Forumda konu açıyoruz. yöneticiler direkt kaldırıyor. neden kaldırıldığını bilmiyoruz. daha yeni konu açtım inanın neden kaldırıldığını bilmiyorum. konuda sorduğum sorularında cevabı lazım. içerisinde küfür, ırkçılık vs yok. neden kaldırıldığı konusunda bir fikrim yok.
Öneri 1: Bir konu kaldırıldığı vakit konu sahibine şu nedenden dolayı kaldırıldı diye sistem mesajı gitsin. belirli kalıplar yapılıp seçilebilir listeye atılır yönetici seçer kullanıcıya "şu konunuz" "ırkçı söylemler " nedeniyle kaldırılmıştır. gibi. bu yöneticiye fazla yük yapmaz kullanıcılarında aklı karışmamış olur.
Öneri 2: Konu kaldırılsa dahi konu içerisindeki yazılar kullanıcıya bir şekilde iade edilsin. o kadar uğraşıp uzun bir konu yazıyoruz bir kural dışı nedenden dolayı tüm yazılan harcanan emek çöp oluyor. veya kullanıcıya düzeltme şansı verilsin direkt çöpe atılmasın.
Öneri 3: Her bölümde o bölümde görevli hangi yönetici var ise üst konuda görülsünler. Kullanıcıların soracağı olduğu vakit konuyla ilgili yöneticiyi bulabilsin. (Böyle bir konu vardır belki ama ben göremedim.)
Elektrox
kullanıcısına yanıt
Öneri 1: Konu silinme sebebi olarak "İllegal içerik" bildirimi hali hazırda girilmiş, bu hususta PM almış olmanız gerek. Evvela ilgili konudan uyarı da almışsınız. Uyarı listesine girerek de konunun hangi kurala aykırı olduğunu kontrol edebilirsiniz.
Öncelikle ilginiz için ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Ne bana bir bildirim geldi(tüm bildirimlerim açık) nede bir uyarı msjı geldi. Ayrıca ben kimseden illegal bir şey istemedim. illegale yönlendirme veya illegal paylaşımda bulunmadım. sadece soru sordum yapılabiliyormu yapılamıyormu diye. Sorduğum bir sürü sorudan sadece 2 si illegal şeylerle alakalı sanırım. bunla ilgili bir şeyin sorulmasının yasak olduğunu bilmiyordum. uyarmadan konumun silinmesi ve 4 gün ceza verilmesi çok acımasızca.
Uyarı listesi ve yönetim listesi sekmelerini bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkür ederim. malum kurallara uyarım hiç kullanmam gerekmemişti bunca sene.
Yayın politikası gereğince illegal paylaşım yapılsın ya da yapılmasın, kurulum bilgisi isteme bazında dahi bu tip sohbetlere izin vermiyoruz. Kurallarımızda da bu durum zaten mevcut.
Uyarmadan demişsiniz lakin günde ortalama 40,000 mesaj alan bir forumda, kural dışı mesaj sahiplerini yazılı ve açıklamalı olarak tek tek bilgilendirme durumu; sayılı yöneticimiz ile mümkün değil maalesef. Bu bağlamda, adı üzerinde Uyarı sistemi aracılığı ile bildirim yapıyoruz.