verilecek ama.

pek tutmadı galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havuzlu villa geyiği -- 16 Ağustos 2010; 0:55:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 3 4 5 Sayılarıyla 28'i Bul
    19 yıl önce açıldı
    2 vs 1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.